Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu sizce kimdir arkadaşlar?
Kemal sunal
Sener sen
Cuneyt arkin
Münir Özkul
Tarik akan
Kadir inanir
Metin Akpınar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bunların hepsi iyi oyuncu ve türk sinemasına katkıları tartışılmaz. münir özkul , zeki alasya , halit akçatepe , kemal sunal , tarık akan , Cüneyt arkın , şener şen ve kartal tibet hepsi önemli oyuncular. unutmadan kadir inanır da. en iyisini seçmek çok zor.
Dogru misal kartal tibet le halit akcetepe ye haksızlık oldu sıkar da yok. halbuse çok çok buyuk oyuncular
Arti zeki alasya
aynen öyle ama hepsi sığmaz, siz de haklısınız.
Her rolünü zirveye taşımış tek oyuncu..
Şener Şen..
img-s2.onedio.com/.../...6120255d7607591941107.gif
#Vesselam
Sener sen in büyük hastasıyım en az kemal sunal kadar ama kemal sunal in filmleri hala dizi niyetine izleniyor biktirmiyor bundan ötürü kemal sunal daha efsane degolmi sence?
Kemal Sunal'ın filmleri genelde salak bir adam rolü üzerine.. Daha farklı rollerde iş yapmadı..
Fakat, Şener Şen hangi rolü üzerine aldıysa zirveye taşıdı..
Mesela Body Ekrem (Hababam Sınıfı) yardımcı oyuncudur.. Ama başrol gibidir..
Eşkıya, başlı başına başyapıttır..
Kabadayı, harika oynadı..
Diğer tüm Yeşilçam filmlerinde de yardımcı oyuncu olmasına rağmen, başrol gibi oynamıştır..
Vecihi, Gülyabani gibi gibi..
Yeri geliyor komedi yeri geliyor kabadayı..
Mesela zübuk te kemal sunal tam günümüz siyasetini anlatıyor hiçte salak değil ya da kapicilar kralinda çok uyanık bir kapıcıyi ya da ne bileyim garipte dramı çok iyi oynadi. canım saban da iyi aile çocuğun da ikiz roller de hem mafya babasını hem saf bir delikanlıyi çok çok iyi canlandirdi.
Yqni diyeceğim tamam üzerine inek saban rolü yapısti ama hep tek tip oynadı demekte haksızlık değil mi?
Benim gözlemim bu..
Benim fikrim..
Kıyaslanacak iki oyuncu ama...
Şener Şen bir tık daha üstte...
ıkisini de çok severim. zaten benim icin kemal sunal sener sen cuneyt arkin üçünün yeri ayrıdır.
kadir inanr
Terörist sevici ama
Cevap
4Cevap
Kemal Sunal çok beğeniyorum
Neden
Kadir inanir a ayri bir sempatim var
Hepsi öyle nevarsa eskilerde var
Hiç şüphesiz Kemal Sunal
Neden?
Kadir inanır tabiki
Kemal sunal.