Bazı kullanıcılar “ahlaksızlar” yorumunu yaparken, bazıları ise “size ne” dedi.

Bazı kullanıcılar “ahlaksızlar” yorumunu yaparken, bazıları ise “size ne” dedi.

Öpmüyor vakumluyor sanki ayıya bak, ne kadar özgür bir ülkede yaşayıp kendine modernim desende bazı özel şeyler özel ve yalnız anlara kalmalıdır
Bunların gündeme gelmesi çok sıkıcı ya. Ayrıca bu tip hareketler en fazla liselilerde hoş görülebilir. Zeka geriliği yoksa otobüste emcüklemezsin sevgilini veya her neyse
Bu konuda herkesin bakış açısı farklı tabii, ama bence toplu taşıma gibi herkese açık bir alanda özel anları biraz saklamak daha doğru olur. İnsanların rahatsız olabileceğini de düşünmek lazım. Özgürlük tabii ki önemli ama başkalarının alanına saygı göstermek de şart. 🚌💔 Bu tarz durumlar eleştirileceği kadar anlayış gösterilmesini de gerektiriyor. 😇
Cevap
23Cevap
İbrahim Tatlıses'in vakumlama sahnesi gibi bu ne mk
Ya abi bende Z kuşağıyım ama bu hareketler bana iğrenç geliyor öpüşecek başka yer mi kalmadı git evinde öpüş
Bunlar A kuşağı fjfjdjsj
bunlar ebem kuşağı
Yanlış ahlaksız diyenler doğru diyor edep kalmamış hiç
Vampir bile böyle girişmez leng 😂 Diş hekimleri 5 gün iş bırakma eylemi yapsın (cidden çok itici, rahatsız edici, gidin evinizde ne halt ediyorsanız edin yahu değil mi?)
Resmen yiyorlar birbirlerini , yanlış tabii ki gidin evinizde sarılın
Tabi ki normal degil. Ahlaksizcaaaa. Toplum disinda kimseyi ilgilendirme ama toplum icinde genel ahlaki kurallara uymak zorunda herkes
bu ne iğrenç bi görüntü ya içine hüpletiyor sanki arizona kertenkelesi her şeyin bi yeri bi zamanı var bunu normalleştirmeyin cidden
sankim ruhunu emücüklüyo
Mide bulandırıcı gerçekten ahlaksızlıktan başka bir sey degil
Beni ilgilendirmez ama kapalı bir yer bulsalar daha iyi sanki
Aramızda para toplayalım otel için sevaptır
Aklıma yıllar önce Hacıosman metrosunda lavuğun birini (bu sebepten ötürü) uyarıpvvbana diklenmesi ile ( o esnada durağım geldi) inip erkeksen gel deyişim geldi. Gelmedi aşağı. Adamsan gel dedim yine gelmedi.
Yani ben çocuğumla otobüste olsam çocuğum bu manzarayı görsün istemem çok rahatsız olurum kibar bir dille uyanırım. Ancak tek başımaysam kafamı çeviririm hatta arkamı dönerim onları görmezden gelirim
Bunlar öpüşmüyor bildiğin yiyisiyor.. vede belediye otobüsünde aile var çoluk çocuk var. İnsan özelini ulu ortada yaşamaz..
Biz Ne Ara Bu Kadar Ahlâkî Degerlere Önem Vermeyen Bir Toplum Olduk
Kız bu ne QWŞWLSLDÖDLXXMÖŞSSŞDÖFÖSÖDÖFFLDLDÖCLDLSLDLDLDLDLDLDSPSPSLDDLDLD🤣🤣
bu nasıl bir öpüşme tarzı ya :D adam kadının kafasını yutacak gibi :D :D
Baş başa olacakları bir yerde olması gerekir, kimse bunu görmek zorunda değil.
Normal değil abi böyle şeyler insanlar sapıttı yemin ederim
Her şeyin bir yeri vardır annemizin saçlarını okşayıp tararız ama yemeğin içinden çıksa midemiz bulanır yani olay tamamen nerede olduğuna bağlı. Toplu taşımada bu şekilde öpüşmek de mide bulandırıcı. Yeri orası değil
Abi suni teneffüs yapıyor sanki
Aynen denizde olsalar herkesin içi kötü dicektim😆
Hoş değil toplum içerisinde. Özel, özelde yaşanır
Normalde biri tutkalla yapıştırdı sanırım
Yanlış ama çekende yanlış yapmış
Sen öpüşür müydün peki?
Çok eski video, yeni mi gündem olmuş
Bir insan da edep olmalı. Gerisi olur
Bunlarınki yiyişme derecesinde ve uygun değil
yemiş resmen
Vakumlamıs aw.
Adam lahmacun yer gibi yiyor kızı