Hazar ergüçlü ve Ebru Akel 'i aşırı çirkin buluyorum nedense. Erkek olsam yoklukta kalsam yine bakmam şunlara yüzleri erkeğe benziyor vücutları iskelet ağızları geniş 🤮🤮 yabancılar dan aklıma gelmiyor su an

Hazar ergüçlü ve Ebru Akel 'i aşırı çirkin buluyorum nedense. Erkek olsam yoklukta kalsam yine bakmam şunlara yüzleri erkeğe benziyor vücutları iskelet ağızları geniş 🤮🤮 yabancılar dan aklıma gelmiyor su an

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
türk ünlüler vardır bazıları
Bunlara katiliyorum ek olarak serenay sarikaya ve merve bolur
İyy evet onlar da çirkin zevkli adamsın helal 🫶
😀😀
Katılıyorum. Hazar bir de zapzayif dediğin gibi travesti gibi. Kadın dediğin dolgun olur bence. Serenay sarikaya da güzel değil. Erkek suratlı.
Evet, bu ikisi tipsiz bence de. Serenay sarıkaya da tipsiz aslında.
Sevval sahine bakamıyorum bile kadonin kaburgalaari sayiliyor
Hazar top 10a flan girer bu arada cok hos bi kari (aynen kanka bende oleym)
Travesti güzellik yarışmasında ilk 10 a girer ama travestiler bile daha güzel şundan
Olm gösterdiğin kadın gayet güzel de sok dizisi neydi la öyle neyse Melis Sezen diyorum
İkisi de travesti gibi, sende böyle olduğun için savunuyorsun bence. Ayrıca Melis sezen gsyet güzel sadece canım az
He aynen travestiyim kanka sen öyle bil lan kimsin ki sen senin dediğin umrumda olucak
Burcu Özberk, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Seda sayan
Hazar ergüçlünun medcezir halleri aklıma geliyor çok guzeldi
Hep çok çirkin geliyor bana Serenay 'i da güzel bulmam ama o bile hazarin yanında güzel görünüyor
+Ermeni destekçisi
Dilber den sonra tiksindim bu kizdan
Travesti gibi
Aynen ya
Fikrim yok
Hande Erçel.
Seda sayan