İkbal Uzuner cinayeti neden konuşulmuyor?

Olay oldu ve kapatıldı resmen. Kızın üzerinede iftiralar atıldı. Neden kimse konuşmuyor?

O kızın kafası aşağı değersiz çöp gibi atılıcak kadar değersiz biri miydi?

Kadın da diyemiyorum daha küçük bir kız çocuğu o ve en basta bir can. Herkes bu kadar sessiz durup unutmuş gibi yuttu bunu hiçbir yerde konuşulmuyor en azından olayı çözseler belki üzerine atılan Leke temizlenecek ama oda diğer kadınlar gibi unutuldu..

Güncellemeler
1 yıl
İşinize geldiğiniz de engelliyorsunuz. Fakat ben susmayacağım benim de 19 yaşında bir kız kardeşim var canım pahasına bile olsa ben adaletsizliğe göz yummam. O kız daha 19 yaşında! Böyle bedel ödemeyi kimse hak etmiyor. Sevgi'nin bedeli ölmek değil ve o da küçücük bir kız çocuğu, zamanında biz de çok akıllı çocuklardık sanki? öyle bir şeyi kimse yaşamayı hak etmez. Siz nasıl insanlarsınız ya böyle düşünerek yorum yapabiliyosunuz? Bu kız senin de kızın olabilirdi?
Güncellemeler
1 yıl
Elimden bir şey gelse emin olun fazlasıyla yapardım o kız için ama kimse konuşmuyor böyle bir şey normalmiş gibi 3 maymunu oynayarak unutamazsınız bu olay böyle kapanmayacak birileri çıkıp en azından bir şey söyleyebilirdi. Yazık.. cidden çok yazık ben üzülüyorum bu kızların haline. Aklı olan evet güvenmez erkeklere ama böyle Ömür boy hiçbir kadın yaşayamaz, insan hakları nerede göremiyorum ben?
İkbal Uzuner cinayeti neden konuşulmuyor?