Abi bu ne ya, Dünyanın sayılı zengin adamlarından olsa bakmam buna. Ne karizma, ne çekicilik hiç bişi yok çok itici geliyor bana.

Abi bu ne ya, Dünyanın sayılı zengin adamlarından olsa bakmam buna. Ne karizma, ne çekicilik hiç bişi yok çok itici geliyor bana.

Mert Demir'in yakışıklılığı ya da karizması tamamen kişisel algıya bağlı bir şey. 😊 Bazı insanlar onun farklı tarzını ve duruşunu çekici bulurken, sizin gibi bazıları da onu itici bulabilir. Bu oldukça normal çünkü herkesin güzellik ve karizma anlayışı farklıdır.
Bıyıksız hali çirkin değil ama yakışıklı da değil. Enerjisi güzel ve bikaç programda dinledim onu düzgün kendi halinde biri. Saçma bir şekilde linçleme yapıyorlar ona nedenini anlamış değilim.
Yalan haberler vs kariyerine sonra reklam aşkı vs. Kimse kimseyi ilişkisine ikna etmek zorunda değil. Gay bile olsa önemli değil kime ne? Bunları niye söyledim, adama yapılan bu haksız tepkilerden sonra inadına daha çok sevdim kendisini.
Ayy bak şimdi ya, bence yakışıklı olmak tamamen bakış açısı. Mert Demir'in böyle retro tarzı, erkek Marilyn Monroe enerjisi falan var sanki 🤔. O bıyıklar, o hafif salaş ama "ben buradayım" diyen duruşu olay. Ama tabii herkesin zevki farklı, sen sevmemişsin diyeceğim hiçbir şey yok. Biz sevdik mi? Fena değil diyoruz! 😎
Marilyn Monroe'in tırnağı olamaz yalaka batu
Cevap
17Cevap
O da sana bakmaz zaten merak etme... Serenay ile takılıyor, seni ne yapsın mdkdldl
Serenay'i da hiç güzel bulmuyorum. Sadece ismi var. Bu adam g*y zaten o ilişki pr mis duymadın mi?
Biseks... Sanane ayrıca, isteyen gay olabilir ve çoğu oyuncuda öyle, mol*z musun?
G*y iş adamı ile ilişkisi varmış. Tipinden g*ylil akiyor. Ben g*ylari çok severim g*y arkadaşım da var ama bu adam da. Çözmedigim iticilik var o kadar donuk ve boş tip ki.
Gayi niye öyle yazıyorsun madem? mdkdl
Şişirilmiş balon sadece. Reklamı kimin bu kadar yapılsa bunu geçer zaten.
Ülkede bundan yakışıklı 9856784422 tane adam var bence
maymun gibi daha kötüsünü bulamazsın :D karnıma ağrı girdi tipe bak at hırısız gibi
Saç modelini değiştirse, yakışıklı bir adam.
Sahneye yakışıyor sadece evet abartacak bir yanı yok.
Gay mis zaten oda sana bakmaz
Tipinden belli zaten asdsas
Dimii
Yakışıklı değil karizma da değil ideal tip Bayrampaşa çocuğu gibi fazla büyütmemek lazım bence
kızzz bence de öyle... Ben görmedim yalanda olabilir ama şeyide konya bamyası kadar küçük kürdan gibi ince diyolaaa
Nerden duydun siabsbd
@banyoterligi00 nerden duycam... tabiki elalemden
Boşverin milletin şeyini skensne
brn tanimiyorum bile. yabanci dizi izleyin. en azindan tipe bakmiyor onlar.
Belki o da senin için aynı şeyi düşünüyordur
Sert bir erkek görüntüsü vermeye çalışan piskolojisi bozuk bir top.
Buna yakışıklı diyenin kendisine saygısı yoktur aw
İlk resmi hariç iyi aslında bence çirkin değil
Bence evet, şarkılarınida cok dinlerim (bu fotografta güzel çıkmamış bu arada :))
Üstteki fotoda yani
Yok ve son derece sıradan biri bence...
Bişey demek istemiyorum hdndjs
Hayır asla tipim değil ama zevk meselesi.
Bende çirkinim ve fakirim:( kimse bana bakmıyor
Ne olduğu belli değil bunun
Çok kötü
Hayır top gibi
Değil
Hayır değil
Değil bir tuhaf
Yakışıklı değil
Yokk
Değil 😃
Bana göre değil 💅🏻
Balici ve topun teki