Kendini Liberal olarak pazarlayan ama özünde Türk Irkçısı olan bu adam hakkında ne düşünüyorsunuz?
Az önce Youtube'de denk geldim çıldırdım resmen. Tibuk diyor ki Ermenilerin yarısı Türktür, Türkçe konuşur. Ermeniler Kürtler katletmiş çoğunlukla (Kürtler kimseyi katletmez!!) Ha birde diyor Rusların ezdiği çerkesler Türkiye'de mafya olmuş, asker olmuş diyor. Yok Lazlar akıllı adammış Türküz derlermiş vs. vs.
Bu adam liberalim diyor birde😀
Az önce Youtube'de denk geldim çıldırdım resmen. Tibuk diyor ki Ermenilerin yarısı Türktür, Türkçe konuşur. Ermeniler Kürtler katletmiş çoğunlukla (Kürtler kimseyi katletmez!!) Ha birde diyor Rusların ezdiği çerkesler Türkiye'de mafya olmuş, asker olmuş diyor. Yok Lazlar akıllı adammış Türküz derlermiş vs. vs.
Bu adam liberalim diyor birde😀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lan kardeşim. Ananı dağa yollayıp yollayıp bura mi geliyon. Sen de haklısın tabi. Pydlilerin bi yeri kalkınca kimi becerecekler. Ananizi bacinizi dolleyip dölleyip birakiyorlar. Tsk da en arkadan hepsine geçiriyor. Sektirin gidin eteginizi giyip gezin. Awk çocukları. Hepinizin sonu kandil lan
Yazdıklarından bi bok anlaşılmıyor. A0 Türkçe
Tanımadım mi seni PYD li p. zevenk. ne o halkların kardeşliği adını almışsın bu kez de
Kimden bahsediyorsun bilmiyorum ama o kişi ben değilim
O yvşak olduğuna eminim ama neyse. En azından biraz adam olmuşsun
Dediğin kişi değilsen sen yavşaksın
Besim tibuk ırkçı falan değil. Sen aşırı alıngan bir Kürt milliyetçisi ( yurtsever) tayfadansın. Söylediği de doğru Ermenilere %70 Kürtler, %30 Türkler zarar vermiştir, tabi Çerkes ve abazalar da var.
Kürtler kimseyi katletmez. Kürtler dünyanıım en iyi insanlarıdır. Kendi günahınızı bize iftira ile yıkmayın
Erivan soykırım anıtındaki Ermeni amca öyle demiyor ama aha link:
https://youtu.be/4s5hWWKxZFE
Ermeniler hep doğuya girdi doğuda da Türkten çok Kürt var
Mantıken ermeniler türk diye kürtleri katletti bunun üzerine kürtler de ermenileri
doğru diyor adam türkiye de türk mü varxd
%5 anca Türktür
daha azdır azerilerin kökeni aryenlerdir xd
Dediği bazı şeyler doğru. Ama liberal mi, bilemem.
F uck off
Sen ne diyon aammk
Doğru demiş
Nerrsi doğru
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!