1 yılÇok güzel olmuş tam bir moda ikonu olmuşsun :D
Sorun iade edilecek eminim ama neden hala bir dönüş olmadı onu anlamadım. Gerçi 24-48 saat içerisinde kontroller yapılıyor.
14 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca benim bir sorum 14 gün sonra iade olmuştu merak etme oluyor bazen öyle şeyler :D
- 1 yıl
Hahahaha olay iade edilmesi de değil ki yapılan haksızlık 😂
- 1 yıl
Yoksa soruyu silmeleri pek önemli değil benim için çerezlik bir soruydu eğlencesine ama haksızlık yani
- 1 yıl
Ben doğrunun yanındayım zaten o yüzden iade edilmesini istiyorum. Hak yerini bulmalı.
En İyi Cevaplar
Çok güzel olmuş bence üşümez ve canım kocası o un bedeni üzerinden prim kasamaz en azından..
Şu, puan kasmayı hayat mamat meselesi haline getiren, moderatör bilinci olmayan, modumsuları engelle. Beni yorma Lulum😄
13 Yorumla- 1 yıl
Canım değil orası g@rzek😅
- 1 yıl
Ahahahah doğru dedin çiçeğim ama kimin kimden prim kastığı bunların ilişkisinde sorgulanır 😂
Modları engelleyenleri duyduğumda neden engellenir ki modlar diyordum anlamış oldum hahahaha 😂😂 - 1 yıl
Ben de engelledim 🤩
Huzurlu bir KS deneyimi için huzur kaçıranları engellemek şart çiçeğim 🙃
- Magazin konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılAlag.. avatlar diyarından Kanye ve Motorola maniti ahdhsh bunlara fazla olmuş o kadar edep ya
15 Yorumla- 1 yıl
Ahahahshd ille edep ille edep diyoruz biz de ajdjgk
- 1 yıl
Alışmadık g.. vatlarda don ve giysi durmaz bence ahshshsh
- 1 yıl
Hahahsgsh doğru dedin 😂
- 1 yıl
Teşekkürler 😂🥂
- 1 yıl
Rica ederiz efennim biz teşekkür ederiz 😂😂

Niye yaptın bunu gayet de doğal ve güzeldi yani
03 Yorumla- 1 yıl
Sorumu kaldırdılar hocam o yüzden
- 1 yıl
Sorum iade edildi çünkü cinsellik gibi bir durum söz konusu değildi soruda
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha günaydın Lulu! 🤩 Bianca’yı bayağı Osmanlı gelinliğine sarmışsın, Kanye de yanında yama gibi kalmış 😂 Şaka bir yana, Bianca'nın üstünde sanki tarih dersi işliyoruz havası var ama Kanye'nin imzası olan minimal tarzla hiç uyuşmamış. Grammy'deki işin skandal galiba fena olmuş ama sen protestona devam girl! 🎤💥
03 Yorumla- 1 yıl
Ahahahshs daha iyisi gelecek bir dahaki sefere bekle daha çarşafa sokacağım onu Batu ajfjgk
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAhahhahahaha Lulu sen tam bir olay kadınısın ya! 😄 Bianca’yı çarşafa bile sardıracak enerji sende var. Ama Kanye’nin suratını hayal ettim şu an, o minimal ruhu yıkarsın valla! 😂 Bir dahaki stylin' için fikrim var, sıradaki hedef defile kombin olsun, Kanye’yi de manken yaparsın! 🤭✨
- 1 yıl
edep sen ne güzel şeysinnn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yıliyi olmuş evet rtük kontrolünden onay alır bu resim :D
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahshdhd daha çarşafa girecek az bekleyin sadece 😂😂
- 1 yıl
😂😂
1 yılBianca bi an da Hacer olmuş :))
Ama tepkini beğendim, takdir ettim benim de kaldırdılar ama giydirmekle içinden çıkamazdık o kafanın kııç olmadığını analtmak için kaç k*ç yırtılacaktı kim bilir kıyamadım ben de 😀
13 Yorumla- 1 yıl
Benim de bir tane daha sorumu kaldırmışlardı aynı şekilde ama cinsel dedikleri görsel şeftali meyvesiydi ama yönetimi de inandıramadım da şeftaliye de don giydiremezdim yani 😂😂 kendime yediremedim onu da bu böyle güzel oldu 😂
- 1 yıl
Evet hala o soru aklımda benimde, mesela aslında soruda değil yapma haksızlık, sorduğum sorunun mizahi tarafını görmeyip kendi görsel sapkınlıkları içinde yorumlamış olmaları hem komik hem de çok ironik geliyor ama bak yine sinir oldum
- 1 yıl
Evet bu konuda kesinlikle katılıyorum. Görsel trickli ve sen normal olanı değil anormal olanı görüyorsan bu benim sorunum değildir 🙃
Şarkı ve sorun neden kaldırıldı ki? Buna benzer bir soruysa sebebini anlayamadım.
