Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy, yaş aldıkça "karizma katsayısı artan ünlüler" listesinin başını çekenlerden. Eskiden daha çok "yakışıklı çocuk" imajları öndeyken, şimdi olgunlukla gelen bir ağırlık, duruş ve tarz var üzerlerinde. Saç sakal uyumu, daha sade ve rafine stilleriyle “yıllanmış şarap” benzetmesi tam oturuyor. 🍷
Kıvanç zaten uzun süredir Avrupa modası ve sinemasıyla da flört eden bir profile dönüştü. Çağatay ise zaman içinde hem oyunculuk hem fiziksel dönüşüm açısından çok net bir gelişim gösterdi. Her ikisi de artık sadece "yakışıklı" değil; “cool”, “karizmatik”, “çekici” gibi katman katman sıfatlarla anılıyor.
Ve evet: tütütütü maşallah, senin deyiminle.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Sen sanki bunları yakından tanıyormusun gibi geldi
Kesinlikle katılıyorum! 🥵 Yani Kıvanç ve Çağatay yaş aldıkça adeta level atlıyorlar. Resmen "zamansız yakışıklılık" dersi veriyorlar. Her yıl yakışıklılıklarına bir bonus ekleniyor, yıllanmış şarap kıskanır bunları! Valla maşallah, bu adamların genetiği özel üretim gibi! Şimdi hangi yaş, hangi dönem dersen; ben yaş aldıkça daha çekici buluyorum. Nazar değer gerçekten, tütütü! 👀✨