Hoşlanıyor mu sizce bu erkek?

Arkadaslar bi sorum olucakti ama ergen vs filan diyecekseniz hiç okumayın bundan sonrasını
Bakın şimdii, benim sınıfta hoslandigim kaba bir cocuk var tamam mı zorba mizaclı herkese atar gider yapan küfredenbiri, her neyse biz bununla başlards hiç konuşmuyorduk ismimi aklında bile tutmuyordu
Neyse bugün bi yakınlaşma oldu ilgisi var mı yok mu tam cozemedim.
Şimdi ben kendime bakıyordum aynadan bu da geldi hareket yapıyor kendini belli etmek amacıyla neyse bende buna sakayla karısık hafif bi vurdum "napıyosun yaaaa"filan dedim ( normalde başka biri vursa kendisi 5 6 katı vurur.) bisey demedi arkamdaydı yine 3 5 saniye boyunca (normalde ben de yanına gecip boyle şakasına poz vericektim, hem aramızda boy farkı da var güzel durur , fazla kaçar diye yapmadım) neyse farklı bir gün de şu olay yaşandı ben sınıfa girdim bu da kalemlik mi ne atıyordu (bana değil) bana geliyodu tam ben bağırıcaktım, pardon pardon dedi, zorba kaba mizaçlı olduğundan farklı birine diyeceğini cok zannetmiyorum.
Ve herkese karşı küfür eder kabayken bana karşı hiç öyle değil bilemedim ilgisi var mı?
Hoşlanıyor mu sizce bu erkek?