Hint esintileri hissettim kıyafetten bana gelen. Tasarımcı seni feyz almalıydı.😸12 Yorumla- 1 yıl
Yok yok böyle değildi ama görsel'i bir haber sitesinden almıştım ve sansürlü idi 😂
1 yılBunların ikisi de ruh hastası. Niye millet sorularında neler neler koyuyor bu gerçek mi batmış gozlerine. Yakismis ama begendim 😀
22 Yorumla- 1 yıl
Hahahaha bir sonraki sefer de çarşaf giydireceğim bu sefer de irticacı derler diye korkuyorum ahahahshd
- 1 yıl
Ajjxjsjs inan şaşırmam
Turkiye Grammy I anlamaz, farklılıkları sevmez uçları ezer geçer ortam torpulemeye müsait aynı sorulara hep açık...
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahahsh aynen öyle
1 yılBiz abartıyoruz sffsdsd kocası onun güzelliklerini bize de göstermek istemişşş ne var canım bunda aa sfsfsz çok saf düşünceler bunlar
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahshsh dimi dimiii
Soruyu anlamadım ama bianca kadın mı 🤦🏻♂️ neden kadını çıplak atıyorsun
113 Yorumla- 1 yıl
Çıplak mı atmışım ajdkgkg
- 1 yıl
Evet akskdkgkg
- 1 yıl
Sen ilgilenme boyle şeylere kadin anadan üryan çıktı milletin karşısına garibimin haberi yok ne güzel adamsın sen jsjssjs
- 1 yıl
@inciitanesiii magazinle aram yok ki 😂
- 1 yıl
Olur olur kabul
- 1 yıl
@inciitanesiii peki 😂
- 1 yıl
Hahahhshd @inciitanesiii kapmışsın masum saf adamı hadi yine iyisin ahahshdhd
- 1 yıl
Vallahi he.. şu sitede bunu nasil buldum ben bilmiyorum 😂
- 1 yıl
@inciitanesiii seni ben buldum ama 🤦🏻♂️😂 yani şanslı olan benim
- 1 yıl
Aaa dalılırım yok ben buldum
https://youtu.be/ZluDTGtVu6s?si=JH7mVoEgLFtgLCo7 - 1 yıl
😂😂😂😂
- 1 yıl
@inciitanesiii peki peki sen buldun 😂
1 yılBence kadin zorla giyindirildi bilemem istemeseydi zaten coktan Adamlan ayrilmisti ama yazik oldu
12 Yorumla- 1 yıl
Karşılıklı çıkar ya
- 1 yıl
Aynen öyle
s 1 yılBu kadına çok üzüldüm. Videoda rahatsız olduğu o kadar belli ki insan kendine bunu neden yapar yani
15 Yorumla- 1 yıl
Ünlü olmak için göze alıyorlar bunları... Kanye sayesinde yeni bir Kim olmak istiyor gibi
- 1 yıl
Ünlü olma amacına da ulaştı😅
- 1 yıl
Yok henüz tam değil. Daha önce İtalya'da bu teşhir olayından dolayı da soruşturma açılmıştı haklarında. Bu sansasyonların başlangıcı daha büyükleri gelecek 😂😂
- 1 yıl
Çok değişikler gerçekten ya bunların sansasyonu bitmez
- 1 yıl
Kesinlikle
hıh şimdi ahlakımız yerine geldi eline sğalık asdfasdf
11 Yorumla- 1 yıl
Ahshdhfhf her zaman efennim
Çıplak hali daha iyiydi ya gözümüz gönlümüz açılıyordu en azından
18 Yorumla- 1 yıl
Ahagsgs çıplak olmak üzereykenki halini paylaştım diye sorum kaldırıldı çıplak halini paylaşsam ban yerim diye korktum ajdjfj
- 1 yıl
Banlatacaksınız beni anfkg
- 1 yıl
