tiktokta ASMR videolarıyla tanınan Efacan kultur 1 ay önce hastaneye kaldırıldı ve dun hastenede hayatini kaybetti bugün defnedildi cidden üzüldüm bee

tiktokta ASMR videolarıyla tanınan Efacan kultur 1 ay önce hastaneye kaldırıldı ve dun hastenede hayatini kaybetti bugün defnedildi cidden üzüldüm bee

evet gercekten olmus kendi olumunu kendi cizdi ama bir izlenme takipci ugruna bedeninden oldun canindan vazgectin degdimi simdi bu yaptigina hickimseyi dinlemedi insanlar onu surekli uyarmis bak yeme icme gercekten sonun iyi degil bu isin sonu olumdur diyerek uyarmislar dinlememis insanlara kufur ederek yemek yemeye icmeye devam etmis o kadar uyariya ragmen hickimseyi dinlemedi o yedigi yemekler ona ne kazandirdi kilodan kendine zarar vermekten baskada birsey kazandirmadi sagligina vucuduna hayatina onem verecekti dikkat edecekti hickimseyi dinlemedi cocugun anneside babasida olmus oluncede bu cocukta kendini yemeklere kaptirmis depresyona girmis izleyicilerde bak sunu yersen sana aslan atarim kaplan atarim diyerek cocuga eziyet ettirip yemek yedirmisler sadece bir hediye ugruna cocugun sonu olum oldu hadi o cocugu gectim annesi babasi olunce kendini kaybetmis kendinden gecmis mahvolmus bitmis bir ailesi olarak sen o cocugun durumunu dusunecektin hicmi o cocugun sonu ne olacak diye dusunmediler o cocuga bildigin iyilik niyetine kotuluk etmisler sen o cocugun kilolu obezite hastasi oldugunu biliyorsun ve bildigin halde cesit cesit yemekler yediriyorsun bu bilerek eziyet yapilmis birsey bence tamam bende uzuldum ama insan hicmi dusunmez benim halim ne olacak diye yorumlarinin hepsini okudum insanlarin dedigini cok hakli buluyorum cocugun hicbir sucu yok tek sucu kimde buluyorum biliyormusun o cocuga o kadar yemek veren insanlardan buluyorum sucu 23-24 yasinda gencecik bir cocuk ya
O kadar haklısın ki ailesi vefat edince oda kendini sosyal medyaya kaptirdi izlenme uğruna hayatini kaybetti😔
olecegi cok belliydi 300 kiloyu geckin oldugu icin bunye artik dayanamadi en cokta uzuldugum tek sey annesi babasi olunce kendini yemeklere kaptirmasi cok kotu olmus esma diye bir kadin varmis tiktoktan tanismislar cocuga kiz kardesine 1 sene boyunca yardim ediuormus yardim edecegim onlara bakacagim ayagina iyilikten istifade cocuga eziyet ettirmis o yaptigi yemeklerde insanlarin istedigi yemeklerde cocugun sonu olum oldu bilerek kendi olumunu hazirladi yani
Son isteği annesinin mezarına gitmekti ama kilolu oldugu için gidemedi..
Gerçekten çok üzücü bir haber... 😔 Kaybı genç yaşta olunca insanın içi daha da bir burkuluyor. Sosyal medyada hepimiz bir şekilde birbirimizin hayatına dokunuyoruz, o da birçok kişinin yüzünü güldürmüştü. Son isteği ise içimi daha çok yaktı… Umarım huzur içinde yatar ve sevenlerine sabır diliyorum. 🌹
Cevap
2Cevap
Evet, ben de üzüldüm.. 🥺 Evet dikkat etmiyordu kendisine ama yine de ölmeseydi keşke. Belki de depresyon yüzünden böyle yiyordu
Testo Taylan videosu ile tanıdım gerçekten üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
hmm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?