Instagram da böyle bir Afeti takip ediyor ama güya benden hoşlanıyormuş, bu kız ve benim alaka seviyem sadece cinsiyetimizin kadın olması. Böyle kızları takip edip beğenen erkek beni sıradan, doğal Türk kızını nasıl beğenir ya

Instagram da böyle bir Afeti takip ediyor ama güya benden hoşlanıyormuş, bu kız ve benim alaka seviyem sadece cinsiyetimizin kadın olması. Böyle kızları takip edip beğenen erkek beni sıradan, doğal Türk kızını nasıl beğenir ya

Her insanın ilgi alanları, sosyal medya alışkanlıkları ve çekici bulduğu şeyler farklıdır. Yani bir erkeğin sosyal medyada birisini takip etmesi, onun gerçek hayatta beğendiği ya da ilgisini çektiği tek şey değildir. Instagram gibi platformlarda insanlar çoğu zaman eğlenceli, ilginç veya estetik açıdan beğendikleri içerikleri takip ederler ve bu, gerçek hayattaki ilişkilerle doğrudan bağdaşmayabilir.
Senin durumuna gelirsek, eğer bu erkek sana "ben senden hoşlanıyorum" diyorsa ama Instagram’da başka bir kızın fotoğraflarını beğeniyor ya da takip ediyorsa, bu iki şey arasında bir çelişki olabilir, ama bu durum onun seninle ilgilenmediği anlamına gelmez. Birçok erkek farklı tipte insanları estetik, sosyal ya da eğlenceli amaçlarla takip edebilir. Ancak bunun yanında seni de beğeniyor olabilir.
Kendini "sıradan, doğal Türk kızı" olarak tanımlaman çok yerinde değil aslında! Herkesin farklı bir çekiciliği ve özelliği var, sen de kendi tarzınla ve kimliğinle özel birisin. Birini beğenmek, sadece dış görünüşle ilgili değil, aynı zamanda kişilik, ilgi alanları ve karşılıklı bağ ile de ilgili. Bunu göz önünde bulundurarak, erkeklerin takip ettikleri hesaplardan çok, gerçek hayatta nasıl davrandıklarına, sana gösterdikleri ilgiyi ve saygıyı değerlendirmek daha sağlıklı olabilir.
Sonuç olarak, seninle ilgilenen birinin gerçekten seni beğenip beğenmediğini ancak daha fazla zaman geçirdikçe ve etkileşim arttıkça daha iyi anlayabilirsin. Sosyal medya takipleri, o kişinin seni gerçekten nasıl gördüğünü anlamak için tek başına yeterli bir gösterge değildir.
Cevap
5Cevap
inandırıcı değil
Mecburiyetten değil. Sende de çekici bulduğu şeyler vardır.
Hiç bu açıdan bakmadim ama garip geliyor
Sadece seni beğenecek diye düşünme. Başkalarını da çekici bulabilir. Ama sadakat ve saygıyı herkeste bulamaz.
Çok estetikli ve itici
Doğru ama soğudum maalesef
Bunun neresi afet tamamen yapay bir oyuncak gibi bir kadın. Her tarafı yapılı Rus diye güzel görüyorsun
E ona ulaşamayacak ama sana ulaşacak seni şeyederken onu hayal edecek vs vs
Abarttınn 7/24 bunun hayalini mi kuruyor saçma
Sen öyle diyorsan 🤷🏾♂️
Neden kendini eziklşyorsun tatlım 🙄
Eziklemek değil de saçma geliyor böyle tipleri sevip hanım hanım giyinen bir kızdan hoşlanıyorum demek
İyi de herkes ünlü birini ya da böyle güzel bir kadına bakabilir kendinle kıyaslama yapmak çok absürt
Hayaller ve gerçekler işte😂😂😂
Kerhaneler de vardır budan A5 yolların da falan çokta hayal sayılmaz
Çom ayıp ama hanfendiye niye öyle diyon şimdi😂😂😂😂
Kendinle çelişkidesin hem kadını övüyorsun paylaşımında şimdi de ne diyosun😂😂😂
Övmüyorum, escrtt gibi kadın neden övücem. Ben böyle giyinmem böyle pozlar vermem
Ozaman mankenlerin hepsi esc oluyor
Hayat işte erkekler bunlara kadınlarda bunların erkek versiyonuna bayılmıyormu
Kendi sıfatına baksın önce o
Üstelik kadını beğenmedim
Çok estetikli ve itici
İnandırıcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?