Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir? Benim düşüncem saygı edep diye birşey var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGördüğümde hiçbir şey yokmuş gibi davranırım. Ama bu beni rahatsız etmediği manasına gelmez. Evli olsaydım eşimle ben böyle bir şeyi asla yapmazdık. Çünkü en başta insanların arasında izleniyormuş hissi verir kanaatindeyim. Bundan da ben açıkçası hoşlanmam. Güzel duygularla bile yapılsa her insanın bakış açısı farklı ve senin bunu ulu orta yapman başkaları için rahatsız edici olması da gayet doğal. Düşünün ki eşi ve küçük yaşlarda olan bir çocuğuyla birlikte bankta oturan bir adam - baba - var ve sende tam karşı bankta sevgilinle bildiğin yiyişiyorsun o adam rahatsız olacaktır. Yani ben olsam rahatsız olurum. Çünkü küçük çocuğu yanında ve sana tepki verse bir dert, vermeyip gitsede başka bir dert olacak. Velhasıl kelam kardeşim gidin kuytu yerler bulun, özelinizide orada yaşayın. Bugün bir çok kişi bu soruyu sormuş galiba kopyala yapıştır yapıyorum artık.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dogru bulmuyorum çok yanlıs ama yapacak bir şey yok biri o*usbuu digeri o*usbuu cocuguu ne diyebilirsin ki ülkenin her yonden anasini s*ktiler hic bir sey birakmadilar ondan sonra kalkıp vatan millet bayrak diyorlar ben buna fittiriyorum hetmr s*ki ye sonra kalk vatan millet bayrak de ne guzel la ha bu arada muslumanligi dini hic katmiyorum daha
30 Yorumla
+1 yılHaklı bir tepki bence. ortak kullanım alanlarında kimse kimsenin özel durumlarına şahit olmak zorunda değil. ayrıca herkesin bir ailesi çoluğu çocuğu var onlarda biniyor iniyor tamamen yanlış bir hareket
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu topluma karşı büyük bir saygısızlık bence. kimse bu görüntüyü görmek zorunda değil. şimdi bakmasınlar o zaman falan diyecek bazıları ama bazen oluyor ki insanın ister istemez gözü çarpıyor ve kendini rahatsız hissediyor. bunun da dışında insanlar toplu taşımaya çocuklarıyla beraber biniyor, çocuklar için iyi bir izlenim değil bu. insanın kendine özel bir alanı olmalı ve bu tür şeyler bu alanlarda yapılmalı. tepki gösterilmesini normal karşılıyorum. ben de şahit oluyorum bu tarz şeylere fakat ortam gerilmesin diye susmak zorunda kalıyorum.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
71Cevap
Bircogunuz pisligin teki.
Cok ileri gitmedigi surece bir insanin opusmedinden rahatsiz oldugunuz icin kendinizi sorgulamalisiniz.
Cok ciddi bir seks eylemi degil, birbirini seven bir ciftler. ben gordugumde donup bakmam bile rahatsiz olmasinlar diye. birakim milleti kendi haline. colugunuzun cocugunuzun psikolojisini de siddetin cehaletin cinsiyetciligin tavan yaptigi dizileri izlemeyerek, once kendinizi degistirerek , sevgiyi ogreterek koruyun.
Bircogunuz sevgiyi ogrenememislersiniz mesela bu yuzden cok rahatsiz oluyorsunuz.41 Yorumla
+1 yılUyarıcak olan daha iyi uyarabilirdi ve yapilan tabi ki yanlış sonuçta özel denen bir şey var orası da toplu taşıma. Her hangi bir şey diyince yallah Arabistana deniyo, keşke genelleme yapmak zorunda olmasam ama iyice Türk kültüründen uzaklaştık millet olarak
20 Yorumla
+1 yılÖpüşenler tepki gösterirsiniz dövülen kadina kılınız kıpırdamaz döven kadına tepki gösterirsiniz bu sefer de siz suçlu olursunuz bakınız örneği kadir yani demek o ki turkiyede ya yaşamayacaksınız ya da olan biteni sessizce izleyeceksiniz başka türlü olmuyor
21 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyorsan bakmayacaksın demiş , insanları rahatsız etmeye hakkı var mı o edebten yoksun zirzopun
100 YorumlaAnne ve babalarının terbiye edemediği insanlar var.
Öpüşmek zaten başlı başına helal bir birliktelik olmadan yaşanması değil düşünülüyor olması bile ahlâk zayıflığını gösterir.
