Genel olarak sorsaydın şener şen derdim galiba, ama 2000 lerden sonra bence de haluk bilginer adam yurt dışında bizi çok iyi temsil etti hakkı yenemez.
Katılmıyorum şafak sezer şener şen gibi her rolde oynadı ve hepsinde prime oynadı dizi film hepsinde haluk Bilginer ise sadece bir filmi iyiydi. Gerisi hatırlamıyor bile
Adam yurt dışında emmy en iyi erkek oyuncu ödülü kazandı esma yapma gözünü seviyim. Şafak sezeri de severim de top 1 olamaz o daha basit filmlerde dizilerde oynadı
Arda ödül almak oyuncuyu en iyi yapmaz ki mesela Leonardo DiCaprio yıllarca Oscar almadı ama herkes en iyilerden biri olduğunu biliyordu Haluk Bilginer’in ödül alması elbette güzel ama sadece bir diziyle aldı o yüzden o tek bir başarıda parladı Şafak Sezer ise yıllardır filmler diziler skeçler yaptı halkın diline pelesenk olan replikler onun oyunları sayesinde çıktı bir oyuncunun kalıcı olması ve herkesin gönlünde yer etmesi bence daha büyük başarıdır ödül geçer halk sevgisi kalır
Tek bir filmde iyi olduğu dediğin kısma katılmıyorum. Tatlı hayat, ezel ve masumiyet gibi daha başka yapımlarda da başarılıydı. Senin fikrine saygı duyuyorum ama benim şahsi fikrim bu yönde
o dizileri izleyen çok az kişi var kabul edelim Şafak Sezer’in filmleri dizileri skeçleri ise herkesin dilinde o projeler reyting rekorları kırdı milyonlar izledi bence bir oyuncunun halkın gönlünde yer edinmesi ve uzun yıllar boyunca akılda kalması ödülden çok daha önemli Şafak Sezer işte bu yüzden daha iyi bir oyuncu çünkü o sadece bir diziyle değil yıllardır birçok farklı projeyle herkesin evine girdi
Şafak sezer candır tabi ki, alemin kralı dizisi bile başlı başına harikaydı. Benim favori dizilerimden dir bu arada🫶 neyse konuya dönelim. Haluk bilginer abimiz hem mük ses sanatcısı örn buzdevri, hem usta tiyatro oyuncusu, benhur filmi dahil bir kaç uluslararası yapımda oynamış, hatta geçenlerde angelina jolie ile oynamıştı. Sadece bizim değil bir çok inasın dikkatini çekmiştir. Karagöz ve hacivat filmi de harikaydı mesela şimdi aklima geliyor ndkdn
Şafak Sezer dediğin zaman bende otomatikman bir tebessüm oluşuyor ya! 😂 Adam gerçekten o deli enerjisini acayip yansıtıyor, hakkını vermek lazım. Ama ben bu soruya Engin Günaydı’nı da eklerim, adamın her rolü ayrı bi’ efsane. 2000 sonrası dönem için bu ikili baya önde gidiyor bence. Bu arada Onur Ünlü projelerinden çıkan her oyuncuya ekstra hayranım, bi’ de onlara göz at derim! 🕺✨