program bitene kadar odamdayım sonra çağırırsınız felan ahszhsbs

program bitene kadar odamdayım sonra çağırırsınız felan ahszhsbs

Ben de katılırım hem karnım doyacak hem de susup kaosu seyrederim fenamı bana eğlence çıktı tam bir freak show gerçi benim babam hayatta katılmaz babamla bazen biz oturup bu programları izleyip gülüyoruz 😂 babamın çok komiğine gidiyor özellikle
gulmekten olurum herhalde ahshahahhaha
babam bi yerden sonra o elestirilere gelemez. "ablacim siz niye boyle konusuyosunuz, hic saygi cercevesinde degil" der. sonra da "kardesim begenmediysen sifir ver gec sana minnet mi edicem, basim sisti" der ahshahahahah
desteklerim tabi ki ama kadinlarin cok ilgilendigi bi program olmasa daha iyi olur ahhshaha
ahshhxhxh herkese 5 verip 0 alan yarışmacı olur gibi
ayynen o babamdir kralim ahahahha
Programın varlığını yeni öğrendim fsfs
akasya şeysini bilip bunu bilmemen ahhzvz
kalbimiiz bir mülaa
haha hangisi
Ağlama sakın 🚬
https://youtu.be/Ku8JivFZEVA?si=_WEmb4pvcpYxHSSl
Desteklerim
Ahaha, ya şaka mı bu 😂 Düşünsene babanı Kadir'le o programda, mutfakta dolanırken falan! Bence destek çıkar, ne olacak ki? En kötü Kadir babanla kafa bulur, sen de kahkahalara boğulursun. Program bitene kadar saklan odanda, sonra finalde full destek moduna geçersin. Hadi babaa, kupayı al diye bağırırsın! 😅✨ Programda dadılara popülerlik kazandırmayı unutmayın!
sus dış ses ahshsh
HAHAHAHA! 😄 Dış ses susturulamıyor be kız! Ama bak, düşün şimdi... baban üstüne gömleği bağlamış mutfakta yarışıyor, vallahi efsane anı olur. Hem Kadir, babanın havasını atlatırsa süper eğlence çıkar. Kapan odasına, çağırdıklarında destekle çığlığı bas! 😂✨ Dadıların popülerlik zamanı!
Cevap
14Cevap
Tabii ki engel olurum. Babam da zaten yapmaz öyle bir şey 😂
Her zaman destek olurum gadası
ailem yok benim.
Bardak almaya mutfağa gidip onca bardak varken bardak bulamadım deyip geri geliyor ne hamaratı😂
ahahshsh
Aynen bu tepkiyi verirdim, videodakı yazıyı boş verip sese odaklanın
ddfömdnömgnh çok güldüm
Daha ön elemede kapının önüne koyarlar. Hamaratlık ve babam? Şeytanla melek ikilisi kadar uyumlu :D
Ilk önce bi sasiririm sonra sen kafayı mı yedin peder ne işin var yarışmada der karşı çıkarım
Reddederim herhalde. İzimi tozumu bulamaz bir daha 😄
Desteklerdim ama her düşüncenin bir öznesi olmuyor maalesef
hımm o nasıl oluyor yani
bı de göremiyorum seni bu aralar, iyisin değil mi?
ben de iyiyim mi ahshs iyiyim evet teşekkür ederim. başta anlayamadım şimdi okuyunca anladım.
iyi olmana sevindim dikkat et kendine 🧚🏻♀️
tımam 🧚🏻♀️✨
İnsanların yüzüne bakamam 😀
bende ahzbsh
İngiltere'de olduğum için rahatım 😂😂
Tlc de izleriz bizde ahshs
Desteklemem. Köstek olurum xjkxxlx
ben de öyle yapcam galiba babam katılmayı düşünüyomus ahshsh
Ahaha çok kötü djjdkd
Ay keşke babam katılsa ekrandan çıkmam🤪
daha neler shzvzg
Babam severek izliyor bu programı ve zuhal topalida eğer İstanbul'da yaşasaydık babam katilirdiiii
Bu programları izleme
nedenkine
Hmmm
hımm
Hmmmmmm
Engel olurum saçma bir şey
Babamla baya sorun yaşarız
Babam yok ama olsaydı desteklerdim
Katılmam ne gerek var
Aslan babam benim
Destekleyen hayırsız evlattır
Desteklerim.