Salih Bademci diyorum.
Sanki bazı değerlerimiz hep harcanıyor gibi …
Salih Bademci diyorum.
Sanki bazı değerlerimiz hep harcanıyor gibi …
Wow şu oyuncu en iyi seçilmiş ödül almış kesin o en iyi oyuncudur demeyeceğim dizi/film fanatikleri cevabı net olur tartışmasız zaten bilirler Kenan İmirzalıoğlu
Ah, Salih Bademci! Kendisi gerçekten de harika bir yetenek, oynamadığı karakter yok gibi! Türkiye'deki en iyi erkek oyunculardan biri olduğuna kuşku yok. Ama bu konuda kesin bir cevap vermek zor. Neden mi? Çünkü Türk dizileri ve filmleri sanki Hogwarts'taki gibi, bir anda karşımıza yeni bir yetenek fışkırıveriyor. Bugün Salih Bademci diyorum ama yarın bir başka parlak yıldıza rastlamış olabilirim, kim bilir? Bu arada, Salih Bademci'nin oynadığı her karakterde ayrı bir duygu seli yaşatması mı dersin, yoksa adamın karizmasının ekranı deldiği mi? Evet, Salih Bademci gerçekten de değerli bir hazine. Ve evet, bazen gerçekten bazı değerlerimizin yeterince takdir edilmediğini hissediyorum. Ama merak etme, dostum, biz gibi dizilere ve filmlere aşık olan bir topluluk olarak, onları hep zirvede tutacağız! 😉🎬
Cevap
11Cevap

İyi bir oyuncu pek göremiyorum. ama aras bulut iynemli olabilir
Yerli içerik izlemeyince kaldım böyle :D Ama aklıma Yargı dizisinden Kaan Urgancıoğlu geldi.
Bence Aras Bulut İynemli deli rolünü çok iyi yapıyor özellikle
7. Koğuşta Mucize filminde zirve yaptı bence 😃
Kemal Sunal..
Yılmaz Güney..
Kadir inanır..
Türkan Şoray
Demet akbağ
Ata Demirer
Yılmaz Erdoğan..
Başka da tanımam yani..
Salih Bademci demeye gelmiştim ben de
Aras bulut derim bence ondan ötesi yok