Kendimi feda edecek olursam böyle kalitesiz bir görselle etmem ya 😂😂😂
- 1 yıl
Daha iyisiyle feda ederim anlamındaydı o ya ajdjfk
1 yılBöyle edepli sanatçıların sayısı artar umarım ne kadar hoş giyinmiş
12 Yorumla- 1 yıl
Dimi dimi maşallah ajsjfj
- 1 yıl
Bazıları var deltaşşk geziyo
Farklı rengi daha güzel olabilirdi
seçenekleri var mı mağazanızda
14 Yorumla- 1 yıl
Olmaz mııı
- 1 yıl
Hayırlısı beee
1 yılEline ayağına sağlık ama bu kocişinin hoşuna gitmez
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahshdh kadının vücudu kadının kararı
bu kadının nerdeyse çıplak dolaşmasına en başta kanye falan mı zorluyor diye düşünerek yaklaşıyodum ama artık kendi isteğiyle yapıyor gibi.
elbise cok hoş ayrıca.11 Yorumla- 1 yıl
Muhtemelen Kim gibi bunu da sansasyonlarla ünlü edecek ve sonra sıradaki projesine geçecek Kanye. Çıkar ilişkisi bunların tamamen
Hiç anlamam ama, yılın stilisti seçilmen lazım 😅🤣
10 Yorumla- Magazin konusunda 696 cevap paylaştı.
u 1 yılDünkü soru da memesi olduğu gibi ortadaydı çünkü, çıplaklık yasak.
İyi olmuş.
131 Yorumla- 1 yıl
Yalnız göğüs falan yoktu benim paylaştığımda sadece yandan hafif görüntüsü vardı. Arkası dönük kürkü giyinikti. Eğer göğsün yandan görüntüsü o kadarcık belli olan göğüslü fotoları kaldıracaksanız burada soru kalmaz zannımca.
Kullandığım görsel bütün haber ve magazin sitelerinde kapak olarak kullanılan sansürlü bir görseldi. O yüzden şu an tamamen boş bir savunma bence bu - 1 yıl
Sansürlü değildi. Adminler de bunu tekrar kontrol edip bakabilir, sistem de kayıtlı.
- 1 yıl
Sansürlü değildi dediğin görselde ne vardı söyler misin?
- 1 yıl
Yandan meme vardı.
- 1 yıl
Üstten meme ve yandan meme dekoltesi arasında ne fark var peki? Ne ucu belli oluyordu ne bir şey? Sadece yandan belirli kısmı görünüyordu
- 1 yıl
Meme sansürlü değildi. Bu soruyu gizlemek için yeterli sadece yandan bile olsa. Burada sadece bokser giydiği için penisi belli olan erkeklerin profilini profil resimden dolayı donduruyoruz mesela.
- 1 yıl
Bakın hanım efendi memenin göründüğü kısım eğer sansürlü olmasa kullanan haber siteleri de tıpkı benim gibi ceza yerlerdi. Basın organları ceza yememek adına sansür uygularlar görsellere. Göğüs standart yandan dekolteli kıyafetin gösterdiği ölçüde görünüyordu. Bilinçli bir şekilde o görseli aldım yoksa ben de aynı soruyu sorup sadece göğüs ucunun olduğu kısma şerit çekerek sansür uygulayan ama vücudunun geri kalan her yeri teşhir ki buna meme de dahil foto ile soru sorabilirdim. Böylece sorum kaldırılmaz diğer soru gibi aktif cevap almaya devam edebilirdi. Ancak benim için sansür sadece meme ucundan ibaret olmadığı için fiziğin geri kalan kısmının da kapalı olduğu görseli tercih ettim.
