20 bin liraya aldığı kolyeyi göstermek için görüntülü aramış, birde yeni mi diye sormam için elinden geleni yapıyor 🙄
Engellesem kurtulur muyum ki?
20 bin liraya aldığı kolyeyi göstermek için görüntülü aramış, birde yeni mi diye sormam için elinden geleni yapıyor 🙄
Engellesem kurtulur muyum ki?
Hayır yok. Öyle insanlardan hiç hazetmem. Yani olabilir güle güle kullansın. Bunu insanın gözüne soka soka göstermesi bence hiçok hoş bir şey değil. Ben hiç sevmem öyle aldığı birşeyden övünen insanları. Böyle insanlar bana genelde hep görgüsüz olarak geliyor yani tamam aldın kullan söylemeye veya hava atmaya ne gerek var saçma ya.
Hemcinslerimle muhatabı keseli 3 yıl kadar oluyor. Psikolojim duzeldi, rahatladim, rahat eder oldum. Yani bilmiyorum kadin kadinla olmuyor. Birbirimizi en iyi bizim anlamamiz gerekirken kadinlari en cok asagilayanlar kadinlar oluyor.
Ev arkadaşım vardı ilk ondan başladım hayatimdan cikarmaya. Sonra diger kiz arkadaslarimi çıkardım. Yalniz kaldim ama gerekiyormus. Hemcinslerimin arkamdan dedikodularini, gorgusuzluklerini vs cekmektense muhatap olmamak daha iyi bir secenek gibi duruyordu.
Iş yerimde falan iş iliskisi ya da iş arkadasligi kuruyorum illaki ama onun dışında gunluk yaşantımda hemcinslerimle bir araya pek gelmiyorum. En iyi psikologa gitsem bu kadar duzelemezdim.
Sirf hemcinslerim yuzunden evlenmiyorum bile diyebilirim. Kadinlar her yerde sorun oluyor ve sorun cikariyor. Kaynanayken ayri sorun, gorumce sifatinda ayri sorun, elti sifatinda ayri sorun. Yani gerçekten ben kendi hemcinsimden cok yoruldum.
Şöyle kiz kardes gibi olabilecegim birine de denk gelmedim. Ama yasadiklarimdan sonra hemcinslerimle iletisimi kesmek, araya mesafe koymak terapiye falan tonlarca para ödemekten daha yararli ve iyi geldigini soylemeden edemeyecegim.
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin. Olay bazen cinsiyet olmuyor, karakter de oluyor ama kadinlarin bir sinsiligi, cekememezligi, dedikoduculugu, ince hesapları illaki oluyor ne yazik ki.
Arkadas değilde üst komşum var bir tane sürekli yaptığı alışverişi harcadığı parayi konuşuyor ya da mesela şu badiyi aldım şu fiyata diyorsun mesela AA o badi giyilir mi ben geçen gün şu mağazadan su kadar fiyats aldım pahalı ama olsun çok kaliteli vss diyip senin aldığın herşeyi küçümsüyor ama her sohbeti lafı bu şekilde. Sonra zaman icerisinde anladım ki o kadın sadece parayla mutlu oluyor ruhunu bundan besliyor
İlk aldıkları zaman göze sokmadan ziyade o şeyin vermiş olduğu heyecanla fotosunu paylaşıp duran arkadaşlarım var. Dalga geçiyorum ben de onlarla napim😅
Cevap
22Cevap
Hayır hiç arkadaşım yok olsa da öyle arkadaşım olmaz zaten yani bunu yapan ergen der geçerim konuşmazdım
Arkadaşlarımı özenle seçiyorum hepsi mütevazı insanlar
yüzüne küfür etsen onu da iltifat alanlar var
bende de var bi tane
ne kadar kızsam da aynı
tatil almış kıbrısa otel parasıyla övünüyo dümbelek
Rayban gözlüğünü ısrarla göstermeye çalışan arkadaşıma “sinek gibi olmuşsun” demiştim, bir daha yapmadı. Sanki bizim yemeye ekmeğimiz yok alamiyormuşuz gibi.
Gruptaki o görsüsüz benim 😂 ama tabi en samimi olduklarıma. Sallanan koltuk aldım onu ablamlara göstermek için 1000 farklı poz çektim 😂😂
Var...
Bir arkadaşım var aslında severim ama sürekli her aldığını pahalı ucuz demeden anlatır.😅
Benim böyle arkadaşlar var ilgilenmeyince deliriyor Biz arkadaş grubu olarak Dalga geçiyoruz gece gündüz dalga geçmek daha eğlenceli🤣
Vardı eskiden böyle görgüsüz bir arkadaşım. Bir de illa her aldığının fiyatını söyleyecek 🙄 Neyse ki kurtulduk
Allah'tan yok öyle görgü eksik zaten arkadaşim olamaz
Ahahahha çok fena ya
Benim de var bi tane
Mutlaka her şeyin fiyatını söyler
Alan var ama göze sokan yok çünkü her biri benim gibi mütevazi
Yok şükür ki ama ben ablama yaparım bunu takılmak için 😬
Olursa da öyle özenti bir tip değilim Allah daha çok versin temalı işte
Hayır yok, o tür sornadan görme tiplerle işim dahi olamaz.
Var.. Ve ne yazikki daha önce bu kişiye biseyler hissetmek üzere geldim..
Bazen arada çıkıyor ama ben rezil ediyorum bir daha aynı şeyi yapamıyorlar 😃
Var dı, o tiplerler muhabbeti kestim artık yok. Egosu yüksek lerle takılmıyorum kız erkek farketmez.
2 tane arkadaşım var zaten onlar da böyle değiller.
Lisede bir kız vardı girdiklerinin etiketini falan gösteriyordu kanser tayfa 😑
Once picakla sonra engelle 😁
Ahshsh sen fikir verme bana lütfen fjfjg
Evet bu yorum hakim bey bu yorum azmettirdi gkfkkg
Ahshshs 😄
Engellersen kıskandı der
Der der gkfmg
Sana hava atıyor 😀
😄 Benim daha güzeli var ki 😎
Ne varmış sizde
Kolye 150 cm 22 ayar 😄
😀
var malsef ailesi harcilik verdi diye havalara girmisti
EVET ve farkında değil ama komik duruma düşüyor yani hoş bir davranış değil rahatsız edici
Hayır yok. Arkadaşlarım fakir benim 😔
Yok oylelerini sevmem
Hayır, öyle insanları çevremde tutmam.
Yok öyle arkadaşlarim şükür.
Arkadaşım yok o yüzden bilmiyorum
Öyle bırı arkadasım olqmaz kı
Öyle fazlalıklar yok çevremde..
Ay vardı yok artık neyseki 😅
Arkadaş değilde akrabalar var...😄
Engellesen kurtulursun😬
Var dı :d
Naptın infaz mı ettin fkfkh