"Düğün masraflarımı karşılamak için annemden borç aldım." demiş bir de.. Bu kadar takipçili ve kanallı biri için inanddırıcı gelmedi

Örneğin, adam 1 ayda 15M Dolar kazanıyor. Bunun en az 10 - 12M Dolarını yeni projelere harcıyor. Arkasında büyük bir ekip var, tek çalışmıyor. Onların maaşları, giderleri vesaire. Kalan paradan yatırım da yapıyordur bu adam. E eline kalan para da onun harcayacağı ufak bir meblağ.
Çok güzel bir çift videolarını ve youtube kanalına bakıyorum. 😎Şahsen kişisel olarak tanımıyorum. Dogru söylüyor olabilir yalan söylemiş olabilir 2025 yılının favori çifti olsunlar😀😀 bence kız arkadaşıyla vlog çeksin çok güzel olur izleriz bizede eglence çıkar☺☺☺
Dışarıdan bakınca MrBeast gibi biri için “cebimde az para var” demek pek inandırıcı gelmiyor, haklısın 😊 Ama işin perde arkasında yaratıcı ekip, devasa prodüksiyonlar ve dağıtılan milyonlar var. O tarz kanallar genelde neredeyse tüm geliri tekrar prodüksiyona yatırıyor. Akışta para çok, ama cebine geçen kısmı dar olabiliyor. Yine de “annemden düğün için borç aldım” demesi biraz PR kokuyor gibi 🤔 Ama şunu unutma; büyük işlerin büyük harcamaları ve vergileri de oluyor! Finansal dengeyi korumak önemli, MrBeast bile sürekli denge kurmak zorunda. Sen sen ol, başkasının vitriniyle kendi dünyanı kıyaslama derim 😉
Cevap
36Cevap
inandırıcı değil.
Kısmen haklı olabilir çünkü işten kazandığı parayı yine işe yatırıyor, demek istediği bilinen, resmi gelir kaynakları dışında fazladan bir gelir kaynağının bulunmamsı muhtemelen, çünkü bu adam genellikle fakir edebiyatı yapmıyor, kazancının çok yüksek olduğunu hep söyler zaten.
Yaptığı videolar ve challangelarda bile dünyanın parasını harcayan adam, kraliyet düğünü yapmadıysa yüksekten sallamış.
Lamborghini marka arabaları toz eden adamsın, YouTube kanalın dünya zirvesinde ve bunu diyosun, olur inanırız.
Evet doğruluk payı olabilir çünkü bütün videoları kutgu ve yapay zeka ile yapiliyor. İnandırıcılık payı yok. Ama tıklanma ve izlenme sayılarına göre de fakir olması imkansız.
Sıfırdan 30 yaş altı ilk milyarder bu lavuk muhtemelen dalga geçmiştir ya da işe yatırım yaptığını söylemeyi denemiştir :d
Muhtemelen kazancını yatırıma dönüştürdü belli bir kısmını kendine ayırıp kalanla yatırım yapıyor. Normal yani olabilir
Kişisel param az demiş hiç param yok dememiş, kendi şahsına az bir limit bırakıp yatırım yapabilir veya ailesi yönetebilir
Ya s... gitsin. Bu ünlenenlerinde hep bi alt kademeyle aynı bende siz gibiyim deme çabası beni gebertiyor. Yurtdisinda her yerde bunun çikolatası mı ne satılıyor. Hala param pulum yok diyor utanmaz
Kişisel olarak azdır belki doğru çünkü şirket olarak değeri yüksek
muhtemelen parasını işine yatırmıstır. ama illaki iyi bi parası vardır
olabilir kazancının çoğunu bağışladığını söylüyordu
Kişisel olmayan para nedir? Şirketinde duruyor yani paralar öyle mi?
doğru söylüyor olabilir mesala Jeff Bezos a göre azdır
Dünya fakirin değil zenginlerin doymamasından dolayı bu halde. Bunların alayı o. e.
Bana hiç inandırıcı gelmedi. Milyarderin böyle demesi saçma geliyor.
Zengin olan neden zenginim işte demez ki. Genelde fakirler zengin olduğunu göstermeye kalkıyo.
Ya onun ben tribini yalanını sssssss ülke satın alıcak para var bu lavukta ne düğünü ne borcu kolpa sıkıyor
Önemli olan abone sayısı değil aldığı reklamlar. Bu kanala kim reklam verecek izleyici kitlesi 0-5 yaş 😂
o kadar para kazanıp kendine yeteri kadar ayıramıyorsa aptallık olur
300 milyon takipçili birisinin bunları demesi cidden ucu açık bir şey 🤔
Doğru olabilir ama 1 ay beklese YouTube maaşını zaten yine zengin
İçerikleri hazırlamak için milyon dolarlar bile harciyordur gayet normal geldi bana
Pezeevennnk yalan söylemiş
@AlininAnnesi72 dksksjs
İçinde bir canavar varmış senin dkdkjd
@meraklıbirpandaa heheheh evet onun kildiyle oynaşıyorlar napim.😃
Ahaha alemsin keşke yine bana ayrıcalık versen dkdkks
@meraklıbirpandaa hahahahah süper cevap yaa😂😂
Utanmasa tefeci den borç olacak mk
Ona göre az olabilir
kadinin makyaji çok hoş olmuş
Sağa sola para dağıtmasını biliyor dal yaprak
Yaw he he utanmasa dileniyorum diyecek
İyi laf oyunu yapmış yemezler ama neyse sdfsdf 😃
Yalan, inanmam.
üzdü
ap tal olması lazım
Parası azdır mal varlığı dünyalar kadardır :)
Zenginler param yok diye hep ağlar
Vergi dairesine fakirim imajı
Pek inandırıcı değil
Mütevazi (!) dâlyarak
evet adamda kibir yok parayla işi yok
BU ADAM DUNYA ZENGİNİ sidnjdjdjdjd
Demekki ona göre az görünüyor 😄
Bu kim tanımıyorum desem linçlenir miyim acaba
Ufak sallaın da kuşlar yer.
Hayır hiç inanmadım.
En zenginlerden değil mi bu
Hiç inanmadm