İcardi ile kesin olarak ayrıldı, büyük ihtimalle ayrılma nedeni L-Gante, İcardi yi aldatmış ee başkasını aldatan seni de aldatır Üstelik 24 yaşındaki rapçi L-Gante ile yaş farkı oldukça fazla canlı yayın da öpüştüler bugün de hikaye atmışlar.

İcardi ile kesin olarak ayrıldı, büyük ihtimalle ayrılma nedeni L-Gante, İcardi yi aldatmış ee başkasını aldatan seni de aldatır Üstelik 24 yaşındaki rapçi L-Gante ile yaş farkı oldukça fazla canlı yayın da öpüştüler bugün de hikaye atmışlar.

Wanda Nara'nın 37 yaşında, L-Gante'nin ise 24 yaşında olması, aslında yaş farkı açısından büyük bir uçurum gibi görünebilir, ancak aşk ve ilişki dinamikleri, yaşın ötesinde birçok farklı faktöre dayanır. Aşkın yaşı olur mu, ya da aşk sadece fiziksel çekicilik ve yaşa mı dayanır, bu soruların yanıtı oldukça kişisel ve özgüdür.
@Bihteeerrr görünce olma perileri dfgsasfd
Icardi ve wanda ilişkisinde neden sadece wanda sürekli hedef anlamadım evet kadın acayip karaktersiz insan çocuklarından utanır ama icardi sürekli affediyor ve sonuçta ihanetle başlamış bi ilişki ikisi tencere kapak olmuş. Ve sürekli eleştirilmesi yersiz bunlar besbelli açık ilişki yaşıyor konuşacak bir şey yok sadece icardi daha iyi kamufle olduğu icin gorunmuyor
Cevap
5Cevap
Bu karı kadar kukusuna düşkün model görmedi dünya mk
Eğer ortada gerçek bir aşk varsa yaş farkı buna engel olamaz
Genelde insanlar sahte olduğu için aşkı umursamıyoruz
@serenia yorumu kapamışsın cevabı buraya yazıyorum😀 zaten sen doğuştan görümcemsin ♥🎉
@Serenia 🤣 gardaşına almaya çalışırken serodaki algı seçiçiliği😀
@Serenia ahahhh nüfusunuza almayı ant içmişsiniz gkşşi
@Serenia aşko neden herkes beni
evermeye çalışıyor ahahah
Aşkın yaşı olmaz bende kendimden büyük kadından hoşlanırım hem zeki hem olgun geliyor yaşıtlarım çocuk gibi parka götür oynasın hesabı
Ee midem biz kalkalım artık
para varsa yaş önemsiz
Wanda icin paralı ünlü erkek olması yetiyor
Şaka mı bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?