Güncellemeler
+1 yıl
Şımdiden söyleyeyim, ayni soruyu birkaç defa görürseniz laf etmeyin, bazen yeterli cevap alamıyorum 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Çok yüksek bir hedefim yok bu arada
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
YETİŞİR konuları yazman bile ilerlemenin göstergesi inan kendine şu kalemi oynatınca istediğin her şey olur.✍️
Ay teşekkür ederim motive eden yorumun için💖
Ne demek tatlım💆♀️
Sınava daha altı ay var her türlü yetişir merak etme önemli olan çok çalışmak değil akıllı çalışmak
4 buçuk ay var ama teşekkür ederim. Yetistiririm umarim🙏😊
Bence 11. Sınıf fiziğini ve limit türev integrali atmak mantıklı değil hedefin ne
Yaşadığım yerde okuyacagim için özel universitelerden de yazmayi dusunmuyorum ve istedigim bölümler düşük sıralamayla da alıyor. Matematikten 15 yapsam bile yetiyor. Geometrim zaten iyi temel mattan da çıkanlar var hayli hayli yaparim. Fizikle de aram hic iyi degil
Ha belki modern fizik çalışabilirim hem daha kolay hem de her sene soru geliyor.
Yani yaklaşık kaç bin istiyorsun 300 bin gelse okey misin
Okeyim, şöyle; istedigim bolum devlette 180-200k arası. Özelde 400-500e var. Devlet olmazsa özel yazmayi da dusunuyorum
Tamam o zaman halledersin
Iyi bari , bakalım
İstediğin sıralama ne
Şöyle istedigim bölümler devlette 180 -200k arası, özelde 400-500k 😂 o yuzden baya geniş bir skaladayım
Devlet olmazsa özel yazmayı düşünüyorum
Bölüm?
Ebelik, hemşirelik veya fizyoterapi
Sayısal için bişey diyemem.
Aslinda zaten siralama icin degil de konular kalan zamanda yetisir mi diye fikir almak istemistim. Siralamalar degisken oluyor çünkü
Kalan sürede yetişir ama çalışırsan.
Başladim açıkçası 9dan akşam 6ya kadar 1 saat ders 10dk mola olarak calisiyorum. Şimdilik rahatim, yavaş yavaş da daha erken kalkmaya başliycam
Bence 9-17 40dk ders 20dk mola olarak çalış. Aşırı bir hedefin olmadığı için rahat edersin. Sıkılmaman için dedim. Bu arada hemşirelik bende düşünüyodum da sayısal gözümü korkutuyor.
Unuttum ama arada yarim saat uzun bir molam var zaten. O yuzden belki 40dk ders 10dk mola olabilir ama 20dk fazla gelir bana. Açıkçası benim de gözüm korkuyor , hele olmazsa tekrardan hazirlanmak. O yuzden ozel de yazmayi dusunuyorum.
Özel imkanın varsa değerlendir tabi.
Bakalım, fiyatlarina da bagli biraz. Ben olabilecek en en uç zama gore plan yaptim ama ekonomi malum.😂 Hayirlisi
Hayırlısı olsun.
Elbette yetişir.
Bu sekilde konularim mayis başinda bitiyor. 1 ayim falan kaliyor. O bir ay genel ve branş denemeleri yapip, yanlislarimin uzerinden gecmek icin yeterli bir sure mi
Elbette yeterli bence.
Kaçıncı sınıf
Mezunum ama yeni çalışmaya basladim. Bir yerde işe girmiştim çünkü
Kaç binden mezunsun
Sınava girmeden mezuna birakmak zorunda kaldım
Hmm yaş kaaç
Ben de gircem😂
21😬 burada anlatamayacagim bazi sorunlar oldu. Ancak bu zamana kaldi
Ben de 22 gizliden çıkkyımı konuşuruz istersen😂
Olabilirdi ama benim mesaj engelim var niye bilmiyorum😂
Takip at ben yazarım😂