sizce en yakışıklı erkekler hangi burçtan ve en güzel kızlar hangi burçtan :D
Cevabın nedir?
En Güzel Burç: Yay Burcu çekici, alımlı, soğuk, ciddi, sesiz, sakın, sevimli ve gözleri o kadar güzeldir ki ve hatta oldukça gizemliler, doğal güzellikleri vardır hipsterlar fit vücudlara sahiptirler. İlk Tanıştık İnsanlara Temkinli ve Soğuk Görünürler (Dikkat Edin !) Şöyle;Yeni tanışıkları kişi ile kalabalık bir ortamda daha da soğuk görünürler. Bu sebepten dolayı sonrası muhabbeti ilettikleri insanlardan şunu hep duyarlar:"ben seni ilk tandığımda çok soğuk biri gibiydin. Ama çok farklısın" söylenebilir. Dışardan bakınca soğuk, ciddi, hipster imajı çizebilirler fakat gerçekten içindikleri hep pamuk şeker, yumşak, hasas, duygusal, kırılgan, iyilik melekleri onlar ben yay burcu olarak işte bunları söyledim. parti #1
92 Yorumla
Boğa+1 yılBkz: jahrein
En İyi Cevaplar
En guzell burç ikizleri ve yengeç tir güzellik olarak ise boga burcu dur çirkinlik olarak da ise kova dır iyi ise yay ve terazi dir gıcıklık olarak aslan dır yakışıklı olarak ise koç ve balıktır çirkin olarak ise oğlak tir aşık olmak için ise başaktır
89 Yorumla
Kova+1 yılcanımsın sen, kova burcu erkeğiyim , hiç de çirkin değilim. bir gram burçlar hakkında bilgin yok. seni Türk kezbanı. Kova burcu olupta yüzü çirkin olan erkeğe çok az rastlanılır. git de kova burcu erkeğinin ve kadının özelliklerine bak. EN ZEKİ, EN KARİZMATİK, EN SEVİMLİ. EN İYİMSER, EN ARKADAŞ CANLISI, VE EN ORJİNAL (ÖZGÜN) BURÇTUR.
Boğa+1 yıl@johncenaa ''En guzell burç ikizleri ve yengeç tir güzellik olarak ise boga burcu dur çirkinlik olarak da ise kova dır'' bunu demiş haksız deyil bende kovayım ve hiçte çirkin deyilim bunu arkadaşlarımda 100 kez söylemiştir
Oğlak+1 yıl@johncenaa Ronaldo ve piqque kova burcu
Başak+1 yılBaşak olarak mutlu olmadım desem yalan olur ama yanlışın fazla Oğlak yakışıklı ve karizmatik burçtur kova çirkin değil orta güzellikte Terazi kadınları en güzel kadınlar (görünüş olarak) iyimser olarak Kova burç kadınları nazik. Erkeklerin iyimser burçları ise Yengeç ve Balık
Başak+1 yıl@EnesKarslii evet ama CR7 sonradan parayla öyle oldu
+1 yılEn Karizmatik Ve Yakışıklı Oğlak ( Yani Ben ) Ve çok Çekicidir Soğuk Ciddi zoru oynayan havasıyla 1 numaradırKadınlardada Oğlak ( Yani Sevgilim ) Gerçekten buzlar kraliçesi gibi inanılmaz bir çekiciliğe ve inanılmaz bir güzelliğe sahip Şaka bir Yana Oğlak Olupda Tipsiz kız/erkek Zor görürsünüz ayrıca çok çalışkanız çoğu aktör/aktris ve bilim adamıda oğlaktır ama oğlak dışında aslan erkeği çok yakışıklı harbi diyorum ( chris hemsworth , daniel Radcliffe vs vs ) kadınlarda ise oğlak hariç Terazi Koç Boğa
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyler bayanlar bu tarz sorulara sasiriyorum acikcasi. Terazi hatunu en guzeldir bunun icin sormaya gerek yoktur acin ozelliklerini okuyun. Guzel diye bahsetmekten diger ozelliklerinin fazla uzerinde durulmaz bile. Yukselen veya diger burclarinin etkisinde degilse terazi kadini kesinlikle guzeldir ve seksidir. Erkekler hakkinda yorum yapmak zor. Fakat oglak erkekleri zoru oynar genelde o yuzden ilgi yonelebilir veya basak erkegi iyi giyinmesiyle dikkat cekebilir.
