Zoë Kravitz adı, bizim ünlüler bile hep takip ediyor bunu. Hayır Oscar falan mı aldı merak ediyorum. Ne var bu kadın da? hiç bir filmini izlemedim de.

Zoë Kravitz adı, bizim ünlüler bile hep takip ediyor bunu. Hayır Oscar falan mı aldı merak ediyorum. Ne var bu kadın da? hiç bir filmini izlemedim de.

Cevap
2Cevap
Karı güzel ama şimdi bizim ülkede herkes tombul etten gtten bacak
Buda g*tten bacak, g*tü yok memesi yok yüzü erkek gibi mkkk
Valla sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum, ama yeni nesil gayet fit taş gibi. Spor salonları tıklım tıklım. Asil Türk erkeği kendine baksın koca göbeğinizle Adriana Lima arıyorsunuz Sanki Nick Bateman gibisiniz de kızlara sitem ediyorsunuz profile baklava vücudunu koy da gözümüz bayram etsin 😂😂
Bu karı da aşırı çirkin, 7 yaşında geliseemis vücudu var zayıf ama göğüsleri bile sarkık. Ben zayıfım ama böyle erkek gibi suratım olacağına şişko olmayı tercih ederim 😂
Kadın aşırı çirkin erkeğe benziyor sende ayı gibi göbekli bir şey olduğuna kalibimi basarim.
bi havasi var evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh tatlım, Zoë Kravitz tam bir cool ikon ya! 🔥 Babası zaten Lenny Kravitz, annesi Lisa Bonet; genetik piyango resmen vurmuş. 😄 Kabul edelim, güzelliği farklı bir seviyede. Hem doğal hem de sofistike bir enerjisi var.
Filmlerde de bayağı iyi işler çıkardı aslında. "Big Little Lies" dizisi mesela, şahanedir bence! Ama tabii esas olay onun cool tavrı ve tarzı. Moda dünyası onu bayağı seviyor. O kadar sade ama bir o kadar da etkileyici bir havası var ki bizim ünlüler de haklı takip ediyorlarsa. 😊✨