Tekrar söylüyorum fotoğraf standart dekolteli bir kıyafet giymiş de göğüsleri yandan belli olan bir kadın gibiydi. Göğüs uçları yoktu fotoda sadece göğsün yan tarafı vardı. - 1 yıl
Bir şikâyetiniz varsa yönetime yazınız. İyi günler.
- 1 yıl
Meme ucu görünmüyordu. Soru kesinlikle iade olacak eminim. Cevaplarken inceledim bende. Şikayet edilir mi diye önce baktım. Olmadığını görünce cevap yazayım dedim yazana kadar uçtu gitti soru.
- 1 yıl
Biz arkadaş torpili geçmiyoruz.
- 1 yıl
Soru iade de olabilir yönetim dilerse, saygı duyarım. Kılavuzda belirtileni yaptım. Her şeyi puan kasmaya bağlayan insanlardan değilim çok şükür. Site gırla paylaşım dolu.
- 1 yıl
Kimse torpil yapmadı zaten ki sorun yanlış kaldırılması.
- 1 yıl
Memesi görünen bir soruydu gayette.
- 1 yıl
Cevap gelsin bakalım ne çıkacak sonuç.
- 1 yıl
Mine hanım soru iade edildi siz bu konu hakkında ne demek istiyorsunuz. Sizce alakasız cinsel paylaşımdı. Acemi bir mod kaldırdı belli ki. Ama adalet yerini buldu 🤣
- 1 yıl
Adım Mine değil, okuma yazma dersi almanızı öneririm.
- 1 yıl
Minnie hanım soru iade edildi siz bu konu hakkında ne demek istiyorsunuz. Sizce alakasız cinsel paylaşımdı. Acemi bir mod kaldırdı belli ki. Ama adalet yerini buldu 🤣
- 1 yıl
soru iade edilmişken minnie veya mine veya DedektifMinnie ismini yanlış yazmam hiç umurumda olmadı :D
- 1 yıl
Kılavuz da yazan cümle bu:
İç çamaşırı ile herhangi bir çıplaklık, cinsel organların belirgin olarak görünmeyen görsellere sahip paylaşımlara müdahale etmeye gerek yok.
Kılavuzdaki yazıya göre kaldırıyorsak haksızlık yapılan bir sistem vardır kusura bakma. - 1 yıl
Haksızlık olarak görüyorsan sende itiraz edebilirsin 😎
Ayrıca kaç kişi görmüş yanlış kaldırıldığına kanaat getirmişken senin bu denli savunmana anlam veremedim DedektifMinnie hanım - 1 yıl
Evet, ettim. Kılavuza göre haksızlık çünkü. Unutma, ilâhi adalet herkesi bulur.
- 1 yıl
Evet bugün bulduğu gibi her zaman bulacak aynen sana katılıyorum ✌👏
Oysa birlikte ne kadar ortak düşüncemiz varmış. - 1 yıl
Hayır, haksızlık oldu. Bal gibi biliyorsun.
- 1 yıl
Kesinlikle olmadı adım gibi biliyorum.
- 1 yıl
Kaç kişi dedi soru da bir şey yoktu neden kaldırıldı dedi. Bende dedim bence acemi bir mod kaldırdı.
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat aynı haksızlıktan modluğu bıraktı, bugün bana haksızlık yapılıyorsa yarın sana sıra gelmeyecek diye bir şey yok. İyi günler dilerim. Bir daha yazmayın.
