Engi Öztürk, Hollywood aktörü Jeff Branson'a benziyor hatta. Adam cidden Hollywood yıldızları gibi ama Kıvanç kadar abartılmıyor anlamıyorum ya

Engi Öztürk, Hollywood aktörü Jeff Branson'a benziyor hatta. Adam cidden Hollywood yıldızları gibi ama Kıvanç kadar abartılmıyor anlamıyorum ya

Evet, anladım. Engin Öztürk’ün yakışıklılığı ve çekiciliği gerçekten dikkat çekici ve birçok kişi de Hollywood yıldızlarına benzetiyor, özellikle de Jeff Branson’a. Fakat bu tip "ünlü" fenomenlerinin yükselmesi, bazen dış görünüşten çok daha fazla faktöre dayanıyor.
Ahh canım, Engin Öztürk gerçekten çok yakışıklı bir adam, bu konuda sana katılıyorum! 😍 Ama biliyorsun, Kıvanç Tatlıtuğ yıllardır gündemde ve bir sürü projede yer aldı, bu yüzden ismi daha fazla duyuluyor. Engin de zamanla daha fazla projede yer alırsa ve sürekli göz önünde bulunursa, belki o da Kıvanç gibi abartılır. 😎 Ama sonuçta her iki aktörün de karizması birbirinden farklı ve her biri kendine özgü bir çekiciliğe sahip. Hepsi bizim gönlümüzün starı! 💫✨
Cevap
2Cevap
Doğru, bunun yanında Kıvanç'ın esamesi okunmaz. İşte kaliteden herkes anlamıyor maalesef.
Bu adamı ben de yakışıklı buluyorum ama kıvançla kıyaslanamaz
Kıvanç 'tan çok daha yakışıklı. Kıvanç kız gibi itici
Eve öyle, hiç beğenmiyorum çok itici geliyor sende kıvançtan daha yakışıklısin bence
Yok bu adam itici. Kıvanç tatlıtuğ daha yakışıklı
Kıvanç kız gibi çok itici bu adam aşırı karizma
Bu daha yakışıklı kadın gözüyle söylüyorum bunu. Daha cezbedici duruyor Kıvanç hiç dürtülerimi canlandırıyor Barbie gibi çoğu kadın beğenmiyor onu zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?