Evet, hepimiz insanız. İçgüdüsel istek ve nefsimiz var. Bazen öyle bir an gelir ki bunu tutamaya da bilir insan ama elalemin ortasında bu tutulmayacak bir şey de olmamalı.10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma buluyorum, fazla abarttılar, kadına yönelik şiddet olsaydı bu kadar tepki vermezler susarlardı, sevgililerin yaptıklarını doğru bulmuyorum toplu alanda saygılı duzgün yerine göre davranmak gerekir, ama görseydim tepki vermez sadece bakmaz geçerdim
10 Yorumla
+1 yılE yuh yani toplu taşımada çocuk var , dedeler , neneler var , büyüklerin var. Bunlardan ziyade toplum ya orası. Mahreminizi gidin yatak odanızda yaşayın. Ya da bize ne ama toplumda böyle şeyleri çok yanlış buluyorum.
77 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki öyle de bu olayı kavga boyutuna getirip hakaret edecek ne var düzgünce söylesin yobazlar
- +1 yıl
Hiçte yobaz degiller siz fazla Avrupalı oldunuz hangi türk kültüründe dede bana yaşındaki insanların gözü önündeki öpüşülüyor #Bbayhiçkimse
- +1 yıl
@yuiRin5 böyle bir kavga çıkarmaya ne gerek var düzgünce söylesinler herkes bağır çağır olayı abartıp sevişmişlerse bu onların suçu gerçekten ayıp ama bende görüyorum cevremde öpüşen çiftler gayet normal dede babaları değil yoldan geçen yabancı çoğu da sapık zaten kim namus ve ahlak bekçiliği yapıyorsa bilin ki en namuzsuzu odur
- +1 yıl
@yuiRin5 daha yaşayacak çok şeyin var tecrübeyle sabittir bu tür şeyler orada onlara laf söyleyip olay çıkaran adamlarım çok namuslu olduğunu düşünüyorsun ama öyle değil bu kafa doğru bir kafa yapısı değil
Para & Ekonomi konusunda 554 cevap paylaştı. Evde yiyişip öyle çıksınlar. Kimse kimsenin özelini görmek zorunda değil.
80 YorumlaKadına şiddetle bağdaştıracak kadar mal mısınız. Ikisi de doğru değil. Kadina el kalkmaz, ulu orta özel hayat yaşanmaz, kimse kimsenin öpüşüp koklasmasini gormek zorunda değil. Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Coluk çocuk var sonra haberlerden izlersiniz 14 yaşında kız doğurup bebeği çöpe atti diye !
11 Yorumla
+1 yılYakında özgürlük adı altında sekste yaparlar toplu taşımada hiç şaşmam. Ama toplu taşımada öpüşmeleri hiç doğru değil farzedelim ki küçük bir çocuk var orda onların önünde böyle öpüşülse doğru olur mu hiç? Yazıklar olsun böyle insanlara
60 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 818 cevap paylaştı. Tepkileri doğru buluyorum.
Ne bilim git parkta öpüş sahilde öpüş illaki yapıcaksan da İETT otobüsünde öpüşmek nedir iyice bkunu çıkardılar bunların ki sevgiden öpmek falan değil görmemişlik.
Azcık adab-ı muaşerat sahibi olmak zor olmasa gerek20 Yorumla
+1 yılİyice cılkını çıkardılar bir sevişmedikleri kaldı ortalık yerde millette ahlak edep hiç birşey kalmadı
30 Yorumla
+1 yılKimsenin öpüşmesini izlemek zorunda değilim toplumsal düzen var bence asıl kültürsüzlük bu kültürlü insan toplum normlarını bilir ve uyar bunun Arabistan ve ya Avrupayla alakası yok Türklerinde kendi normları var öyle ya da böyle yaşayan bu topluma saygı duymak ve normlarına uymak zorunda metrobüse babannemle de biniyorum 5 yaşında kardeşimlede çocuğun yaş sınırına uygun değil izletmek istedikleri o görüntü.
