Soruyu yanlış okumuşum ya başlığa göre okuyunca Neşet Ertaş sözü atılıyor sandım ajdja Neyse gönlümün aradığı yok zaten çünkü bulması gerekeni buldu şansını denedi başarısız oldu
ilk sigarayla merhabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım. arkadaşım bir canavarmış ne yazık ki çok geç anladım, çakmak onun ellerindeydi.' (Sago)😂 Babanız akıllı adammış👍
Ben 36 yaşındayım bu güne kadar kalbiyle diliyle niyeti bir bir kişi görmedim ya da bana denk gelmedi 1 defa iflas ettim ilk önce en yakınlarım kaçtı şimdi Gine 2 tane tır aldim ilk önce en yakınlarım yanaştı böyle bir çirkef dünya iste
Bahsettikleri sana yaşatan herkes bir birey dünya hayat kabahat bunda değil yaşatan bireylerde biz genelleme yaparak ustu kapalı hayat acımasız demeye alışırtik kendimizi bütün haltı yiyen toplum insanoğlu hayat hiç vesile oluyor Sadece..
Bak ben babasızim ve hep dürüst oldum insanlarda bu zaafimdan faydalandı bu halimden bir türlü vaz gecemiyorum şerefsizlesemiyorum gaddar olamıyorum napicam bilmiyorum burada bile beni bir sürü kandıran oldu burada anla işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
O konuuda bomboş birisiyim. Gönlüm huzur ve eğlence şeklinde iki farklı şey arıyor.
Neşet baba elini kalbine götürmüş ve demiş ki; Burası var ya, taşa toprağa gerek kalmadan insanın gömüldüğü tek yer.
Doğru demiş 👍
Soruyu yanlış okumuşum ya başlığa göre okuyunca Neşet Ertaş sözü atılıyor sandım ajdja
Neyse gönlümün aradığı yok zaten çünkü bulması gerekeni buldu şansını denedi başarısız oldu
Hayırlısı
Ben ağlarsam ağlayıp, gülersem gülenBütün dertlerim' anlayıp, gönlümü bilenYok be Kartaliçe hele hele bu devirde😂
Sen hele hele büyük konuşma bakam yahu 😏
Neden be😂
Biri gelir bu lafları yedirir diye dedim sen fazla ciddiye alma genede gelmeyedebilr
O lafları yemeye razıyım hodri meydan😂
Çabuk havalanma dedik ya sana gelmez falan benden bulursun 😂
Valla öyle gelmezse senden bilirim😂
Hiç bilme peşin konuştuk sana havalanma hemen bir heyacan 😂
Tamam öyle olsun.😒👈😂
Hevesini kırdım demi 😂
Şimdi senin yüzünden yarım paket sigarıyı 3-4 saat içinde içiçem😒👈😂😂😂
Niye ne alaka
Takılıyorum o ciğer bende ne arar😂
Aramasin da boş ver yokte yere masraf 😂
😂😂😂😂
Zam geldi yine biliyosun demi
Biliyorum biliyorum o lafları yediren biri gelirse uzun yaşamak için bırakırım bu mereti😂
O velete alışmayan insan bir babamı tanıyorum ben 👍
ilk sigarayla merhabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıştım. arkadaşım bir canavarmış ne yazık ki çok geç anladım, çakmak onun ellerindeydi.' (Sago)😂
Babanız akıllı adammış👍
Sagopa Kajmerdir o 👍
Evet
Merhametine dön dinle bunu bir iyi geceler 😉
Hemen hepsini tekrar tekrar dinlerim iyi geceler👋
Ever ya biri vardı o gidince okulun çekileceği kalmadı.
Okul günlükleri diyosun bir zamanlar yaşadım 👍
Okul dediysek üniversite yani.😂
tamam daaa aynii şey kastım zaten üni okul degilmi 😂
Gönlüm Hep Seni Arıyor Neredesin Sen dediğim birisi var benim
Vardır elbet 👍
Birisi var dı. Artık yok 😕 Galiba ölene kadarda hıc görüşemeyeceğim. Öldükten sonrasindada şüpheli
Ahiret herkese adil bence umarım orada nasip olur 👍
Olmayan kisiyi ariyorum nerede diye😀
En guzeli.. zaten en guzel roman daha okunmamis olan en guzel yer henuz gezmedigin yer…
@Cebeufuk ona buna yazmaktan akıl gider laa senin az yavass gel brohter 👍
Var yaaa bugun aklima gelip duruyor
Aklını sormadım
Gonul sanal😉
Akıl ne?
