Tek ben olamam ya böyle düşünen, yani erkek rapçiler kadınları aşağılayan sarkilar yapıyor diye soyleniyorlardi. Kendi cikip sahnede seks pozisyonu yapıyo sen asagilamiyosun kendini de onlar niye çekinsin mesela kendini kendi organını kendin sakız yaptın ve başkasından sana rahibe gibi davranmasını mi bekliuosun bence olmadı 0
Ülkemizde 365 günde 1 kere ahlak updatesi geliyor, o da manifeste denk geldi. TV dizilerini aç aile işi aşklar, kadına şiddet, töreler, kaçakçılık.. Sabah programını açıyorsun Cuma denen adam kayınvalidesini hamile bırakmış, karısını terk edip anasıyla sevgili olmuş kaçmış. Jennifer Lopez gelmiş sallamış dans etmiş ahlak pencereleri kapalıydı dün açıldı.
Sahneye iç çamaşırı ile çıkmak özgürlük değil, teşhirdir. Mayo ile çıkarsın, bikini ile çıkarsın, jartiyer ile de çıkarsın ama iç çamaşırı ile çıkamazsın. Bu bir görgü kuralıdır. Sahnede kadını gerekli şovlar ve iç çamaşırı ile bu şekilde objeleştirmek kadını aşağılamaktır. Mesela podyuma iç çamaşırı ile çıkan mankenlere bir şey demezsin, bu onların görevidir ama bunlar manken de değil. Daha yeni yeni ünlü olmaya başlamış bir grup 18+ gösterisi yapıyor. Neden? Ünlü olmak için. Neden? Birileri tatmin olsun diye. Beni en çok güldüren yorumlar grup için globalleşecekti denilmesi. Sesi bile olmayan bir grup, vokali yetersiz. Bunlarla globalleşmek rezillik bence.
Vücut açmakla bir yere geliyorlar bugün jartiyer giyerler yarın tangayla çıkarlar en son çıplak çıkarlar bu kadarda yozlaşma olmaz o değilde asıl kadınları kendi cinsleri böyle aşılıyor
Bilader p*rno danslar yapmak +18 konser yapmak niye? Hepsi grubu gibi dans yapıp şarkı söyleyin.. niye g.. ot g... öte şaplak atmalı konser verirsin ki a... q
Teşekkür ederimmm ve elinden operim askmmm tek saçma gelen kız benim sanmistim. Yani blackpinkin aynısını yapmaya çalışıyorlar ama öyle olsalar yine laf demezdim bunlar teşhirci