30 YorumlaÇoluk çocuğun piskolojisini bozacağini düşünüyorum. aynı zamanda kamusal alan illede rahatsız olanlar olur bu sebeplen saygisizliktir diye düşünüyorum.
326 Yorumla- +1 yıl
@sacclina Babam ben çocukken annemi dudağından öpmüştü ve o görüntü mıh gibi kazındı hafızama. Diyeceğim o ki bol keseden atıp tutmayın, arsızlığın edepsizliğin gözetmesi olmaz
- +1 yıl
@sacclina Çocuğun dünyası diye bir dünya vardırki empati sahibi olmayan duyarsız insanların hiç anlamayacağı
- +1 yıl
@sacclina çocuk gelişimi mezunuyum hic bir kreşte, anaokulunda... çocuklara öpüşmeli görüntü izletilmez milli eğitim de pedegoglarda, ailelerde buna izin vermez çocuk psikolojisi için uygun değildir (.)
- +1 yıl
Psikoloji, sosyoloji, Gelişim psikolojisi... anatomi dahil bir dünya ders var ama böyle bir şeyin mümkün olabileceğini hiç bir kitapta ve derste görmedim
- +1 yıl
Ne yapıcaksın bazen minicik çocuğa doğruyu yanlışı öğretirsin ama 18 yaşında bir erişkine anlatamazsın benim eğitimim kara cehalete yetmez iyi akşamlar
- +1 yıl
Umarım sende okursun okumaktan öğrenmekten zarar gelmez gerçi kitaplarla pek aran yok belli fiyasko dediğine göre neyse iyi akşamlar
- +1 yıl
Beni değerlendirecek olan toplum normlarinlarin ve cümle kurmaktan bir haber 18 yaşında bir liseli değil şekerim hadi işine
- +1 yıl
💋😘
- +1 yıl
Seviyeni anlamak zaman almıyor sen benim muhattabım olmazsın sütünü iç yat hadi
Özgürlük her bku heryerde yiyeceğin anlamına gelmez , birinin özgürlüğünün sınırı bir baskasininki başladığında biter
60 YorumlaTürk kültürüne yakışmayacak olan bir hareket.. Bunun yobazlıkla, cahillikle ilgisi yok. Olmaması gereken şeyleri normalleştirmeye çalışıyorlar.
40 Yorumla
+1 yılOndan sonra kız bağirmasin beni öptü die burası müslüman ülkesi git avrupa da yap istediğini bu ülke de yapamazsın
40 Yorumla
+1 yılBende geçen sinemadayım tam önümdeki liseli veya üniversiteli çift öpüşmekten filmi izlemedi beni de rahatsız etti. Ortam da zifiri karanlık değil görmek zorunda kalıyorum midem bulandı 🤢
40 YorumlaBir başka soruda bu konu ile ilgili çağdaş medeniyetler seviyesi olarak algılamayan insanların varlığına sevindiğimi söylemiştim, onlar buradalarmış, selamlar
22 Yorumla
+1 yılyani açıkçası sevdiğin kadın ile öpüşmek özel olmalı özel kalmalı öyle otobüs içerisinde hoş değil ki zaten çevrede rahatsız olur bunu da düşünmek lazım bence basitce bir hareket
20 YorumlaBu itlerle ayni havayi almak bile zülum,( hayvanlara ayıp oluyor ).. kadıni dögse rahatsız olmuyacak cahiller sürüsü var bu ülkede.. cocuklara tecavuz edilirken ses cıkarmayan bu yaratiklarin canı cehenneme..
