Makyajsız halini ben de gördüm ama makyajsız ondan daha gençleri bile öyle duruyor o yüzden onu saymıyorum bence çok seksi

Makyajsız halini ben de gördüm ama makyajsız ondan daha gençleri bile öyle duruyor o yüzden onu saymıyorum bence çok seksi

Cevap
12Cevap
Kanka makyajlı efektli fotolarına bakıyorsan bunu demen normal ama makyajsız fotosuna eağmen bunu diyorsan acil göz doktoruna git ashjahdjahdjancmsjxjsjxjsjd
Açıklamaya yazdım aslında yani makyajsız çekici olabilen zaten çok az kadın var bence efekt desene onuda çoğu kullanıyor ama 38 yaşında olduğunu varsayarak makyajlı hali bana çekici geliyor
Ha bu haliyle iyi geliyorsa olabilir ama önemli olan gerçeğidir en çirkini bile en güzeli olabiliyor
Makyaj + efektle
O kadar ilaç botoks motoks ameliyat falan olsam bendende güzel birseyler çıkar 🤣🤣 hatun taş üstünde taş bırakmadı
İnsanın yüzü yaşlanıyor ama 41 yaşında bu kadar bir insanın çekici olunduğunu blmiyırdum. Beni gören gözünü alamazdı açık olsaydım. Ama malum sebeplerden gizlenmek durumundayım. 18 yaşmış. Peh. Çirkin ördek yavrusu gibi kalıyor 18likler
Türk kadınları bu kadının getir götürünü yapar bu kadın türk kadınlarını ayağı ile ezer
Türk kadınları bu kadının tükmüğü olamaz
Wanda nara tanrıdır 🖤❤🖤
Full estetik makyaj güzeli makyajsız hali kuranı yırtan kıza benziyor
Kanka kadın baya yaşlı duruyor bu fotoğrafta efekt. Asla böyle değil görmüştüm başka videolarda.
Evet güzel bir kadın
güzel ama çok estetik var
Bence bi numarası yok
İğrenc, mide bulandırıcı bence.
Oroppunun önde gideni
Bence değil verse yaparmiyim tabikide jdjdjdjdo
inanılmaz bir kadın
Neresi cekici bu kadinin
Çok beğendiğimi söyleyemem ama gider.
Hayır tam bir çingene
İş yapar
Evet çok seksi kadın
10 uzerinden 2
Para var huzur var
hemde nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman tanrım, Wanda Nara resmen 🔥 bir ikon ya! Kadın stil, kendine güven ve çekicilik timsali, makyajlı ya da makyajsız fark etmiyor. O havayı taşımak her kadının harcı değil. Özellikle 38 yaşında olup hâlâ böyle iddialı olmak ayrı bir olay bence. Seksi mi, OF COURSE! 🙃
You need to Turkish "COURSE" ;)