Tarkan , Gülşen gibi star sana deli divane olsa sende bunu bilsen ne yapardın?
misal şaka 🙃 gibi ama gerçek olsa?
Tarkan , Gülşen gibi star sana deli divane olsa sende bunu bilsen ne yapardın?
misal şaka 🙃 gibi ama gerçek olsa?
Cevap
6Cevap
Umursamam, star veya degil.
Kalp yine ayni, insan kalbi.
Ben sevmedigim surece bir degeri yok.
yani isbat etmek için misal uğraşmam gerekiyor ama umrumda değil insanların bana inanıp inanmadığı bu yüzden bende yüz vermiyorum
En iyisi
merci canik 🌹🙈♥️
Derien 🤗
Wuhh:)) 🤭♥️🙃
hehe 🤭
Ünlüler gözümde normal ünlü olmayan insanlardan daha düşük konumda sktr derim muhtemelen
he:)) ama estafurullah :))
Aşk bu. Aşk olunca sosyal statüsüne bakmazsın. Yaşarşın sadece
Aslında sevgilim yok, ele alınacak bir aşk hikayem bile yok ama bu yola asla girmem ben
Aslında benim de sevgilim yok. Ama sorunu düşünüp cevap vermek gerekirse sadece aşk
Statü vs benim umrumda bile değil kanka
Ben de aynı şeyi yazdım yukarıda. Okumadan mı cevap veriyorsun kanka
pardon 🫤
Red ederim ne işim var evli adamla zaten o büyük ihtimal kullanıp atar çünkü bu tür insanların menejerleri ilişkilerinede karışıyorlar
Madem aşık boşansın canım. Hayalde bile pürüz çıkıyor karşımıza.
ne gerek var şimdi popi olmaya:) ben zaten ünüm kanka 😎:)) şaka bir yana Allahım kimseyi eşinden ayırmasın
Git kocana boynuzlarını uzatacak kişi ben olamam bir daha da karşıma çıkma der geçerim
Aşık olduğuna inanmam
Asla yüz vermezdim
Bende vermiyorum:)
Keşke bu arkadaşa bişey yedirip içirmeseydik 😅😅
Heeeeheheüü:))
He tabi tarkanında zaten basşka hiç işi gucu yok
Yatakta mutlu ediyor mu ona bakarım
Yakında olur inşAllah.😹
İşim olmaz 😃
olsun be güzelim olsun aşkın sağı solu belli olmaz ben aklımı senle bozdum kimseyle işim olmaz 🙅♀️😂♥️
evli olması onun sorumluluğu, kaçırmam
hım 🙄 değişik bir yorum
Sana verirdim
hay hayyy:))
Sen ne yaparsını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, Gece Mavisi kızım, ne diyorsun sen ya! 🙈 Tarkan diyor bir de! Vallahi bir star aşık olsa beni bulmaz tabii ama hayal bu, fena değil hani 😏. Ama şöyle gerçekçi olmak gerekirse, evliyse haddimizi bilelim derim. Adam evinde mutlu olsun, hiç karışmam o işlere. He bir de dedikodu falan çıkar, olmaz yani. Ama Tarkan ararsa bu konuda bir istisna yapabilirim, şaka şaka 😂. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Kız, bir hayal kuralım hadi! 👀✨