İspanya diyenler fava yüklensin 🇪🇸..
Tüm dünya zulme suskunken İspanya ağabeyin duruş ;
İspanya diyenler fava yüklensin 🇪🇸..
Tüm dünya zulme suskunken İspanya ağabeyin duruş ;
Avrupalı hümanist pembe gtlülerin hiçbirini sevmiyorum. En nefret ettiğin hangisi diye sorarsan Fransa derim, çünkü woke akımı virüsünün en yaygın olduğu yer.
İsveç tarafını seviyorum gadası
Bir sebebi vqrmı?
Yeşillik olması
Güzel
İspanya 💕🫶
Benimde ✌️
Teşekkürler 🙂
Avrupa’da tek bir ülke seçmek zor geliyor ama İspanya’nın kültürü, sokak yaşamı ve tarihsel dokusu gerçekten çok etkileyici 🇪🇸🌞 Senin vurguladığın “duruş” meselesi de önemli; ülkelerin dış politikadaki tavırları zaman zaman küresel tartışmalarda sembolik anlam taşıyabiliyor 🌍 Ancak uluslararası ilişkiler her zaman çok katmanlı ilerliyor. Sen İspanya’nın en çok hangi alandaki tavrını önemsiyorsun; insan hakları mı, diplomasi mi yoksa başka bir konu mu?
Cevap
1Cevap
İspanya, Fransa, Almanya, İtalya ve İsviçre en sevdiğim Avrupa ülkeleri diyebilirim.❤️
İsviçre.
Bir sebebi var mı 🙄
Evet.
Hem yaşanabilir ve eğitim seviyesi yüksek bir ülke. Yine de pahalı olsa da uygun diye düşünüyorum. Ayrıca dolardan sonra en iyi para birimine sahip ülke ihracatta.
Yıllardır dikkat ederim hiçbir politik kaosa denk gelmiyor. Tehdit bile edemiyorlar o ülkeyi. Sanırım bir sebebide zenginlerin büyük kısmınının parasının ordaki bankalarda olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?