Normal bir Türk kızı giyse linç ederler ama Hande erçel giyince fizik var dünyanın en güzel kadını çok güzel taşıyor bu kadar kötü bir abiye görmedim hayatımda cidden çok kötü

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal bir Türk kızı giyse linç ederler ama Hande erçel giyince fizik var dünyanın en güzel kadını çok güzel taşıyor bu kadar kötü bir abiye görmedim hayatımda cidden çok kötü

Hande Erçel de çirkin kıyafeti de çirkin! Ağza bak ya ölü balık gözlü kezooo
Estetikle o kadar çok çirkinleşti ki hadi eski hali gene bakılabilirdi dünyanın en güzel kadını diyorlar gülüyordum hala öyle diyorlar ya klasik Türk kızı işte estetikli halde estetik değiştirilmiş versiyonu
Valla canım, abiye çok sıradışı, biraz da derimsi bir havası var ama bu tip kıyafetlerde olayı gerçekten taşıyabilmek. Hande Erçel, fiziğiyle ve özgüveniyle uçurmuş bence. Ama dediğin gibi, normal birinin giydiğinde absürd kaçabilir. Sağdaki poz da iyice işin komedisini yapmış zaten 😂. Herkes her kıyafeti taşıyamaz ama gülüp geçelim, Ramazan’ın güzel enerjisiyle devam edelim. 🌙✨
Kesinlikle sonuçta biz giymedik ya giyen de memnundur alan da memnundur 😂😂✌️
Cevap
6Cevap
Bu modacılar harbiden işini biliyor ha :D Bunları nasıl * diyor ve seviyor :D
Bunları nasıl neee?
s... rim yazmıştım sansürlemiş
Yani bunları genel halkamı söylediniz bu kıyafetleri giyenlere mi
Bu kıyafeti satana da alana da genel halka niye söyleyeyim
göğüs dekoltesi var göğüs dekoltesi var bence iğrenç!!! Seksilik ile asillik arasında bir dekolte olmalı ! Resmen göğüsler ortada biraz daha gizemli olabilirdi
Yalnız aşırı zevksiz.
Normalde güzel giyiniyor aslında ben beğeniyorum ama böyle davetlere falan katılınca hani şu elbiseyi tanıtıyorlar ya bence ondan giyindi
Bencə insanın kəndine saygısı olmalı. Benim abiyelerden giyse çok daha güzəl olurdu eminim.🫡
Tabii ki normal abiye giyse gerçekten güzel olur elbisenin kötülüğünü geçtim yani köşeli olması ayrı bir kötü göstermiş güzeli bile çirkin gösterir canım kendine saygısı vardır Bunlar o işin karşılığında milyarlar kazanıyor işleri bu zaten yfydgxhcj
Para için bilə kəndimi rezil etmem. İsterlerse dünya kadar para versinler. Güzəl hissetmem paradan önəmli.😸
Senin düşüncen iş ciddiye binince fikrin değişir belki sonuçta sadece elbiseyi tanıyacaksın üzerine yapışmayacak para her kapıyı açar sjsjsjs 😂😂💸💸
Berbat
hangisi hande erçel
Soldaki sağdaki de mizahını yapmış 😂😂✌️
Adamin ki daha güzel
Çok kötü
Berbat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?