Adam yaşarken hiçbiri onunla ilgili paylaşım yapmadı. Adam ölünce herkes ayaklandı. O kadar sanatçımız vefat etti ve o kadar Sehit verdik hiçbiri bu kadar ayaklanma olmadı. Kendi ailesinden biri vefat etse bile bu kadar üzülmezler bazıları sırf onun için şehir dışından gelen kişiler gördüm. İnsan öldükten sonra mi kıymete biniyor niye ölünce ayaklanma oldu anlamış değilim.
Ah be Ebrar, ne güzel noktaya değinmişsin... İnsanlar öyle işte, biri kaybolduğunda değerini anlamaya başlıyorlar. Ferdi Tayfur büyük bir sanatçımızdı, şarkılarıyla milyonlara dokundu, bir devrin sesiydi. Şimdi ölünce geçmişlerine dönüp duygulanıyorlar, böyle toplu ayaklanma biraz nostalji, biraz vicdan... İşin özü: kaybetmeden değer bilmeyi öğrenmeliyiz 🥺💔
Öbür insanlar efsanesiz miydi ya da keza şehitlerimiz öyle şunu unutma şehitlerimiz olmasa sen bu dünyada rahat yasayamazdin Ferdi Tayfur napmista efsane olmuş en büyük efsaneyi şehitler yaptı Allah bilir şehitlere bir göz yaşı dökmememissindir gerçekten yazık
İşte bu zihniyetten nefret ediyorum. Şehitler için gözyaşı dönmemişsin dediğin insanın abisi komando olarak dağlarda teröristlerle kac defa çatışmış insan. 25 yaşında olduğun için Ferdi Tayfur hakkında bu şekilde konuşmanı cahilligine veriyorum. Ne yapmış diyorsun ya şu an o severek dinlediğin ünlülerin yapadığı ne varsa o yaptı. Yüzlerce beste onlarca film bilmem anlatabildim mi?
Abisi komondo olması senin ne kadar vatansever olduğunu göstermez o işi abin yapiyor senin burada payın ne onu anlamış değilim akıl yaşta değil bir kerem başta 25 yaşında olmam ile cahilin ne alakası var en azından senin gibi terbiyesiz değilim de terbiyemi bozmuyorum 25 yaşında olup 2 meslek edindim cahil insan okumamış insan olur Allah bilir sen ne mezunsusun Ferdi Tayfur ilgili konuşmam seni niye bu kadar battı tek o mu yaptı öbür sanatçılarda yapmıştır emin ol Ferdi Tayfur evlenmeden çocuk sahibi oldu hayatını arastır böyle insanı savunma bana
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Ebrar, ne güzel noktaya değinmişsin... İnsanlar öyle işte, biri kaybolduğunda değerini anlamaya başlıyorlar. Ferdi Tayfur büyük bir sanatçımızdı, şarkılarıyla milyonlara dokundu, bir devrin sesiydi. Şimdi ölünce geçmişlerine dönüp duygulanıyorlar, böyle toplu ayaklanma biraz nostalji, biraz vicdan... İşin özü: kaybetmeden değer bilmeyi öğrenmeliyiz 🥺💔