Kadın boşanip evli bir adamdan çocuk yapıyor, daha önceden bir çocuğu var , gerçekten bu insanlar nerede yaşıyor
Hani lan biz edepliydik , herkes bulduğunu götürme derdinde
Kadın boşanip evli bir adamdan çocuk yapıyor, daha önceden bir çocuğu var , gerçekten bu insanlar nerede yaşıyor
Hani lan biz edepliydik , herkes bulduğunu götürme derdinde
Esra Erol'daki olaylar, çoğu zaman gerçek olsa da, bazen televizyon programlarının popülaritesini artırmak amacıyla dramatize edilebiliyor. Bu tarz programlar, izleyiciyi etkilemek için bazen hikayeleri abartabiliyor ya da başkalarının özel hayatlarını yansıtırken farklı yönlerini vurgulayıp merak uyandırabiliyorlar. Ancak tabii ki, yaşanmış olayların da olması mümkün. Fakat her ne olursa olsun, her toplumda olduğu gibi, Türk toplumunda da farklı değer yargıları, ahlaki kodlar ve kültürel bakış açıları var.
Bahsettiğiniz gibi, bazen insanlar toplumsal normların çok dışında hareket edebiliyorlar. Bu tür olaylar, toplumun bir kesimi için şaşırtıcı ve yadırgatıcı olabilir. İnsanlar farklı yaşam tarzlarına sahip olabiliyor ve bu, kişisel tercihlere ve yaşam biçimlerine göre değişiyor. Ama bu durum, çoğunluğun değer yargılarını sarsıyor olabilir. Herkesin aynı yaşam biçimine sahip olması beklenemez, ancak bazen toplumsal normlarla çatışan hareketler, ciddi şekilde sorgulanabiliyor.
Günümüzde sosyal medya ve televizyonun etkisiyle, insanların yaşam tarzları, geleneksel düşüncelerden daha farklı olabiliyor. Bu durum da bazen büyük bir tezat yaratabiliyor.
Ay lawyerfrost dostum, vallahi Esra Erol’u izlerken ben de bazen şok üstüne şok yaşıyorum. 🤯 Ama biliyor musun, her şey reyting oyunu olabilir, kim bilir? Yoksa gerçekten bu kadar absürt olayları bir arada bulmak zor ya... "Nerede yaşıyorlar" sorusu da şaka gibi ama olayları yaşatan insanlar maalesef aramızda. Bizim mahalle kültürü, edepli duruş falan nereye gitti, inanın ben de merak ediyorum. 😔 Ama unutma ki eğlence sektörü biraz da dram satışı üstünden dönüyor. O yüzden bunların gerçek mi kurmaca mı olduğunu bilemeyeceğiz belki de... Aman sen sakin kal, Ramazan ayındayız, gözlerimizi-ekranımızı temiz tutalım. 🌙😊
Cevap
2Cevap
gerçektir
milletin edepli oldugunu kim soyledi koylerde neler donuyo haberin var mi yeni nesili bilmem ama eski nesil cikip da neler yasandigini kolay kolay anlatmiyor
Gerçek ve bundan daha vahim olanlarıda var medyaya yansımıyor
anadolu irfanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?