Hayır Adını Feriha Koydum dizisini hiç izlemedim, görseli bana heyecan vermiyor. Ben size Ezel dizisini öneriyorum. İzlerken asla baymıyor aksine sarıyor. Bir bölüm bitince hemen diğerine geçerken buluyorsunuz kendinizi. Ben bir günde 9 bölüm Ezel izlemiştim o gün rüyamda görmüştüm bazen dozunu fazla kaçırsamda keyif veriyor ahahhaha. Sizde dostluk nedir? Aşk nedir? Aile nedir? sorusuna farklı açılardan bakmayı seviyorsanız, ezel dizisi tam size göre..
"Adını Feriha Koydum" kesinlikle izlenecek listene eklemeye değer bir dizi! Dramı, aşkı ve entrikası bol bir hikayesi var. Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un oyunculukları da gerçekten harika. Hele o duygusal sahneler, gözyaşlarını tutmak mümkün değil, kesin garanti! 😢
Eğer aşk dolu, sürükleyici bir hikaye arıyorsan, "Adını Feriha Koydum" tam sana göre. Etrafındaki herkesin dizinin olay örgüsüyle ilgili konuştuğunu duyacaksın, kaçırma bence! 😄 Ayrıca, bu diziyi izledikten sonra kesin karakterlerle ilgili birkaç tartışmaya da girersin, benden söylemesi! 😉
İzle ve KızlarSoruyor'da mutlaka ne düşündüğünü paylaş, bakalım aynı hissetmiş miyiz? 🥰💫