81 Yorumla
Erkeklerden Koç, Yay, Boğa ve Oğlak burcu çok çekiçidir özellikle de Koç ve Yay Kadınlardan ise Terazi, Akrep, İkizler ve Yengeç burdada özellikle Akrep kadını bütün erkeklerin ilgisini çeker hem derindir, tutkuludur da birde Terazi kadınlarını unutmayalım güzel, zarif ve sanatsal yetenekli olan bu kadın bütün erkeklerin ilgisini çeker ama biraz dengesizdir :)
30 Yorumla
Şu varki benim uzun bir tecrübem en yakışıklı erkekler Balık Burcundan çıkıyor ama genel olarak, en yakışıklısı demiyorum.
En Seksi bayanlar başaktan, en güzel bayanlarda yay grubundan olması lazım ama Koç Yükselenine sahip bayanlar çok güzel harbi diyorum..30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
17Cevap
en yakışıklı erkekler akrep ve yengeç ( burcum ve yükselenim oldugu için değil valla :P ) şaka biyana biz erkeklerde akrep ve koç öne çıkıyor kadınlar, arasında burçlardan gidecek isek akrep ve boğa derim ^^
80 YorumlaEn yakışıklıları bilmem de en güzel kızların terazi burcundan çıktığı kesin
120 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabikide kizlarda ikizler ve aslan, erkekler içinse yay olabilir
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBalikta olabilir, Murat bozun burcu :d
Terazi kadını kesinlikle bu yorumcuları da sürekli bunu söylüyor Barbara palvinde terazi burcu
100 YorumlaBence; Güzel : Akrep ve Terazi
Yakışıklı : Yengeç.100 YorumlaGüzellik gezegeni,Venüstür. Venüs burcu Boğa,terazi
Siz anladınız D88 Yorumla
Terazi+1 yılZtn astrologların yorumuna baktignda terazi icin güzellik kralicelerinin burcu derler...dogru tespit...
Başak+1 yılOrdaki güzelik kavramı dış güzelik değildir iç güzelikten baseder venüs güzelik gezegenidir ama dış güzelik vermez karakter güzelliği verir anladın sen
Balık+1 yıl@invisiblexss zaten güzellik veya yakışıklılığı burclarla olcemessin
Balık+1 yılBoga güzel olmaz tatlı olur
en yakışıklı diyemem ama en ideal erkekler başak burcundan çıkıyo sanırım en çekici kadınlarda akrep burcundan
50 Yorumla
+1 yılen güzelini bilmemde en kaşarı balık ve akreptir kızlarda :D akrebi rahatlıkla atarsın yatağa balık da biraz uğraştırır ama onu da atmak çok zor değildir. yengeç burcu erkeğinin sakin ve sessiz durduğuna bakmayın direk yatakta bitiri mevzuyu :D bir de sakın sinirlendirmeyin dayağı yersiniz kim olursa olsun değişmez bu. ama neşeli gününe denk gelirseniz dünyayı cennet yaparlar böyle değişik birşey :D
10 Yorumlaen güzel burç kızı: yengeç
en yakısıklı erkeklerde yengeç :D44 Yorumla
Yengeç+1 yılyengeç kızları güzel olur. ama erkekleri için yakışıklı diyemem. nerden biliyorsunuz dersen yengeç burcum bir de çevremdeki yengeçlerden biliyorum :D
Akrep kadınlarının farklı bi güzelliği, ve akrep ve aslan erkeklerinin de farklı bi cazibesi oluyo bence. Bu arada akrep burcu değilim :D
20 Yorumla
+1 yılEn güzel bayanlar elbette ki terazi burcundan çıkıyor.
Rastladığım karizmatik erkekler kova burçlarıydı. :) :)30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkan şoray gibi bir kadın yengeç burcu bence en güzel kızlar terazi yengeç ve ikizler erkekler ise kova koç ve boğa
40 YorumlaMarilyn Monroe
Angelina Jolie
Adriana Lima
Hepsi de ikizler burcu :-))66 Yorumla
Terazi+1 yılOna kalırsa Bridget Bardot , Catherine zeta jones , hillary duff , monica belluci , Rita Hayworth , alicia silverstone , naomi watts ,avril lavinge , kate winslet da terazi kadini ...ayrica hülya avsar,hadise,nil karaibrahimgil,neşe erberk de...Bu kadinlarin ortak ozellikleri hepsi terazi kadini cogunun da guzelligi tescilli : - )))))
Akrep+1 yıljennifer lopez
beyonce
bade işçil
hepside aslan burcu :-))
Terazi+1 yılCalipso sen heralde mesaji tam okumadn onlar turk olanlar... adriana angelina tutturmussun yazmisim alta taş gibi monica belluci yi , catherina zeta yı , Hilary duff ı , alicia silverstone u , kate winslet gwyneth paltrow vs vs ..bana göre bir monica bir catherina bir hilary saydklarn olamaz ..hadise ve hülya avsara gelince Turk kadinlari arasnda oldkca alımlilar ha onlar yetmiyosa cansu dere , nil karaibrahimgil nese erberk diyeyim de sus bari...
