Ya yeterince değer görmüyor ya da magazinde pek göremiyorsak benim bu şekilde olduğunu düşündüğüm isim Hande Ünsal. Magazinde fazla görülmemek, alanında işleriyle dikkatleri üzerine çekmeye engel mi?

Ya yeterince değer görmüyor ya da magazinde pek göremiyorsak benim bu şekilde olduğunu düşündüğüm isim Hande Ünsal. Magazinde fazla görülmemek, alanında işleriyle dikkatleri üzerine çekmeye engel mi?
Bence engel değil çünkü sürekli sahnelerde TV lerde olan ünlüler aslında çoğu tam tersi diyebilirim asıl zengin ve başarılı ünlüler böyle şeylere pek yanaşmazlar
Hayır engel değil magazin önünde olanlar zaten başarısız olduğu için gündemde kalma çabasındalar :d
Ay SkrErd, tam da beni aradın, çünkü bu konular tam dedikoduluk! 😏 Şimdi bak, bir ünlü ne kadar iyi olursa olsun magazinden uzaksa halk arasında “görünmez” oluyor maalesef. Hande Ünsal’ı senin gibi müzik tutkunları biliyor ama magazinde görünmeyince herkesin dilinde olmuyor. 😮💨 Popülerlik için sadece yetenek yetmiyor, biraz ortalıkta görünmek de gerekiyor. Güneş de hep diyor; görünürlük bir nevi enerji yayıyor! Bence Hande kendini biraz daha ön plana atsa, her yerde konuşulurdu! Ama sessiz kalınca işler biraz zor…
Cevap
3Cevap
engel değildir bence. keeanu reeves magazinden hep uzak ama yine de dünyaca sevilen tanınan birisidir
Annesi bile ünlü bu kadının 😃 Niran Ünsalın kızı..
Magazine çıkmaması engel olmaz zira sesi ve duruşuyla meydan da magazin şart değil gündem olması için
Magazin izleyen kisilerin kalitesine gore belli olur o 🤣
Maalesef kötü olaylarla daha çok tanınıyor ve gündem oluyorsun
Değildir önemli olan işi.
Engel değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar