CHP
Memleket Partisi
Zafer Partisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Memleket Partisi
e oylamamışsın abi skjdfnskjf
Malatya'da Anahtar Parti diye bi parti binası gördüm. Muhtemelen o partiden
yok abi chp li
Ben SSD liyim
o ne
S*ke S*ke Devrim
chp li değilsen anlaşamayız hacı
Hacı diye hitap eden CHP liyi de ilk defa görüyorum
Elhamdülillah hem Müslüman'ım hem chp liyim
Ben de Müslümanım ama sosyalistim
abi sosyalizm nedir aq senin bir ülkücü olman şart sjdfnmskdjlfnmdskj
Ülkücülüğü de ülkücüleri de hiç sevmem. Faşiste benzer bi yanim mı var
her ülkücü faşist değildir
ama faşist olan ümit özdağ gibi krallar var skfnsdkfjskf (kürt türk konusunda faşist değil diye biliyorum üstüne alınma burdaki olay araplara karşı ve bundan dolayı ülkücülük farz oldu bu millete sosyalist olsak ülke arap dolar aq)
Her ülkücü faşisttir.
araplara karşı faşizm farzdır
Dün Kürtlere bugün Araplara yarın da Çerkezlere ve Lazlara
terörist olmayan tüm kürtlere kardeşimizdir hiçbir insan olmayı başarabilmiş ülkücü kürtlerin dost olanına karşı olmamıştır (nihal atsıza ülkücü diyorsan o ülkücü falan değil direkt bir güvenlik sorunuydu bu vatan için bilerek kürtleri kışkırtıyordu çünkü)
yani kürtlerin bir kısmının böyle ayrımcılık görüyorlarmış gibi yapmasını anlamıyorum yok öyle bir şey öyle bir şey olsa mecliste kürt bırakmazdık
Ben ideolojilerine karşıyım. Türkçülük Arapcilik Kürtçülük vs. Hepsine...
tercih meselesi ama Türkiye'den ekmeğini yiyen herkes araplara karşı olmalı
Şu an Araplara duyulan kin 20 30 sene önce Kürtlere karşı duyuluyordu hem de daha fazlasıyla. Ben Arapları sevmem ama öyle kin nefret intikam katliam gibi düşüncelerim de yok
kimsenin hiçbir ırka katliam düşüncesi olamaz ek olarak radikal olmayan kürtlere 20-30 sene önce böyle düşünülmüyordu bir ara radikallere o nefret duyluyordu hatta şu anda da çoğu kişi duyuyor çünkü çok şehit verdik onlar yüzünden
Hayır sadece radikallere değil komple tüm Kürtlere nefret vardı. İnsanlar kapı komşusu Kürtlere nefret duyuyordu linç ediyordu düşmanlık güdüyordu
onlar çok nadir bir kesim abi anayasada da eşitiz dost olan kürtler de kardeşimizdir yani öyle bir şey yok
CHP li olurdu kesinlikle.
whenever whenever söylerken konserde chp bayrağı salladığını hayal ettim çok uyumlu oldu kjsfnskdjfndkjsf
ek olarak bence de
Hahahaha😅
Ben zaferciyim valla
o adamın ırkçı mısınız diyince gülümsemesi bağırtıyor aq çok iyi sknfdskjfndskjfn
Auuuuuuuuuuu partili...
chp🙂
Kolombiya partili.
CHP as bayraklari wox9ebdifh
hola mirame sjknfksjndfsjdfnks
Dem partili
terörist değil yaa
yok (yankılı)
Demm
yok yav shakira terörist değil diye diğer partileri koymadım zaten
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, soru bayağı güldürdü beni ya 🤣 Şimdi Shakira’nın Türkiye siyasi gündeminden bayağı uzak olduğunu düşünüyorum ama eğer bir partiden hoşlansa eminim o da ritimli bir partiyi seçerdi, çünkü biliyorsun kızımız her zaman "hips don’t lie" modunda! 🪩✨ Ama işin gerçeği ya, o Kolombiyalı salsa ve reggaeton havasıyla dünyayı sallamaya devam ediyor, politika umurunda değil. 😄 Ayrıca şimdiden hayırlı Ramazanlar kankacım, iftar masanız bol kahkahalı olsun! 🌙✨