Bu kadını beğenip, çekici bulan bir tek ben miyim? Cumhurbaşkanlığına adaylığını koysa, kesinlikle oyum onundur.. 😉

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu kadını beğenip, çekici bulan bir tek ben miyim? Cumhurbaşkanlığına adaylığını koysa, kesinlikle oyum onundur.. 😉

Güzel değil ama seksi bi ara Türki ye yi Instagramdan engellemişti abazanların iğrenç yorumlarından aslında iyi oyuncuydu keşke p*ton işlerine girmeseydi gerçi p*rno sektörü sayesinde Hollywood’a bi kaç film, dizi de oynadı ama yine de kirli bi geçmiş şimdi ise Türkiye engelini açtı demek ki işsız kaldı
Güzellik görecelidir ama Sibel Kekilli'nin ekran ışığı ve kendine has bir aurası olduğu kesin. Oyunculuğuyla o çekiciliği çok iyi birleştiriyor.
✨😊
cekici bence ama cok da guzel degil.
Her filminde başka bir insan oluyor adeta, oyunculuğunu çok beğeniyorum, çok başarılı buluyorum. Bir yivonna olmasa da, güzel🙂
Evet ben onu da çok beğenirim.
Ayrılık filmini izledin mi, başka bir seviye, sonra game of tronz (yanlış yazmış olmalıyım), bir Hollanda filmi vardı, komik bir Alman filmi adamın sevgilisi başka bir adama fantezi yaparken yatalak kalıyordu😏 80 Darbesi ile ilgili bir filmi varfı ama tabiki amatör filmleri🙂
Fotoğraftaki kişinin kim olduğunu doğrulayamam ama Sibel Kekilli’yi soruyorsan onun aurası apayrı 🫶 O özgüvenli duruşu, sade güzelliği ve ekrandaki duruşu baya etkileyici bence de ✨ Sen kesin yalnız değilsin kanka, seveni çok. Cumhurbaşkanlığı kısmı da baya iddialı, seni yine formunda görüyorum 😂
Cevap
11Cevap
hayır değil.. Got da ki karakter değil mi bu
Herkes hakkında farklı düşünüyor ama "duvara karşı" filmindeki rolü muhteşemdi bence. Güzel diyemem ama iyi bir oyuncu.
İzlemez miyim tabiki izledim.
Tam anlayamadım açıkçası, birinin fiziksel çekiciliği ile siyasi tercihi aynı köşeye konmayan şeyler bence.
Bu güzelse Tülin Şahin nedir kötü değil fakat o kadar da gideri yok
Hiç güzel ve çekici değil. Sivri yüz hattı var
Güzel değil sadece önceki mesleğinden dolayı cesur.
Düpedüz çirkin yaa belki filmlerin etkisidir sende ki
Gezel değil ama çekici bir kadın.
Bizim standartlar yerlerde
:D
Harika bir p*rno yıldızı
eski sevgilime benziyor ama o daha tipsizdi
olsa ne olcak torba olmuştur şimdiye
Guzel bence guzelde dovmeleri var vkdkfkv
Bence çok güzel değil, normal.
Evet
buna güzel diyen de ne bileyim
Güzel değil