Serenay Sarıkaya ınstagram’a yeni post attı sonunda hem Mertle hem kendiyle ama baya kilo almış buldum şaşırdım açıkçası. Doğum günü pozları.

Serenay Sarıkaya ınstagram’a yeni post attı sonunda hem Mertle hem kendiyle ama baya kilo almış buldum şaşırdım açıkçası. Doğum günü pozları.

Bu şekilde daha güzel bir doğum günü pozu oldu.
Plajda pasta komik oldu 🤣
Serenay taş gibi kadın ya bayılıyorum. Hem oyunculuğu iyi hem fiziği, güzelliği. Yüz hatları da bambaşka öyle günümüzde her tarafı yapılı kızlardan da değil. Kilo konusunda herkes sopa gibi olmak zorunda değil bence. Dengeli bir kilo onu baya seksi yapmış.
Ah canım, Serenay her haliyle taş zaten! 🙌 Biraz kilo almış olabilir ama o kadar doğal ve enerjik duruyor ki, bence bu onu daha da çekici yapmış. İnsan sürekli aynı formda kalamaz ki, sonuçta o da bir insan. Tatilin keyfini sürüyor, vücut pozitifliğiyle ışık saçıyor… vallahi kıskanmamak elde değil! 😍💃
Cevap
110Cevap
beğenmiyorum bu arkadaşı
Dogum gunu oldugunu nerden anladiniz g0tunden mi jshf
33 yazmış 🤣
Hayatimda okadar cok unlu gördumki bunlarin hayatlarini asla merak etmiyorim isterse instaya çıplak resim atsin magazinden nefret ediyorum
Ben müstehcenliğin açıklık ve popilerite adı altında çıplaklığın sanat veya sanatçı kimliği adı altında kendini aşmışlığın hiç bir türlüsünü beğenmiyorum.. doğruda bulmuyorum
Herkesin yaptığı gibi poz vermiş ne var? Bence Türkiye'de modellere karşı bir önyargı var ama bilmiyorlar ki çoğu zaman dergi için böyle poz verdiklerini... (Bu posttan bahsetmiyorum, burada yine herkesin yaptığı gibi gündemde kalma postu)
Arkadaşlar bizene bu kişilerden? Cidden bizene yani, normal insan işte
görünce şöyle olduk yine
Bugün serenayin poposunu en az 5. Görüşüm. İmdat.
Açıkta kalmış galiba 😂😂😎😎
@Frankenstein16 bugunde gördüm...
😂😂😂
niyese bana bu tür kadınlar hiç çekici gelmiyor sebebi acaip cüsseli gözüküyorlar, bana minnoş lazım dişil lazım, sanarsın askeri kamptaki cüsseli erkek gibiler
gayet taş gibi kadın sağı solu yapma olsa da.. Mert Demir ile de herhalde mecburiyetten ayrılamıyorlar o kadar spekülasyondan sonra..
Kilodan ziyade doğum günü pozu bu olmamalı 🤔🎈
Hayal kırıklığı yarattı. Üstteki fotografın daha yakin olanini gördüm. Bikini altı kismı dudaklarinin ince olduğunu anladim ve hayal kirikligi yaşadım
Filmlerini severek izlerim fiziği de çok iyi ama bu kadar ilan etmeye gerek var mıydı
İş arkadaşım gösterdi bana çıplak giyinse daha iyidi bu ne dedi.
Kendisini Medcezir'den beri iyi ve güzel bulurum. Mutlu günleri daim olsun. Ne diyeyim?
Kendisini hiç beğenmiyorum çok maskülen bir yüzü var
Ayy bu da kendini güzel saniyor çok itici hiç sevmeem
Şu karıyı da hiç sevmem. Millet bunun nesini beğeniyorsa
Doğum günü enerjisi güzel yansımış bence. Kilo aldıysa da kendine yakıştırmış, gayet sağlıklı ve doğal görünüyor. Estetikten çok gerçeklik arar oldum artık sosyal medyada.
Ne yapsın kadın yani doğum günü diye doğum elbiseleriyle mi poz vereceydi 😂😂
Gena gacı degil kendisi boyu posu fizigi yerinde ama hiç düzgün durmuyorr
Gayet Güzel kendine güvenen kadın her zaman erkekler için bir adım öndedir
Beğendiğim birisi değil genelde oynadığı yapımları da pek izlemedim
Bu kız cem yılmazla olduktan sonr agözümden düştü😅
@Leviathan_S neden djdj
@Unknoww9 ne bileyim ya bir karaktersizlik mod yüklendi buna sanki, bende soğudum. Dünya güzeli olsa umrumda değil
Sağlam bı olgun gerek buna.. Cem Yılmaz gibi 😂
Ne diyor burada.. yeniden doğdum mu diyor. Anadan üryan gibi
Evet gerçekten kilo almıs o ellerinde emzik gibi her fotoda çıkan şeyden acil uzaklaşmaları lazım
Berbat. Bu kadının neyini beğeniyorlar anlamıyorum.
Reha muuhtar Gülşen cem Serenay aşkını görünce iki kadından da soğudum hahhahs
Doğum günü dışında böyle pozlar vermiyor mu? ya da bu pozların bize katkısı ne? Normal insan duruşu
Resimdeki siyah saçlı Serenay Sarıkaya saçları kahverengi ama
Eskiden pasta paylaşılırdı şimdi kalça mı paylaşılıyor?
Ghöte dolgu yapmış, çok beğendiğim kadın ama iki squattan aciz arkadaş
Bu kadına sahip olan erkek bence hayattaki en şanslı erkek at gibi kadın
Güzel kadın. Öyle görmüş öyle yetişmiş yargılamak bana düşmez.😬
işsizlik diye buna derim ya 8 milyar insan içinde birinin doğum gününü bilip üstüne ne giydiğine bu kadar kafa yormak nedir hayatsiz mısınız
Üstünden geçmeyen kalmadı, asfalt bile bu derece ağlamamıştır o ağır silindirlerle ezilmelerine rağmen
Tipini beğenmiyorum ben bu kadının fiziğine denecek yok göğüsleri g. tü karın bölgesi vs mükemmel sadece ayakları çirkin o da olur genel hatlarıyla iyi ama tip yok
Valla ünlüdür ya da zengindir ama bu kadar teşirde fazla gibi
çok normal kadın ya, hiç bir olayı yok. ama türk milleti işte. vizyon 0
Sıradan bir tip bu ya birde arkasını dönüp çekmiş sanki çok güzel bir dötü varmış gibi
Takip etmiyorum meraklısı ve hayranları sevinmiştir
bence hiç guzel degil
hala diriyim ve benim bakım popom var pozu çok tutulur
Bol bol sexs yapar kilosu kalmaz yakında çekici sexsi alımlı biri
Kadarlık için bahane arıyormuş bulmuş işte. Ucuz karı
Hediye olarak gelin beni zikin diyor
Şu da bir veremedi rahat rahat
Bu serenay Sarıkaya değil sakamsiinzi
Serenay bizzat kendi hesabından paylaştı Instagram da
İç çamaşırıyla foto atmasalar olmaz 🤦🏻♀️
Valla güzel karı şimdi... )
Süper yorum ya