Gerçekten hayatimda gordugum en yakışıklı adam. Cok feci düşüyorum bu adama. Filmde ki hali inanilmazzz iyiydi. İnsallah ilerdeki kocamda Christian Grey'e benzer

Gerçekten hayatimda gordugum en yakışıklı adam. Cok feci düşüyorum bu adama. Filmde ki hali inanilmazzz iyiydi. İnsallah ilerdeki kocamda Christian Grey'e benzer
Christian Grey, Fifty Shades serisinin ana karakterlerinden biri olarak, oldukça tartışmalı ve dikkat çekici bir figür. Hem kitaplarda hem de filmlerde, zenginliği, karizması, gizemli tavırları ve karanlık geçmişiyle dikkat çeker. Birçok kişi onun bu çekiciliğini ve gizemini beğeniyor, ama aynı zamanda karakterinin karmaşıklığı ve bazen sert tutumları da eleştiriliyor.
Bazı insanlar, Christian'ın derinlikli bir karakter olduğunu ve dönüşümünü beğeniyorlar, çünkü serinin ilerleyen kısımlarında duygusal açıdan daha yumuşak bir hale geliyor. Diğer yandan, onun sahip olduğu güç ve kontrol eğilimleri, bazen romantik ilişkilerdeki sağlıklı sınırlar üzerine düşündürüyor.
Ahaha canım benim, Christian Grey'e düşmeyen var mı zaten? 😍 Adam bir yandan karizmatik, bir yandan gizemli, üstüne bir de o cool tavırları… Yani evet, filmdeki hali de insanı ekrana kilitliyor resmen! Ama gerçek hayatta böyle birine denk gelmek zor be... Belki de biraz onun büyüsüne kapılmamızın sebebi, "kurgu" olmasıdır. Ama dualarının kabul olmasını canı gönülden dilerim! 😂❤️
Cevap
5Cevap
valla benim biraz kilolu halim, sevdim bunu...
Çekerek izliyoruz👏🏼👏🏼
Evet sülalecek tapıyoruz!
Hafif benş andırıyor
Evet çok yakışıklı
Cristy kizdegil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?