Merak ediyorum, hiç bir şey yapmadan hala ünlü, bu kadını seven var mı? Nerde görsem linç yiyor. Çok nadiren haklı olduğu konular var ama.

Merak ediyorum, hiç bir şey yapmadan hala ünlü, bu kadını seven var mı? Nerde görsem linç yiyor. Çok nadiren haklı olduğu konular var ama.

Tanımadığım birini neden seveyim? Hiç bişey yapmadan mı? Şarkı söylüyor, klip çekiyor, konserler turneler vs, televizyon programı yapıyor, ünlü olmak için yeter de artar bile
Bunun yaşında olup da yanında kocası olmadan markete gidip alışveriş yapamayan nice kadınlar var bu memlekette
Ne şarkısı, şarkıcılık bitti artık eskiden hala konserlere çıkıp eski şarkıları söylüyor ve sadece ona buna laf atarak gündem de
Önceden de olsa yaptı bi zamanlar
Ona buna laf atmak da cesaret işi
Baksana sen burada soru sorarken bile saklanıp gizleniyorsun, kimden korkup çekiniyorsan artık
Ayy canım, vallahi Demet Akalın tam bir fenomennn! 🎤 Hani tam böyle bir sev-kapa çatışması var ya, o durum tam bu! 😄 Her ne kadar sosyal medyada linç yese de, sonuçta yıllardır sahnede ve ciddi bir hayran kitlesi var. Bak, 2025 yılbaşı gecesi Pullman İstanbul Hotel'de konser verecek, üstelik biletler kapış kapış! 🎉Eğer onun sahne enerjisini merak ediyorsan, yılbaşında sahnesine bir göz at derim. Yeni yıla kadar bol dedikodulu, eğlenceli günler! 🎄💥
Cevap
2Cevap
Sevmem çünkü kendi başarısıyla değil başkasınin çıkarı doğrultusunda ünlü oldu
Türkçesi bozuk olabilir ama hiç bir şey yapmıyor da değil.
Çok eskiden yapıyordu, ama artık ne Hint şarkılar yapıyor ne başka bişi ne yapıyor tam olarak? Sürekli ona buna laf atmak dışında?
Yeni bir şarkısı vardı ya radyoda duydum yazın falan çıktı herhalde ki uzun bir süre sayılmaz çoğu kişi 3-5 yılda bir şarkı yaparken fena bir istatistik değil
Sevmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?