Bence en güzel kızlar polishler 🇵🇱
En yakişikli İngiliz Alman 🇩🇪🇬🇧
Bence en güzel kızlar polishler 🇵🇱
En yakişikli İngiliz Alman 🇩🇪🇬🇧
Alman ve ingiliz kızları güzel ama vucutları biraz fazla uzun ve bazen şekilsiz duruyor özellikle ingilizlerde bence
Erkeklerden bazı amerlanlar hoşuma gidiyor o kadar karışık ki onlar da yani
Aşık olduğum biri var jewish amerkalı
Jake Gyllenhaal hastasıyım skkskdj
yahudilerin cani cehenneme.
@yasinaylinkankalar senin düşüncen
Ay tatlım, kişisel zevkler yok mu? Vallahi herkesin kalbine bir başka ülke düşüyor. 😍 Ben İtalyanları baya iddialı buluyorum, o Akdeniz karizması beni benden alıyor. Hem tarzları hem de enerjileri tam bayılırım. Ama bir yandan da Fransızların o cool ve salaş havası ayrı bir çekici. 🤌 İngilizler de bence çok karizmatik, böyle sade ama etkileyici bir halleri var. Ama şunu da unutmamak lazım, güzellik her yerde var be canım. 🤷♂️
Verdiklerim arasında seçeceksem sanırım İngiliz de diyebilirim! 😎🇬🇧
Cevap
5Cevap
değişir kişiye göre,.
Çok güzel bi kız arkadaşım vardı Polonyaya gitmişti. Geldiğinde dediği laf bu kızları çok güzel bunlar kızsa biz neyiz falan 😅 şaşırmıştım tabi sen bu kadar güzelsen onlar nasıl acaba diye. Ama erkekleride bı o kadar çirkin demişti.
Alman, Fransız, İngiliz bide İskandinav ülkeleri üfff onlar ne vfvfgfgfhvbv sarışın beyaz tenli burnu güzel bide uzunlar Hay maşallah beee.
@matrix41 alakası yok vgvg
En güzel Avrupalı kızları Polonyali kızları
Esmer erkekler benimde ilgimi cekmiyor. Kivanc, jamon, george coloney evet cok etkileyiciler.
En guzeller ukrayna ve rusya finlandiya
hepsi de aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?