Sarp Levendoğlu, minimalist bir yaşam sürdüğünü belirterek; "Ucuz insanlar, pahalı şeylerden hoşlanır" dedi. Levendoğlu'nun bu açıklamasını samimi bulmayanlar, ünlü oyuncuya tepki gösterdi

Sarp Levendoğlu, minimalist bir yaşam sürdüğünü belirterek; "Ucuz insanlar, pahalı şeylerden hoşlanır" dedi. Levendoğlu'nun bu açıklamasını samimi bulmayanlar, ünlü oyuncuya tepki gösterdi

Muhtemelen herkesin ıphone var. Parası olan da olmayan da alıyor. Buradan yola çıkmış olabilir.
Ama insanoğlu gördüğünü ister, heves eder bu bir gerçek. Bunu imkanı olmayıp isteyen de çok.
Bayanlarda bu çok var örneğin. Yaptığı yorum genelleme çok yanlış. Acaba buralara kadar gelmese idi, ünlü olmasa idi yine bunları diyebilir miydi. Parasıyla her şeyi tattı ve şimdi de bunları diyor.
Açıkçası Kendini beğenmişlik, kibir, bencillik akıyor sözlerinden.
Valla günün birinde de kimler neler neler dedi o zamanlarda da çok tepki çekilen durumu şimdi baktığın zaman farklı yönlerden doğru bulduklarımız da oluyor.
Şu an herkes herşeyin zirvesini yaşıyor, kimseye laf edilmiyor. Belki doğru söylüyor belki yanılıyor, bu da onun kendi düşüncesidir.
Cevap
16Cevap
Hayır, zengin insanların hobileri de bizim karşılayamayacağımız kadar pahalı oluyor. Ama bunu pahalı olduğu için tercih etmiyorlar, bulundukları ortam buna müsait olduğu için tercih ediyorlar. Yani pahalı şeylerden hoşlanan insan ucuzdur, gibi bi ifade saçma sapan altı boş yani.. Adam pahalı sanat ürünlerinin koleksiyonunu oluşturuyor olabilir, bu onu ucuz yapmaz. Saçmalamışş
; "5 odalı evde oturuyorsun, iyi halt ediyorsun" sözleriyle göndermede bulunan Sarp Levendoğlu'na sosyal medyada "Senin tuzun kuru" mantığında bir hayli tepki gösterilirken samimi olduğuna kimseyi inandıramadı.
Kendi o sarı çocuğu çekemedi kariyerine mâl oldu kıskançlığından.
Şimdi mi aklına gelmiş elindekine sukretmek
Lükse alışmış insan da diyebiliriz gösteriş de seviyor diyebiliriz de ucuz insan ağır olmuş ya:))
Bu adamı hiç sevmedim. Arda kural'ı biraz samimi buluyorum. Ama bu adamı samimi olarak görmüyorum.
Hayır herkes kaliteyi hakeder ama kalite demek çok para harcamak değil
Doğru söylüyor şu an adam datçada kendi halinde yaşıyor 😂 severim kralı 😂
Yıllardır bu oyuncuda hissettiğim düşündüğüm şu : ruh sağlığı bence tam olarak yerinde değil bunun
bir açıdan haklı bence
ne açıdan?
Ben anlayacığım taraftan anladım ve haklı.
Tespiti yerinde. Ucuzlar havlamış...
Çok saçma sapan konuşmuş bence
Haklı sürekli bir yarış var bizde
Haklılık payı yüksek
Haklı sayılır
Doğrudur onaylıyorum ✍🏼
Doğru demiş
İyi demiş doğru.
Yaw hadi ordan
Evet haklı
Sadece kendi fikri
Değişik