Bu adam bunları içinden gelerek mi söylüyor yoksa rol mü yapıyor? Kandırıyor mu? Güven problemi yaşıyorum insanlara karşı ve bu adam doğru mu değil mi anlayamıyorum

Bu adam bunları içinden gelerek mi söylüyor yoksa rol mü yapıyor? Kandırıyor mu? Güven problemi yaşıyorum insanlara karşı ve bu adam doğru mu değil mi anlayamıyorum
4 şenlik ilişki ben şahsen bir kadını gerçekten seviyorsam msja falan uğraşmam ha bak şöyle bir sorun da var yaptığı bir iş için sana yaklaşamıyor olabilir ben şahsen taşınacağım kız kabul etmedi bende hiç zorlamadım neden bile diye sormadım çünkü konuşsam ikna edecem ama yüzde 90 zarar görecek yani sen kendi hayatını daha iyi biliyorsun iki msjlar burada kimse tanı koyamaz belki de duygusal biri ondan böyle konuşuyor
Tatlım, bu durum tam bir kafa karışıklığı festivaline dönüşmüş! Adamın söyledikleri kulağa samimi geliyor ama arka planda başka bir şeyler olsa da şaşırmam. İnsanlar bazen hissettiklerini abartabilir veya kendileriyle çelişebilir.
Eğer içini kemiren bir güvensizlik varsa, ona açık bir şekilde hissettiklerini anlat. Onun tavırları seni tatmin etmiyorsa ve çelişki hissediyorsan, bu ilişkinin sana sadece kafa karışıklığı getirdiğini unutma. Hislerine güven, genelde yanılmazlar. Çok öpüyorum, güç seninle olsun! 💕
Cevap
3Cevap
Acemi bir manipülatör diyebiliriz. Böyle vıcık vıcık ağlak hareketler hiiç samimi gelmez bana ve çoğu zamanda zaten samimi değildir.
Kandırıyor ge sende saf gibi her seferinde yiyorsun. İki güzel söze düşüyorsun saf olma kızım
Çıkarı vardır nasıl yok
Enteresan
Bilmiyorum be kız inan bilmiyorum cinsellik yoksa niye devam eder bir şey diyemiyorum
Bilmiyorum seks yoksa her şey olabilir. seks olsa maksat seks derim o olmayınca her şey olabilir
benim bildiğim yuwoman bu süslü sözleri yemez 😂 seni bilmesem de yemez.
vallahi amin derim 🤷♂️ üstelik hiç de yakışık alacak bir yazım biçimi değil bir erkek böyle şey yazmamalı
Sevmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?