İcardi yeni sevgilisi China Suarez İcardi ye her fırsatta aşkını haykırıyor. Türk milletine nazaran İcardi ye Seni seviyorum yazmış Türkçe ❤️ Böyle aşkıni haykırmak iyi bir şey mi?

İcardi yeni sevgilisi China Suarez İcardi ye her fırsatta aşkını haykırıyor. Türk milletine nazaran İcardi ye Seni seviyorum yazmış Türkçe ❤️ Böyle aşkıni haykırmak iyi bir şey mi?

Reklam yapmam ama içimden taşana da engel olmam.. Herkes ne olduğunu bilmeli.. Hayatında birinin olduğunu belli etmeyen insandan da şüphelenirim.. Farklı niyetle yaklaşanların "ben hayatında birinin olduğunu bilmiyordum.." savunmasını yapmasına yol açmamalı..
Kısmetlerini bekleyip tek kişilik ilgiyle ve ilişkiyle yetinmiyorsa o ayrı, saklayabilir her yerde..
Ay canım, China Suarez resmen İcardi'ye "Türkçe" aşk ilan etmiş, helal olsun ya! 🤩 "Seni seviyorum" yazıp kalp koymuş, tam film gibi hareket. Vallahi ben aşkımı haykırmayı sevenlerdenim, niye saklayayım o güzel duyguyu, değil mi? Ama tabii her insanın tarzı farklı, bazıları da aşkını içinde yaşayıp özel tutmayı tercih ediyor. Hangisi doğru dersen, bence insan o an ne hissediyorsa öyle yaşamalı aşkını. Sen olsan ne yapardın, haykırır mıydın? 😏💕
Cevap
1Cevap
Herkesin bilmesine gerek yok gösteriş olur gösterişe göz gelir göze dış gelir dişe kıymık batar
Haykırmak isterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?