1. foto Morrone İtalyan ama Hintliye benziyor 2. foto Lachowski. 1 fotodaki adamın 15 milyon takipçisi var lachonun 3 milyon Adamın neresi yakışıklı

1. foto Morrone İtalyan ama Hintliye benziyor 2. foto Lachowski. 1 fotodaki adamın 15 milyon takipçisi var lachonun 3 milyon Adamın neresi yakışıklı
Cevap
6Cevap
Saçma değil ama bi çekiciliği karizması var ama yakışıklı değil
Karizma katılırım adam sonuçta oyuncu model. ama 2 sini karşılaştırınca dünyadaki kadınlar üsttekini seçiyor. Bizim kızlar hanigisini seçerdi sence
Sana göre dünyada en yakışkılı bulduğun erkek kim
Niye saçma olsun ağzı burnu saçı her şeyi dört dörtlük
Diğer aşağıdaki adam daha temiz bu at hırsızı gibi pakistanlı tipi bilader
Birincide karizma var ikici ne o öyle erkek dediğin birinci gibi olur
Kanka ikinci gelmiş geçmiş tüm zamanların en yakışıklı adamı adamı gömdün eskidi artık birinci daha yeni parladı italyan olduğu için karizmayla götürüyo ama pakistanlıya benziyo aw
Ben fikrimi söyledim gerisini bilmem
Lachowski her türlü daha iyi aw yukaridaki afgan gibi
la bende öyle diyorum sabahtan beri pakistanlı gibi suratı var sokakta görsem selam vermem kızlara öyle gelmiyor
Hangi kız la onlar yokluktadır onlar
2014 yıllarında alttaki adam baya yakışıkliydi tüm kızlar için üstteki adam ise yakışıklıdan çok karizmatik bence üstteki adam biraz eskide kaldı diğeri bu dönemde daha popüler bence
ÜSttekinin 15 milyon takipçisi var şu son 3 5 yılda ve bütün kadınlar daha doğrusu 25 yaş üstü kadınlar hasta diğeri lachowski zaten dünyaca ünlü ama bizim ülkenin kızlarının yüzde 90 ının tipi lachowski. Üstteki adam at hırsızı gibi değil mi ya
esmer olduğu için muhtemelen öyle düşünüyorsun ama işte kızlara karizmatik geliyor filmlerinde de sert bir mizacı var mafyatik tipli gerçi sadece 1 tane izledim ama alttaki adam zaten bir ara tüm kızların gözdesiydi sadece üzerinden fazla zaman geçti ve bence yüzü eskidi
Demek ki bu mafyatik serseri maço tiplerden bi tek bizim kızlar hoşlanmıyormuş. Karizmatik desen tamam da. yakışıklılıkta lachowski ezer adamın tipi acayip simetrik çekik gözlü falan kadınlar için angelina jolie neyse lachowskide o. diğeri sakalı kesse yakışıklılıktan eser kalmayacak haksız mıyım
sende böyle tipsiz halinle yakışıklıları karşılaştırırsın hiçbir kıza ulaşamamaktan kafayı yersin asdasdasdasdas
Olum 1. fotodaki yakışıklıysa ben dünyanın 1. numarasıyım ag bu karı milleti afgan paki gibi tipleri yakışıklı diyor ben mi tipsizim la
evet o yüzden elinden başkasını çekemiyorsun :)
Valla çok yakışıklı maşallah
Ablam reca ediyorum neresi yakışıklı afgan gibi tipi var 1. fotonun
4lü monster * *ım olsa vermem heralde
zuhahahahah pakistanlı gibi tipi var aw bizim TÜrk kızlarının yüzde 80 nin tipi lachowski gibi sevimli tipler Morrone tam at hırsızı gibi yaw
hani la siz temiz yüzlü kısık gözlü sevimli erkeklerden hoşlanıyodunuz. Adam bence dünyada yakışıklııkta 1. ci.
Kıl her erkekte var. maymun gibi adamlardan hoşlanmıyorum dersin sen şimdi tipik türk kızı :D sen ağır sert erkek seviyorsun o da cinsellikle alakalı hem baba figürü koruyucu hemde sert hard yapar mı diye. dimi
Ya ne bekliyosun, hindistan bir biz iki.
Erkekler olarak kızınızı koruyun da bizde sert erkek hayvan erkek sevmeyek a*MK hayatın gerçekleri bunlar ne bekliyon kanka.
Semsertte sevmem ya, yok öyle heryerinde kıl sevmem ayarında.
Göğüs az olabilir bu kadar.
Orman gibi de olmasın.
Sakal severim Koreli femboy sevmiyorum.
Koreli fanboy lardan nefret ediyorum sende haklısın koruyucu erkek şart etraf alçak pislik dolu ama böyle kanka gibi at hırsızı gibi ne biliyim 36 suç kaydı olan tipler olmasın sonra kadın cinayeti size yazık bilader yoksa yerden göğe kadar haklsın koruyucu erkek lazım. ama temiz yüzlü adamın nesi sizi koruycu gibi güven vermiyor o soru işareti bende.
Aradığımız ne biliyor musun avcı görünümlü olacak ama bize zarar vermeyecek o yani.
36 suç kaydı olan adamı ben napayım, bu senin attığın 365 gün reiste kim bilir kaç kızla birlikte seks yapıyordur.
Niye uğraşayim bu tarz insanlarla.
Temiz, dürüst, sevgi dolu, koruyucu, aklı başında tipler istiyoruz o yanu
Ya cano avcı diye güzelleme katil görünümlü olup size zarar vermeyecek diyosun. o kafadan çık çok tehlikeli. temiz dürüst sevgi dolu adamların en yakışıklısı beğenmediğin ana kuzusu dediğin 2. fotodaki adamlar işte. 1. fotodaki adam sokakta görsem selam vermem bu kadınlar nasıl bi kafada çözemedim
sana kızamıyom haklılık payın olduğu için ama 2 . niye ekmek getirmesin kızım gözünü seveyim ya siz öyle bi gözle görüyosunuz bu temiz yüzlü erkekleri.
Chico varken yukaridaki anca chiconun karisi olur
bence 2. olan daha yakışıklı
demek ki bizlerin görmediği bir şeyi görüyorlar.
1. ciden orta yaşlılar 2. ciden orta yaş ve altı hoşlanıyor Kadınlar at hırsızı tiplerden her zaman hoşlanır bu bir gerçek
burada çirkin çıkmış
Adam kaba saba at hırsızı gibi bi tip bide diğer adama bak lachowskiye daha temiz yüz güvenilir surat en azından
Sacmalk haha
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kankaaa olay tamamen zevk meselesi ya! 😅 Birinin yakışıklı bulduğunu diğeri beğenmeyebiliyor. İlk fotodaki adam (ya kimseyi tanımam ama popüler belli 😏) serseri, maskülen bir aurası var. Karizma akıyor hani, kimine göre “bad boy” çekiciliği var. İkinci çocuk daha tatlı, cool, “good boy” vibe’ı. Herkesin tarzı farklı. Bi de takipçi işi bambaşka: popülerlik mi, magazin mi, ne varsa algı işte. Ben ikiye de selam çakar geçerim 😎✨