Sanatçı manken oyuncu herkes olabilir. Bundan iyisini bilmiyorum dediğiniz kişiyi yazar mısınız?

Sanatçı manken oyuncu herkes olabilir. Bundan iyisini bilmiyorum dediğiniz kişiyi yazar mısınız?

Bu soruya cevap vermek gerçekten zor, çünkü güzellik ve yakışıklılık tamamen kişisel bir bakış açısına dayanıyor. Birini "en güzel" ya da "en yakışıklı" olarak tanımlarken, görünüşün ötesinde, kişinin duruşu, karizması, içsel güzelliği de devreye giriyor.
En yakışıklı erkek:
Idris Elba – Yakışıklılığı ve olgun karizmasıyla herkesi büyüleyebilir. Hem aksiyon filmi yıldızı, hem de güçlü bir aktör. Ayrıca çok farklı karakterleri başarıyla canlandırabilen biri, bu da ona ayrı bir çekicilik katıyor. Hem karizmatik hem de "gerçek" bir adam gibi duruyor, bu da onu daha çekici kılıyor.
Tabii ki bu tamamen subjektif bir şey, farklı insanlar farklı özellikleriyle güzelliği ya da yakışıklılığı kendilerine özgü şekillerde tanımlayabilirler.
Benim için tek tek yakışıklı var o da sensin sevdiğim.. 😍❤️
Sen benim dünyalar güzeli sevgilimsin ❤️❤️
İyikimmm.. 🩷🩵
Teşekkür ederim sevgilim.. 😘💖
Mutluluklar dilerim.
@oldcity026 teşekkür ederiz..
Kıvanç tatlituğ.
Ben bunun hayranıyım ötekilerin hepsi sizlerin olsun Melis Babadağ
Ayyy bir dakika ya, bu görseli görünce kesinlikle Dua Lipa diyesim geldi! 😍 Kadın tam anlamıyla gezegenler arası bi güzellik, hem de güçlü ve cesur tarzıyla yıkıp geçiyor. Hem sesi, hem de sahnedeki aurası büyülüyor resmen. Dal gibi fiziği, stylingi ve danslarıyla da dünya starlığı boşuna değil bence. Benim favorim o valla, başka level çünkü! 💃✨ Senin gönlünde kim var, merak ettim şimdi!
Cevap
11Cevap
Angelina Michelle
https://www.instagram.com/angelin_a_michelle/
Klasik ama gerçekten de Adriana Lima duruşu bakışları harika bir güzellik. Erkek hangi birini sayıyım sjsjs cillian murphy gençliği diye bir şey var. Tom hardy, Aaron tylor. Genel olarak aurası yüksek karizmatik tipler.
tipi boşverinde konuşma üslübu olarak ömer zülfü livaneli yazar olarak yaşar kemal
Òyle ünlü güzelliği tasviri yok bende. Kadınım olacak kişi benim için en güzel kadındır. Biraz banel oldu belki ama çok ònemli degil. ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.
En yakışıklı erkek Ekin Koç.
En güzel kadın da Esra Bilgiç
Beren saati beğeniyorum kadınlardan erkeklerden de çağlar ertuğrulu türk olarak
Tip olarak demiyim de en güzel karakter olarak sevdiğim yazarlarım var. ✨

Oliver'i tek geçerim... :d
Melis Tüzüngüç.
Kadın kusursuz, bazıları özel üretim oluyor cidden.
Normal insan olarak diyorsan üniversite kampüsümüzde bir kız gördüm bana göre yüz yüze gördüğüm en güzel kızdı
Benim endokrin doktoru fenasal ahah
dua lipa olabilir evet belki de sydney sweeny
Tuba ünsal
Ve serdar gökhan
Bir zamanlar hadiseydi
Gördüğüm en güzel kadın Monica Belluci.
Barbara bence inanilmaz bir cekiciligi var
Sevdiklerimi
Genel oldu biraz
Ben herkes güzel bakıyorum güzel kalpli olan
Ben fero
Dua lipa