Diğer İsmini duymaya tahammül edemediğin bir ülke var mı? beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru İsmini duymaya tahammül edemediğin bir ülke var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl İsrail aminuyum. Haritadan silinse yine bu nefret bitmez 2 1 Yorumla beyzaondr350 1 yıl Gerçekten öyle haritadan silinse bile kalıcı bir iz bıraktı Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ülkelerden daha ziyade insanlarından dolayı; İsrail, Hindistan, İran, Çin, Fransa, Hollanda, Ermenistan, Yunanistan, Sırbistan ve Danimarka. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl İsimlerini anarak prim verip parmaklarımı yormak istemiyorum. 2 0 Yorumla
Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Türkiye 🇹🇷 tv 📺 ye baktıkça bu nasıl dehşet bir ülke diyorum 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok fazla var ermenistan ve yunanistan bu iki hur çocuğu başta olmak üzere 1 0 Yorumla
ayneninandik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ülkeler varAfganistan, Pakistan, Suriye, İsrail, Arabistan 1 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Diğer konusunda 437 cevap paylaştı. İtrail, ABD, İngiltere, fransa 1 0 Yorumla
poseydon643 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İsrail ve ABD Yunanistan ve İngiltere 1 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 601 cevap paylaştı. amerika israil 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Evet var 1 4 Yorumla beyzaondr350 1 yıl Hangisi sjsjsjs Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hiç yazıp klavyemi kirletmiyimmm Yorumla beyzaondr350 1 yıl Anladım yazma boş ver shshsjs Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Evet haha Yorumla
thawne98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% 1 yıl arabistan, filistin, suriye 2 1 Yorumla MmartKedisi 1 yıl İsrail kadar berbat kuzum ülke olamaz, iğrenç Yahudiler!!! Yorumla
Benisimsizkizim Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Gelir simdi kurdistan diyenler 1 1 Yorumla superiisssi 1 yıl O yok ki ülke olarak Yorumla
sultankalavun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 747 cevap paylaştı. Suri var 2 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. tüm arap ülkeleri 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 411 cevap paylaştı. Afganistan 1 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. İsrail 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Çin sevmem 1 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. israil 1 0 Yorumla
yigithiim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Türkiye 1 1 Yorumla Benisimsizkizim 1 yıl Bekledigim cevappppp😍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
İsrail aminuyum. Haritadan silinse yine bu nefret bitmez
Gerçekten öyle haritadan silinse bile kalıcı bir iz bıraktı
Ülkelerden daha ziyade insanlarından dolayı; İsrail, Hindistan, İran, Çin, Fransa, Hollanda, Ermenistan, Yunanistan, Sırbistan ve Danimarka. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
İsimlerini anarak prim verip parmaklarımı yormak istemiyorum.
Türkiye 🇹🇷 tv 📺 ye baktıkça bu nasıl dehşet bir ülke diyorum
Çok fazla var ermenistan ve yunanistan bu iki hur çocuğu başta olmak üzere
Ülkeler var
Afganistan, Pakistan, Suriye, İsrail, Arabistan
Irkçı değilim ama katliamlardan dolayı insan neyse yaaa
afganıstan surıye ıran
Arabistan, Suriye, Afganistan..
İtrail, ABD, İngiltere, fransa
İsrail ve ABD Yunanistan ve İngiltere
amerika israil
İsrail.. Sıktı artık Filistin olayı..
Öyle bir takıntım yok
Hindistan ıyy diyorum
Var İsrail kat
Evet var
Hangisi sjsjsjs
Hiç yazıp klavyemi kirletmiyimmm
Anladım yazma boş ver shshsjs
Evet haha
arabistan, filistin, suriye
İsrail kadar berbat kuzum ülke olamaz, iğrenç Yahudiler!!!
Gelir simdi kurdistan diyenler
O yok ki ülke olarak
Suri var
İsrail abd
tüm arap ülkeleri
Suriye
İsrail
Afganistan
İsrail
Çin sevmem
İskandinavya.
ABD ve İsrail