00 YorumlaBence kimse kimseye karışmamalı herkes özgür ama ortak paylaşım alanlarında da bu tarz şeyler kesinlikle kötü örnek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi edep desem diceklerki dayak yeseydi sesinizi çıkartmazdınız. Kardeşim herşeyin bir yeri var. Kimse kimseyi dövsün demiyoruz dövmesin tabiki ama böyle şeylerde 4 duvar arasında olur. Bizim kültürümüz böyle.
30 Yorumla
+1 yılMillet azıttı nerdeyse otobüste bürbirini götürecek
40 Yorumla
+1 yılNormalde kimse karışamaz, hakkı yok.
Ama küçük çocuklar oradayken, minnacık çocuklar oradayken olumsuz etki yaratır.51 Yorumla- +1 yıl
Ülkede onca şey yaşanıyor dizilerde onca şey bilinç altlarına işleniyor olumsuz etkilenmiyorlar iki insan öpüşünce olumsuz etkileniyorlar garip yurt dışında anne babalar çocuklarının gözünün önünde öpüşürler (sevişmeyi kast etmiyorum) yanaktan öpmek gibi normal bir şeydir biz bu kadar abartıp büyüttüğümüz için olaylar buraya kadar geliyor kimse kimseye zarar vermedikten sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar
+1 yılBu tür olayların sıradanlaşmasını biz toplumda istemiyoruz.. bugün otobüste öpüşen yarın neler yapmaz... tepki gösterilmesi şart...
20 Yorumla
+1 yılSevdiğin kadını ya taksiye ya arabana bindireceksin.
Değerli anları da değerli yerlere saklayacaksın.
Sizde ne çöp kişilik var ya!
Aşk demek beleş *ex demek sizin gözünüzde a. sa.10 Yorumla
+1 yılbir insan neden otobüsde bunu yapar , enpati yapmakda zorlanıyorum anlayamıyorum
31 Yorumla
+1 yılBence iyi yapmışlar toplum içinde kurallar var herkes uymalı heleki böyle şeylere hiç taviz verilmemeli
10 YorumlaKıza saygısı olan Erkek bunu Toplu bir yerde yapmaz.
50 Yorumla
+1 yılŞimdi sevişelim dövüşmeyelim diyen tipler gelecek demiştimki gelmişler.
30 Yorumla
+1 yılBir Kadını öpemezsiniz ama onu döverken izleyebilirsini<..
20 YorumlaÇok mantıklı bence toplum kuralları diye birşey var öpüşecek yer mi kalmadı başka?
20 Yorumla
+1 yılŞu Provokatif Olayı sormayı bırakın artık ya. Miğdem bulandı yeminlen 🤮
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende saygısızlık olarak düşünüyorum fakat bişeyi merak ediyorum bu insanlar bir kadın şiddet görürken de aynı tepkiyi verir mıydı? Yoksa ya kocası sonuçta vs diyip kafalarını mı cevirirlerdi?
20 Yorumla
+1 yılYa bencede açıkcası hoş değil ama kimsenin de tepki göstermesine gerek yok bence. Saygısızca bir hareket ama herkes kendinden sorumludur
00 YorumlaDayak yese görmezden gelirler
opusunce ahlak bekcisi kesilirler24 Yorumla- +1 yıl
Kadır şekeri de gördük çocuğu ne hale düşürdüler eşi çıktı kocamdır döverde sever de dedi
- +1 yıl
Kadır şekeri ne diye müdahale ediyor diye şikayetçi oluyor
- +1 yıl
O bir istisna değil asıl istisna olan bir kadını bir erkekten kurtardığın zaman sana minnetter olduğunu söyleyen istisna bu devirde
+1 yılKadını orda öldürselerde aynı tepkiyi verecekler miydi acaba.
40 Yorumla
+1 yılSaygı falan yemişim ülkede büyük bir ahlak çöküşü aldı başını gidiyo yakında şeyaparken de yakalanırlar
21 Yorumla- +1 yıl
**mez mi insanlar türkiyede falan derler
Para & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimse öpüşmesin demiyor ama İETT gibi ulu orta yerde öpüşmek hoş değildir.
