Güzellik & Bakım Bu adamın yakışıklılığı halis mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk defa 10/10 erkek diyorum yahu. Leonardo, Brad Pitt falan getir götürünü yapar anca. Bu adamın yakışıklılığı halis mi? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir rock solistini canlandırdığı filmi vardı. Çok cooldur orada 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İzlemedim ama biliyorum filmi. Tipi leonardo kadar iyi olmayabilir ama bu mu o mu deseler bu derim. Aura başka bir şey işte tipten de önemli Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Adam iyi de Brad Pit getir götürünü yapar cümlesi gerçekçi değil. d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bradi hiç beğenmem Yorumla
oisoyledeil Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yemin ederim yolda veya bi mekanda görsem asla dikkatimi çekmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye 😂 sakalsızdiye mi Yorumla oisoyledeil +1 yıl Ne bileyim hic begenemedim dışarda gordugum 4 kişiden 3u bundan daha yakışıklıdır sjsjsks Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Uber bir yakışıklılığı yok ya dediğin gibi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben beğendim, bu mu leonun gençliği mi deseler bu derim. Leonardo daha yakışıklı kabul ama bunun tipinde bi beyefendilik var Yorumla Helix8233 +1 yıl Evet beyefendi bir duruşu var ama Leo başka bir seviye Yorumla
Su_perisi1 Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. Herkesin zevki farkli, ben 10/6 veriririm. 0 0 Yorumla
Sarya___ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Sakalsız erkekleri çirkin buluyorum niyeyse 😂😂çocuk gibi geliyo 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de sakal hiç sevmem Yorumla Sarya___ +1 yıl Tercih meselesi bebeğim Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Zevkler ve renkler işte. Benim için 10/1 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir nedir yahu allah yarattı diye 4 verseydin bari PiLLy_BheBek +1 yıl Allah benim zevkimi de böyle yaratmış ))
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kulaklar kepçe yüz feminen neresi 10/10 bunun?bugün abazasın sanırsam 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Senin gözler halis moruk 0 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 302 cevap paylaştı. Beğenmedim ben 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Değil yakışıklı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir rock solistini canlandırdığı filmi vardı. Çok cooldur orada
İzlemedim ama biliyorum filmi. Tipi leonardo kadar iyi olmayabilir ama bu mu o mu deseler bu derim. Aura başka bir şey işte tipten de önemli
Adam iyi de Brad Pit getir götürünü yapar cümlesi gerçekçi değil. d
Bradi hiç beğenmem
Yemin ederim yolda veya bi mekanda görsem asla dikkatimi çekmez
Niye 😂 sakalsızdiye mi
Ne bileyim hic begenemedim dışarda gordugum 4 kişiden 3u bundan daha yakışıklıdır sjsjsks
Uber bir yakışıklılığı yok ya dediğin gibi
Ben beğendim, bu mu leonun gençliği mi deseler bu derim. Leonardo daha yakışıklı kabul ama bunun tipinde bi beyefendilik var
Evet beyefendi bir duruşu var ama Leo başka bir seviye
Herkesin zevki farkli, ben 10/6 veriririm.
Sakalsız erkekleri çirkin buluyorum niyeyse 😂😂çocuk gibi geliyo
Ben de sakal hiç sevmem
Tercih meselesi bebeğim
Zevkler ve renkler işte. Benim için 10/1
Bir nedir yahu allah yarattı diye 4 verseydin bari
Allah benim zevkimi de böyle yaratmış ))
Pek yakışıklı gelmedi bana
yakışıklı değil ama tatlı biri
Ben hiç beğenmiyorum ya
Çocuklar duymasın Emine
kulaklar kepçe yüz feminen neresi 10/10 bunun?
bugün abazasın sanırsam
Bi banami yakişikli gelmedi
Çok farklı vir çekiciliği var
Senin gözler halis moruk
Beğenmedim ben
Hiç begenmedim
Ee normal))
kim lan bu?
ben beğenmedim
Değil yakışıklı
Çocuk gibi