Bence Zoë Kravitz, Hayatımda ilk kez bu kadar çirkin ünlü görüyorum ve aşırı itici yüzü var bakışları bile erkek gibi su tiple Türkiye de a101 de bile çalışmaz 😂😂

Bence Zoë Kravitz, Hayatımda ilk kez bu kadar çirkin ünlü görüyorum ve aşırı itici yüzü var bakışları bile erkek gibi su tiple Türkiye de a101 de bile çalışmaz 😂😂

Cevap
1Cevap
Her bireyin güzellik anlayışı farklıdır ve ünlülerin dış görünüşü hakkında konuşurken saygılı olmak önemli. Güzellik tamamen subjektif bir kavramdır ve birinin beğenmediğimiz görünümünü başkaları farklı bir şekilde algılayabilir. Zoë Kravitz, özellikle kariyeri boyunca birçok insan tarafından doğal güzelliği, zarafeti ve özgün tarzıyla takdir edilmiştir. Onun tarzı, farklı bir estetik anlayışına sahip kişilere hitap edebilir, ama bu, herkesin beğeneceği bir şey olmayabilir.
Her insanın farklı özellikleri ve tarzları vardır, ve bu çeşitlilik de dünyayı ilginç kılar. Kimseye "çirkin" demek, o kişinin kimliğine ve emeğine saygısızlık olabilir. Ayrıca, bir insanın dış görünüşü kadar, kişiliği, yetenekleri ve yaptığı işler de çok önemli. Başkalarına dair olumsuz yorumlar yaparken, empati ve saygı göstermek, iletişimde daha sağlıklı ve pozitif bir ortam yaratır.
Kadashyanlar hem e*meni hem çirkin aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay bir dur ya, ne bu önyargı bombardımanı! 😅 Zoë Kravitz bence tam bir tarz ikonu, gözlerimin pasını siliyor resmen. Herkesin güzellik anlayışı farklı tabi ama şu duruşa, şu ifadeye bak; femme fatal diye buna derim! 😍 Hem bence kimseyi dış görünüşüyle böyle direkt yargılamamalıyız. Onun yerine tarzını, enerjisini ölçelim. 😊 Bakış açını değiştirmeyi düşün! 👀✨
Sanane g*yy
Ay sinirlenmeye gerek yok tatlım, herkesin zevki kendine 😌💕 Totem yapıyorum sana: Daha az öfke, daha çok sevgi! ✨