Beyin denen organdaki elektriksel aktivitenin ciktisi
Muhteşem bilgi 😏
Bilmedigin, ogrenmek istedigin olursa sor😉
Yook cahille sohbeti kestim ben 👍
Sende mi oyle yap diyorsun😬😬 o zaman seninle nasil tanisayim😔😔 oyle yaparsam cevremde insan kalmaz
Var ama olmuyo bir var bir yok
tamam sen doğru unutmaa evresinee 👍
Unuttum 2 yıl sonra Gine çıktı karsima
Çıkar kafanida karıştirir allak bullak eder beynini gider gene alışman lazım
Gitti zaten
Yaa nolacakti demiş şairin biri 😌
Artık Gine gelirse ilgilenmeme ye kesin karar aldım cunki amacı belli etti bu sefer
Yani bir insani on yerinden vuramazsin 😌
burada tanıştık onlada 2 yıl sonra Gine geldi işini gordurdu gitti
İşini gördü 😂
O anlamda demek istemedim başka anlamda işini gordurdu yani ekonomik desem daha doğru olur
Ben başka bir anlam katmadim ki hep bir fesatlık bak 😏
İzin vermeyecektin fırsat vermeyecekti tecrübeleri bu yüzden çok severim işte ben 👍
Haklısınız insanlar artık ben dahil böyle olmuşum bak insanlık nereye gidiyo niyetim aslında kötü değil ama başkaları başka şeylere yorumluyo hep
Hayat çok acımasız cok
Hayatta bir halt yok toplumun insanlarin hesabıni hayata Kesiyoruz..
Ben 36 yaşındayım bu güne kadar kalbiyle diliyle niyeti bir bir kişi görmedim ya da bana denk gelmedi 1 defa iflas ettim ilk önce en yakınlarım kaçtı şimdi Gine 2 tane tır aldim ilk önce en yakınlarım yanaştı böyle bir çirkef dünya iste
Bahsettikleri sana yaşatan herkes bir birey dünya hayat kabahat bunda değil yaşatan bireylerde biz genelleme yaparak ustu kapalı hayat acımasız demeye alışırtik kendimizi bütün haltı yiyen toplum insanoğlu hayat hiç vesile oluyor Sadece..
Haklısınız belki ben yanlisim
Hayata Kesiyoruz dilimiz alismis buna senlik değil emin ol ben bile yaparım bazen 😌
Bak ben babasızim ve hep dürüst oldum insanlarda bu zaafimdan faydalandı bu halimden bir türlü vaz gecemiyorum şerefsizlesemiyorum gaddar olamıyorum napicam bilmiyorum burada bile beni bir sürü kandıran oldu burada anla işte
Dünyanın fanı olduğuna şükrediyorum ben bazen sende öyle yapmalısın madem degismen zor Allah'a bırakacaksin Allah büyük 🙏
Öyle oluyo zaten
Birisi var ama onu aramamam daha doğru.
Aramak bir şey değildi bulmak eskisi gibi mesele bu 👍
Gönlüm onu aramamalı da bulmamalı da. Ben böyle düşünüyorum.
Senin olay imkansızlığı bir tırmanmış 👍
İmkansız değil ama doğru olan o da değil bence.
Bı yerde imkansız ama doğru olmadığı da belli ki imkansız
Yok işim olmaz
Giden iyi gitmemis 😌
Doğru tahmin..
Göynüm arıyor onu
Goynun umarım bulur 👍
Kısmet
Var tabi birsen ismi Hakkarili bn İstanbul
Az daha açık vereydin ne yaptin 😏
Öyle yapacak bişey yok
TV alt yazılarda numarasi geçen adamlar gibi nick var sende ne beklenirdi kıza üzüldük seceresini döktün 😂😂
Sende varya İstanbul 26 yaş binlerce kişi var
Hee evet var TV alt kısımda arada bir çıkıyor hala 😂
Guzel
Şu an için yok
Olmadığı iyi bir yerde boşver😀
Off su emoji yanlış gitti
Senin var da acısını çekiyormuşsun gibi konuştun sanki 🙄
Sorun yok cuk oturmuş emoji
Yıllar yıllar önceydi desem ciddiye alınırmi sence 😂
Mizacim böyle hüzün severim ben öyle durduk yere alakalı bir durum yok bende soruya teşkil eden 👍
Unutulmamışsa ciddiye alınmalı :/ hüzün çeşmesinde yıkanmışız be mizaç dediğin nedir
Mizaç dediğim yapımda var bu benim ben öyle çok gülemem de severim durduk yere huzun cesmesine kafamı bulamayi 👍
Bence herkes gülmeyi hüzünden daha çok ister mesele şartları sağlaya bilmektir
Mesele kiminle gulebildigindir oysa
İşte burada ki ‘şartlar’ dediğim kısımdan biri de kişidir zaten
Bu piskoloji çıkmazından çıkamayız iyi geceler 😌
İyi geceler
var canım o benim
Kimin senisin?
kimin seni miyim? bilemedim cevabını
Var o benim dedin ya hani
soruyu anlamıyorum ki hala
Var o benim niye dedin Ozman çıkmaza soktun gizz beni 😂
o benim canım işte. her şeyim