- 1 yıl
Rica ediyorum artık yazma, yönetime şikâyet edeceğim böyle devam edersen
- 1 yıl
Paylaşımı sen kaldırdın yani öyle mi? Haksızlık olduğunu düşünüyorsan tekrar itiraz edebilirsin. Ama bir hatadan bir yanlışlıktan dolayı mod bırakılmaz. @yeterhayeterhayat kardeşimin birikmiş başka şeyleri de olmuştur yeri gelmiş bırakmıştır. Olabilir yarında bana yapılabilir bırakırım veya bırakmam. Ama burada olay yaptığın hata da olsa kabullenmek. Bence hatanı kabullenmekte güzel bir şey DedektifMinnie hanım.
- 1 yıl
Hata yapmadım. Fotoğraf bal gibi de sansürsüz bir meme.
- 1 yıl
Bu paylaşımı yapan haber siteleri için de gerekli kuruluşlara başvurun o zaman lütfen bu yayın organları için çünkü görsel gazete kupürü. Blurlanmış görüntüye sansürsüz diyorsunuz hala. Bence de lütfen tartışmayı uzatmayın. Yanlış karar olduğu düşünülüyorsa tekrar durumu yönetimle konuşabilirsiniz. İyi akşamlar.
- 1 yıl
@wouldliketobelulu ayakta alkışlıyorum.
Gizli Üye(30-35)1 yılKural dışı bir paylaşım yapmadıysan sorun iade edilir, iade talebini KızlarSoruyor hesabına yaptın değil mi?
01 Yorumla- 1 yıl
Evet öyle yaptım
1 yılHarika 🤣 görünce şaka sanmıştım
140 Yorumla- 1 yıl
Şaka olan giydirmem mi? 😅
- 1 yıl
Yok giyinmeden önceki hali 🤣
- 1 yıl
Hahahshd yok yok bayağı ciddi 😂😂
- 1 yıl
Gözümü kapattım hiç görmedim ki 🤣
- 1 yıl
Hepimiz inandık bu dediğine şu an 😂😂
- 1 yıl
Bir kendim inanmadım demek 😀 sende kapat gözlerini bakma
- 1 yıl
Bana günah yazmaz ya beni etkilemiyor 😂😂
- 1 yıl
Olur mu hiç öyle adil değil iyi sen enine boyuna bak bişey yok biz göz ucu ile bakalım suç 🤣
- 1 yıl
Yoo bakın diye açmış zaten 😂
- 1 yıl
İnadım sağ olsun bakmıyorum 🤣
- 1 yıl
Hahahahsh peki o zaman 😂
- 1 yıl
Şaka bir yana valla görmemiştim 🤣
- 1 yıl
Ahahahsh görmüş oldunuz efennim 😂
- 1 yıl
Çok sağolun 🤣 görmesem çok eksik hssederdim
- 1 yıl
Ne demek efennim görevimiz 😂😂
- 1 yıl
🤣 çıplak kadınlara bakma görevini bırak en iyisi
- 1 yıl
Erkeklere mi geçeyim 😂😂
- 1 yıl
🤣 gözü kapalı gez
- 1 yıl
Bu nasıl günah perisi ya alın bunu buradan 😂😂
- 1 yıl
Kimse almaz tırmalarım valla 🤣
- 1 yıl
Sen kedi olmaya bayağı kaptırmışsın kendini ahagagfh 😂😂😂
- 1 yıl
🤣 yok orjinal halim bu
- 1 yıl
Hahahshhd öyle diyorsan öyle olsun 😂
- 1 yıl
Dedim öyle 🤣 sen çıplak kadınlara bak ancak
- 1 yıl
Erkeklere de bakıyorum andjfkf
- 1 yıl
Iyy sapık püü sana 🤣🤣
- 1 yıl
Burada link gelir mi demen lazımdı senden günah perisi olmaz öteki dünyada kartlar yeniden mi dağıtılıyor ne oluyor andnfng
- 1 yıl
ya gelirse 😃 gelmemesi lazım erkeğin çığlağı çirkin oluyor
- 1 yıl
Hahahshs atardım bu arada linki 😂😂
- 1 yıl
Bakmam ki 🤣 açmam linki
- 1 yıl
Hiç mi için sızlamaz söyle banaaaaa 😂
- 1 yıl
🤣 yok korkarım ben ıyy pis pis erkekler
