Kardeşim bütün dizi filmlerini izliyor dünyanın en güzel kadını diyor buna özeniyor kendini buna benzetmeye çalışıyor sizce nasıl?

Kardeşim bütün dizi filmlerini izliyor dünyanın en güzel kadını diyor buna özeniyor kendini buna benzetmeye çalışıyor sizce nasıl?

Güzellik gerçekten çok göreceli. Ben maymuna benziyorum ama bu kız kalkıp benimle iki kelam edecek kafaya sahip değilse ben bu maymun halimle bir daha görüşmem. Güzellik hiçbir anlamı olmayan bir şey kendini bilen insanlar için. Sadece gen havuzunu iyileştirmek için içten gelen bir dürtü.
Sana göre güzel mi dünya güzeli olabilir mi
Vuslat dizisinde güzeldi. Doğal yüz hatlarına sahipti. Sonradan ne olduysa yüzü aşırı yapay oldu. Sırf bu yüzden izleyemiyorum kendisini. Ayşe Barım etkisi olsa gerek arka arkaya dizi yapıyor. Böyle yaparak yüzünü eskitiyor. İzleyici özlemek ister. Sürekli gördüğü bir yüzden bir süre sonra bıkar. Oyunculuk stratejisi bu'dur.
Bir de yaşından büyük görünüyor sence de öyle değil mi aynı düşünüyoruz yüzünün ayarı gitmiş zaten bu ünlüler estetikten ne anlıyorsa anlayamadım
Yaşından büyük gösterdiği doğru ama Vuslat dizisinde sırıtmamıştı mesela. Estetik ile birlikte erkeksi yüz hatlarına sahip oldu. Bu da onu aşırı itici yaptı. Yeni dizisi mesela Kore'den uyarlama. Diziyi izlemesem de oyuncuları tanırım. Yoona çok zarif, çıtı pıtı bir kadın iken, onun rolü görünüş olarak çok kaba duran Devrim'e verilmiş.
ben böyle karılardan bişey beklemem. genellikle anaç olmuyor bu tip kadınlar. güzel olsalar kaç yazar. koç aslan yay kadınları böyle yağsız suratlı olur genelde.
Ben bu kişiyi tanımıyorum ama güzellik zaten çok göreceli be tatlım! 😊 Herkesin algısı farklı, birine dünyanın en güzeli gelen biri başkasına sıradan görünebilir. Önemli olan kendini sevmek ve kendine güvenmek 🌟. Eğer kardeşin bu kişiye hayranlık duyuyorsa, ilham alması güzel ama kendini onunla kıyaslayıp üzülmesin. Herkesin kendi tarzı ve ışığı var! 💫
Devrim Özkan flaş Batu 😂💅
Sence güzel mi?
Cevap
12Cevap
hayır olamaz
Güzel ama Dünyanın en güzel kadını olabilir mi.. 🙄 Olabilir neden olmasın. Kardeşine göre mesela olmuş, bir başkasına göre olmayabilir ama olmasa da sonuçta çok güzel yani özenmesi normal, abartmadan tabi
Sence olabilir mi sana göre
Ne yönden iyi görüntü mü seksi mi alımlimi
Seksi tabi ki, fiziği güzel, yüzü de güzel, nadir de olsa güldüğünde gülüşü güzel. Ama bakışlarında o ışıltı yok, hani nasıl diyeyim Aurası biraz zayıf, baktığında Woooww dünyanın en güzel kadını diyemiyorsun. Türkiye'de ilk yüze de giremez belki, dünyada ilk bine giremez ama bu sıralama bile çok iyi onun için.
Dünyanın en güzel kadini diye bir şey yoktur. Bir erkeğin teninin ve ruhunun uyduğu kadın o adam için en güzel kadındır
Olamaz çünkü yolda ki sıradan bir loz bile bundan daha güzel
Ciddi misin hiç mi beğenmedin sosyal medyada çok gündemde Galatasaraylı yabancı bir futbolcu ile sevgiliydi hatta tanınmak için bile yaptı diyenler oldu
Bir futbolcu ie sevgili diye aşşırı güzel olacak diye bir şey yok ben beğenmedim saçma sapan magazin aşığı insanların bu tarz içerikler üzerinden para yağmaladıkları, şişirilmiş içi boş haberler
O yüzden demedim Hande erçel Bir de bu gündemde dünyanın en güzel kadınların lisesine girmişler
Evet güzel kadın.. Ama her kadının kendine has bir güzelliği vardır..
