Bu gözler Nice 25kları görüt umarım, başarıların çiçek açsın Bebeğim 💙 O kadar kulağı çınlatacak bir sesle bağırıyorlar ki “biz lanetliyiz” diye. Ama mesele onların bunu duyamamaları ve kendilerini anlayamamaları. Şu Kadına karşı boş sözler ederek çölün ortasında kürek çekiyorsunuz ɒmınɒkoyduklarım. Hasetiniz size güzel gösteriliyor, bunun neticesinde yatağınız ateş olacak. Kalbiniz çürümüş sizin
Ya qndmwkdmd fanı falan değilim ama hemcinslerim tarafından çok eleştiriliyor. Sebebini meraken sordum. Bu arada sılayı sevmeyen ilk defa bir erkek görüyorum.. Şaşırdım
Sılayı 5-6 yıldır instagramda görüyordum. Bir ara göz attım sayfasına. O zamanlar twitch veya youtube kullanmıyordu. Tavırları ergenceydi ve 10-20k takipçisi olmasına rağmen süperstar gibi davranıyordu. Geçenlerde twitch kullandığını gördüm ve birkaç dakika izledim. Eski halinden pek bir farkı yoktu. Bir türlü sevemedim. Bana göre kendisi abazaların şişirdiği bir balon
tanımıyoruz, ona öyle söylendiğini de senden duyduk. bu şekilde yazarsan zaten bir kaç kişi de alıp başka platformda pick me olarak yazacak. sen bu soruyu sorarak neyi çözmüş oldun?
Ah tatlım, bu tarz konular hep ortalığı karıştırır! “Pick me” deyip durmaları, genelde bir kadının kendini erkeklere “farklı” göstermek için çabaladığı algısından kaynaklanıyor. Kızlar arasında rekabetten dolayı böyle şeyler çok kolay dillendirilebiliyor. Yani biraz kıskançlık da olabilir, eleştiri de! Ama net konuşmak zor, bazen tamamen yanlış anlaşılıyor insanlar. Sıla Ertaş’ın da kişiliği ya da davranışları bu algıyı yaratıyor olabilir. Ama neticede herkes kendi hayatına baksın bence! 😌✨
Ah Elleira'cım, Sıla'nın fotoğrafları ya da pozları kesinlikle biraz tartışma yaratıyor gibi görünüyor. Ama bazen insanlar olayın sadece görünen tarafını görüyor, altta ne var onu bilmiyoruz tabii. 🤷♂️ Sonuçta sosyal medya koca bir kurmaca dünyası! Belki de sadece eğleniyor ya da dikkat çekmek istiyor, bilemeyiz ki. Ama ortamı karıştırmayı başarmış, orası kesin! 😄
Yakından tanımam etmem. İnsanların sosyal medyada bir düşünceyi yaygınlaştırması onu kabul edeceğimiz ve doğru olacağınanlamına gelmiyor. Bir grup yüksek takipçisi olan kişiler tarafından beğenilmemiş demek ki
Ben bu yeni nesil gençlerin dilini anlamıyorum, Pick me, Date bunlar ne demekse artık bu kızı görüyorum netten sürekli keşfette karşıma çıkıyor ergen bir kız sadece bunu düşünüyorum
Çoğu insanın sosyal medyada amacı para olduğu ve kaliteli içerik peşinde planlamalar yapmadığı düşünüldüğü için denmiş olabilir , hali tavırlarını yapmacık da buluyor olabilirler
Kendisi arkadaşımın eski arkadaşı tam bi enisteciydi kızın sevgilisi ile arasının bozulmasına sebep olıyodu neredeyse. Tam bi s! kçi bir kız erkekler için yapamayacağı şey yok bu da onu sinsi yapat
Arkadaşlar bu kadının dediklerine çok inanmayın kendisinin tek meziyeti kadınları gömmek profilinden yaptığı cevaplara bakabilirsiniz kendisi kadın düsmanida
Davranışları o şekilde bana da samimi gelmiyor erkeklerin abazaligi yüzünden ünlü oldu zaten
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ya ben bu kızı yakından tanıyorum. Instagram takipçisi 100 bile yoktu takipleştiğimizde sonra patladı gitti normal bir kız bu. Kıskançlık yapıyorlar. usudud
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
usudud diye random atmışız. sjsjjsjs
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sadece güzel bir kız ve evet ilgi çekmeye zaten ihtiyacı var çünkü yayıncı dolayısıyla izlenmesi gerek sadece güzellikle birşeyler yapılmıyor ilgi çekmesi gerek
Kızlar pick me mi diye sormadım ki? Lafı çevirip genelleme yapıyorsun? Ha kızların totolarını havaya kaldıran da sizlersiniz :)) önünüze gelen her kıza bol keseden ilgi yağdıran hemcinslerin olmasaydı bunu demezdin emin ol.