- 1 yıl
Ya kız çıkarsa 😏
- 1 yıl
Napcam el alemin çıplak kızını 🤣
- 1 yıl
Turşusunu kurarsın 😂😂
- 1 yıl
Yok yok 🤣 daldaki kuşlara bakmam uçsun diye taş atarım
- 1 yıl
Shshhsgdhs namuslu ve masum maşallah hocam 😂
- 1 yıl
Yoo 🤣 y kuşa taş atınca vurursam
- 1 yıl
Akşama yemek çıkmış olur ne olmuşkine 😂😂😂
- 1 yıl
🤣 kaçarsa elin olur düşerse benim 🤣
Buzu aldım elime geliyorum lulu hedef göster 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahahsh hedef falan yok Tayfun ajdjfkg
Güzel olmuş eline sağlık 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahshshd yiyenlere afiyet olsun 😂
Magazin konusunda 368 cevap paylaştı. Anlaşılmıyor kankacım helal 😂
16 Yorumla- 1 yıl
Tabi kankacım çarşafa sokacaktım da o kadar radikal değişimi kabullenemez diye şaapmadım ajdjgj
- 1 yıl
Abartmasak mı ahahahahhs
- 1 yıl
Çarpılmak istemiyorum çünkü kanks ajdkfkg
Çok hoj olmuş hema bena ne bena ne
16 Yorumla- 1 yıl
İstanbul İzmir Antalya hojdır ama benenah 😂😂
- 1 yıl
Ahahshshhd işe yetişmeye çalışıyorum yoksa zihin çöplüğümdeki bütün videoları buraya dökerim 😂😂
1 yılGiydirdi değilde soydu mu desek acaba sjsjs
11 Yorumla- 1 yıl
Yok bak işte ben giydirdim 😂😂
CIplakti neden giydir mi
12 Yorumla- 1 yıl
Baktı çıplaklık işe yaramıyor kapattık bizde ajdjfk
O eski halinden eser yok şimdi 🤣🤣
111 Yorumla- 1 yıl
Ahagagsgs çektim kulağını edepli olacak artık yandan göğsü azıcık bile görünmeyecek ayıp denen bir şey var ya 😂😂
- 1 yıl
https://hizliresim.com/o5f7k9p
Görsel bu idi sen de yorumlar mısın? - 1 yıl
Hayır geri dönüş almadım henüz 24 saattir. Bence de bir şey yok çünkü bir kez görselden dilim yandığı için özenle haber sitelerinin sansürlü görüntülerine baktım da seçtim fotoyu 😂
- 1 yıl
Dün sorum kaldırıldıktan sonra bu olayla ilgili soran var mı diye arattım ve şu soruyu gördüm.
Dün akşam yapılan Grammy’de Kanye West’in eşi Bianca Censori çıplak bit kırmızı halı şovu yaptı? ↗
Bu soruda sadece göğüs değil genital bölge detayı da var siyah bant çekilmiş diye detay kaybolmamış. Buna sansürlü deyip benim paylaştığıma sansürsüz diyorlarsa ben buradan çeker giderim açıkçası. Taraflı yaklaşımlardan nefret ederim 🙃 - 1 yıl
Umarım olur da ben de keyifle silerim o soruyu. Gündem etkisini kaybedip dedikodusunu yapamadıktan sonra pek bir anlamı kalmıyor. Bu geçmişten bir konu alıp hortlatmak gibi bir şey olur. Keyifli geçireceğim 2 saatim vardı onu çöp ettiler ona yanıyorum ben 🙃
1 yılçok edepli olmuş maşşallah
13 Yorumla- 1 yıl
Daha da öğrenecek ablası ajdkgk
- 1 yıl
edep sen ne güzel şeysinnn
- 1 yıl
Ahshshd kesinlikle
1 yılEdep sen ne güzel şeysin jaskkss
10 Yorumla
1 yılOlmamış çıplak daha iyi
10 Yorumla
1 yılHahaha😅😅 Tam bir Paki’ye dönüştürmüşsün