40 Yorumla
+1 yılGayet normal bir davranış olup sevginin öpüşmekle karşıya ifadesidir.
10 Yorumla
+1 yılDevlet ahlak bekçisi açtı da biz mi bilmiyoruz o adam kim oluyorda karışıyor.
00 Yorumla
+1 yılTurkiye iste ne diyelim. iki tarafta suclu esasinda.
00 Yorumla
+1 yılAşagı tükürsem sakal yukarası tükürsem bıyık muhabbeti
00 Yorumla
+1 yılKardeşim tamam isteyen istediği ile istediğini yapar özgürüz falan da insanlar da afedersiniz de bohunu çıkarmaya başladı. Öpüşecek yer mi yok ya.
20 YorumlaBaşka bir soruya da dedim. Buse buse olur ama öyle bal görmüş ayı gibi de olmaz
00 Yorumla
+1 yılMillet bunlara ayar vermese çocuğu da otobüste yaparlar. Madem otobüsedekilere saygınız yok bari birbirinize, özelinize saygınız olsun. Ama yok işte kime anlatıyosun ki
10 Yorumla
+1 yılAhlaksızlıgın adı özgürlük olmuş şimdi bunu normal görenler 20 yıl sonra sokakta ilşkiye girenleride normal görür çunki gidişat onu gösteriyo kameraya çeken öküzde ortalı karıştırı olayı büyütüyor.
30 YorumlaToplum ahlakı diye birşey var.. çevresinde ki insanlara ve birlerine saygısı olmayan insanlar kendilerini bu şekilde rezil ederler.. burası çek cumhuriyeti değil..
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmek sexe giriyor herhalde bana sacma geliyor dünyanın heryerine git öpüşürken görseler bakmazlar bile sana burda gelip napıyon hemşerim derler oldu bide yatır sk derler
11 YorumlaBence rezillik ya bide videoyu çeken mal insanlar öpüşüyor ne var diyor mal ya hepsinin ya ya ne biçim ülke burası
02 Yorumla- +1 yıl
Normal birsey öpmüş
- +1 yıl
@Kucukahmet sevsin ozmn oda normal bişey zaten dimi
+1 yılişyerinde musterilerden bende goruyorum ama ozellikle sevgilileri fazla rahatsiz etmiyorum aşk abi bu nerde opeceni demi soylesin uzun opusme degilde opup brakir insanlar cekemiyor artik
01 Yorumla- +1 yıl
ozaman filmlerede oyle tepki verin de o opusme sahneleri koyulmasin cocuklar gormesin
Ben olsam pek umursamam bakmazdim ya da bakardim haa baktiginda niye bakion diye tepki gelirse ozaman cevabini ver onun disinda takilmam fazla isterse kucagina alip sevissin banane
00 Yorumla
+1 yılToplum kurallarına uyacaksın uyamıyorsan toplum içinde yaşamayacaksın
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 577 cevap paylaştı.
+1 yılSokak hayvanlarını otobüse alırlarsa böyle olur 😂😂😂😂
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYolsuzluk yapmak ayıp degil , ihaleye fesat karıstırmak ihalede yolsuzluk yapmak ayıp degil, tüyü bitmemis yetimin hakkını yemek ayıp degil , kadına cocuga hayvana siddet ayıp degil, ws bisürü sayamadıgım sey ayıp degil
00 Yorumla
+1 yılSaygısızlık, toplu taşıma adı üstünde azıcık beyinleri kullanmak gerek değil mi çoluk var çocuk var ki orası yeri değil
20 Yorumla
+1 yılbir haber izlemiştim kadını kocası dövüyordu kimse bişey yapmamıştı o zaman. Bu ahlak bekçilerinin sesleri anca böyle şeylere yükselir yazık gerçekten yazık.
00 Yorumla
+1 yılİşin içinde dil varsa ayıp. Sadece dudaklar varsa normal.
00 Yorumla
+1 yılBana da vermeyecekse kızarım tabi.. insanın canı çeker
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > İstanbul’da İETT otobüsünde bir çift öpüşürken tepki gösterildi, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler