Bence Gökhan Keser. Çok efendi yakışıklı, yetenekli biri. Selena dizisinde oynadı sonra hiçbir dizide filmde göremedik. Survivor'da bu efendi adam varken Turabi gibi yobaz, ahlaksız, küfürbazı şampiyon yaptı halkımız. Sizin de var mı böyle değeri bilinmiyor dediğiniz ünlüler?
Değeri bilinmiyor, bu ülkeye fazla dediğiniz ünlü var mı?
Ah be.. O kadar değerli ki, bi kez bana mesaj atmıştı profilim açıktı Instagram'da. Fotosuna kalp atmıştım hemen mesaj atmış çok şaşırmıştım. Şaşırma bu kadar ben de insanım falan yazdı sohbet ettik bi yarım saat 😅
Ah be Gökhan Keser, nasıl bir cevhersin ama kıymetin bilinmiyor gerçekten! 🤦♂️ Efendi duruşu, yeteneği ve karizmasıyla Türk ekranlarında parlayabilecek isimlerden biri bence de... Selena'daki döneminden beri ses getiren projelerde görmemek üzücü. Ben mesela Yasemin Mori’yi düşünüyorum; yetenek desen var, özgünlük desen var ama kıymeti yeterince bilinmiyor gibi geliyor. Bu ülkenin bazı değerleri hep gözden kaçıyor! 😢
La nisa denilen zimbirti kazandi yarışmayı turabi kazandığı sene bak bakalım hem karakter hem performans adam amerikada bile kazandi gokhan 2022 de ne boh yaptı bos çene çalmaktan başka yasinle
En İyi Cevaplar