- Astroloji & Burçlar konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılerkek aslan burcu kadın da oğlak boğa zaten özelliklerinde de yazar
10 Yorumla
+1 yılKoç kadını hep mi güzel bilmem ama bir erkeğe yaşanabilecek her güzel şeyi yaşatıyor ;) ayrıca koç çok da bakımlı oluyor. Yakışıklı erkek dersek tabi kiii Oğlak :D
30 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıloğlak baaayanı yani ben yayda sevdiğimin burcu =)
34 Yorumla
Kova+1 yıl@Cilek_perisi 👏👏👏
+1 yılAslan akrep terazi 😆😆😆
130 YorumlaYükseleni Başak olan Bir ikizler burcu erkeği olarak hepinizin totoşuna koyim :)))))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdriana lima, Marilyn Monroe Angelina Jolie gibi hatunlar ikizler burcu...
Erkeklerde yakisiklikik mi bilmiyorum ama başaklarin farkli bir havalari var.20 Yorumlayakışıklı erkek ikizler, karizmatik erkek akrep, güzel kız ikizler, çekici kadın boğa :))
30 Yorumlailginçtir ama butun sevgılılerım koçtu... koçları ayrı bir severim
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılyakışıklı çirkin onu bilmem fakat yay burcu kızlarından korkuyorum.
10 Yorumla bence en yakışıklı erkekler aslan, en güzel kızlar terazi :)
11 Yorumla
Terazi+1 yılKizlar terazi erkekler koc aslan akrep yay
en güzelin aslan olduğunu iddia ediyorum :) çünkü o özgüven bakımsızlığı kabul etmez
00 Yorumlayengec yalancıdır...aslan candır sefkatlıdır :D yay erkegı ıse candır can.d
03 Yorumla
+1 yılErkekleri bilmem ama kadın olarak işsiz gibi dünyanın en güzel 100 kadınının burçlarına baktım ağırlıkta balık burcu , kova burcu , terazi burcu , yengeç burcu ve boğa burcu vardı (yengeç burcuyum)
21 Yorumla
Balık+1 yılEheh ben de baliğim
Gönül kimi severse dünya güzeli odur.
Burç felan hikaye.20 Yorumla
+1 yılbnce en guzel burc ikizler ( ben basak burcuyum ve kendi burcumu hic beyenmiyorum )
00 Yorumla
+1 yılKadin bilmiyorum..
Erkek : Koç ve Balik galiba20 YorumlaTartışmasız Terazi...
40 Yorumla
karizmatik: oglak
cekici: aslan30 Yorumlaburçla ne alakası var bunun
11 Yorumla
Boğa+1 yılVe sonunda aradığım cevap :D
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik burçlardan mı geliyomuş:D
25 Yorumla
Aslan+1 yılevet soran koç fenadır akrep kadını daha da fenadır:D
yay burcunu sevmem ben sezoox :D
Aslan+1 yılyalancı diyememde inatçı uğraşılmaz.
akrep kesinlikle
10 Yorumlakadın:aslan
erkek:yengeç00 Yorumla
+1 yılAslan erkeği ve tabiki yay kızı :)
01 YorumlaBen neysem o, yani Akrep.
00 Yorumlabaşak en güzel kızların burcu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin kesinlikle Boğa
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn yakışıklı erkekler Koç. Kızlarda boğa.
10 Yorumla
+1 yılen guzel kizlar terazi burcundan
40 Yorumla
+1 yılErkekte balıktır kanımca :D
20 YorumlaTabiki de terazi :D :)
30 Yorumla
+1 yılöküz burcu idealimdir :DD
10 Yorumlaboga,akrep,başak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdide burca göre güzellik mi seçiliyor pehh.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkesin burcun balık ondan öyle sanıyorsundur sen buna inanmaya devam et.
Cevap sahibi+1 yılsende kızların uydurduğu yalana inanmaya devam et.
Cevap sahibi+1 yılne ilgisi var saçmalıyorsun neyse.
+1 yılKadın ların en güzeli balık bence
10 YorumlaKovaaaa kadını tbki
10 YorumlaBOĞA - :D
34 Yorumla
+1 yılKız olarak Aslan <3
10 YorumlaAslanim ben Aslan :D
10 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi