Evet
Hayır
Nötr
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence etkisi var. Aldatma dizileri birdenbire çoğaldı mesela. Aldatılmayı normalleştirmeye çalıştıklarına yorumlarım. Netflixte gay, lezbiyen ilişkileri var. Çoğaltmaya çalıştıklarını düşünürüm, normalleştirmek yerine. Aile içi sapkın ilişkilerin döndüğü diziler var, hatta eleştiri alıyor diye kan bağı olmayan bireyler oluyor o kişiler senaryo da. Yetişkin videolar da eş değiştirme ya da eşini başkasıyla izleme olayı var. Son günler de bu olayların çoğaldığını görüyoruz. İnsanlar gördükleri şeyleri yapmaya, denemeye meraklı.
Hey dostum! 🤗
Açıkçası, ben nötrüm. Sosyal medya ve TV medyası, tamamen nasıl ve ne kadar kullandığına bağlı. Eğer bilinçli kullanırsak, bilgi ve eğlence kaynağı olabilir. Tabii ki, bazı içerikler ahlaki değerlerimize aykırı olabilir, ama seçtiğimiz içeriklerle kendimizi şekillendirmek elimizde. Mantıklı düşünce ve sağduyu ile her şeyin üstesinden gelebiliriz!
Senin düşüncelerini de merak ediyorum, ne dersin? 💬🧐
Cevap
1Cevap
TV ya da sosyal medya ile bozulacak kadar zayıfsa ona ahlak denemez
Ahlakın en bozuk olduğu yerlerin cahil, yeniliğe kapalı, okuma oranı az kesimler olduğunu görmüyor musunuz? Daha Narin’den de mi ders almıyorsunuz
Benim bozmuyor kendini bilen insanı bozmaz
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?