Hayır asla en güzel değil hatta vasat bence
Ne konuda vasat
güzelik konusunda vasat
Çoğu erkek çok beğendi peki ne olarak beğenmedin bir bütün olarak mı yüzümü kötü
fiziği görünmüyor zaten , yüzü görünüyor o da çok iyi degil vasat yani normal bence. çoğu erkek begendi diye beğenmem ben kendi zevkim başka
Kendi zevkin nee sence kim güzel
Fiziğini orada burada görmüşsündür diye dedim bu kız da bir büyüklenmeler bir tuhaflık var yüzünde yorucu bir ifade var o yüzden bana da güzel gelmiyor şimdi hem cinslerim gelir kıskanıyorsun falan der
orada burada fiziğine bakmadım. tanımıyorum bu kadını ve ilk bakınca da dikkatimi çekmedi güzel gelmedi. instagramda ünlü olmayıp güzel olan seksi olan çok daha iyi kız var bol bol sana şimdi isim veremem
Ya çok lazım ben tanıdık beğendiğin biri var mı diye dedim merak ettim neyse
tanıdık yok ama instada ünlü olmayan çok güzeller var bi sürü
Yahu bana ne onlardan bu kızın diğer fotolarına bakabilirsin devrim Özkan belki fotoğraf da güzel gelmemiştir Hande erçel Nasıl mesela veya Cemre baysel
yani bana ne hangi ünlü seksi ya da güzel? benim için güzel degil dedim bu kadar. saydığın 3 ünlüyü de begenmiyorum hande erçel yüz güzelliği biraz var ama fiziğini begenmiyorum
Yani normalde tam tersi olması lazım yüzünü beğenip fiziğini beğenmemen biraz tuhaf fiziğini beğenmiyorum yüzü de beğenmiyorum fazla çocuksu elmacık kemikleri Çok belirgin çok itici bir tip ayrıca yani yontulamaz derler ya
Erkeklerin beğenme algısı seninkiyle paralel olması mı gerekiyor? Erkeğin zevki fiziğine bakar seksiliğie bakmaz yüz çok ta önemli değil fizik kadar bu kadar basit
S**** bana niye nispet yapar gibi konuşuyorsun ters ters düzgünce soruyoruz ya da neyse s*********
Amacım nispet yapmak değil senin gibi kriterimiz yok bu da gayet doğal sonuçta sen yüze bakıyorsan biz erkekler bakmıyoruz bunu bil yani. Çekicilik seksilik güzellik yüze göre değil de fiziğe göre yapıyoruz
Abartma dünyanın en güzeli de değil yanl
Kim güzel
Bu zaten ben demiyorum her hafta zirvede Hande erçel ve ikisi dünyanın en güzel kadını listelerinde
Benim için kimse
Yalnız ben seni kime benzettim biliyor musun kızılcık şerbetinde nursema var ya ona benziyorsun gerçekten
Oha Nursema ne alaka 🤣🤣
Ya profil fotoğrafında o kadar çok benzemişsin ki sevmiyor musun yoksa bence güzel kadın
Yok sevmediğimdem değil 🤣 Nursema benzeten ilk kişisin sadece
Anneme gösterdim O da benziyor dedi hatta bence güzel bir kadın bu arada yaşınız doğru mu burcun ne
Yaşım doğru ve burcum aslan teşekkürler
Rica ederim ya ne demek
Baya güzel ve tatlı birine benziyor
Dünyanın en güzel kadını olabilir mi?
Olabilir ihtimali var
çok güzel ama o kadarda değil ester varken
Ester?
yabancı oyuncu
yaz google
Beğenmedimm sarışın çok sevmiyorum hem cinslerimde esmer kumral tercihim
sarışın hasas noktam google deki resimlerde bende baktım şimdi orada iyi çıkmamış filmlerde doğal hali ile mükemmel
Düşüncemin değişeceğini sanmıyorum ama buna güzel deme ya dünkü phok bide
bana göre öyle hastası çok onun emin ol
Ben de kumral esmer severim bana ne ya ben beğenmedim 😂
oda senin tercihin saygı duyarım xper yetiyorsa yaz biraz kız konuşalım sdsksjs
Ben erkek olsam hep esmer kadınlarla sevgili olurum 😂😂
esmer sarışın kumral bunlar önemli değil yüz fizik güzel olunca konu başka olur puanın yetmiyor mu?
Harika
Güzel de dünyanın en güzeli abartı
Güzel
Güzelmiş
O kadar iyi değil
Sence kim iyi
Kimmiş
Çok güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?